27 jobannoncer matcher din søgning 27 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø

Fuldmægtig til sammenhængende økonomistyring

København Ø

Har du sans for god økonomistyring og lyst til at arbejde med en kompleks økonomi med flere finansieringskilder? Kan du trives i et udviklingsorienteret miljø med tæt samarbejde med forskere, chefer og direktion?

Vi søger en fagligt stærk profil, der brænder for at arbejde med økonomi, data og styring. Du kan være relativt nyuddannet eller med et par års erfaring. Dine konkrete ansvarsområder og opgaver sammensætter vi på baggrund af din faglige profil og erfaring.

Aller Leisure A/S

Regnskabsmedarbejder

København Ø

I Aller Leisure har vi et regnskab, der skal gøres op!

…… Og det har vi brug for hjælp til. Så hvis du er dygtig, dynamisk og drøngod til økonomi, så må du meget gerne søge dette job.

Som regnskabsmedarbejder i Aller Leisure bliver du en del af én samlet økonomiafdeling, der tæller ca. 18 medarbejdere fordelt på tre teams.

Du vil med reference til regnskabschefen indgå i en dynamisk rolle i kreditorteamet, hvor dine primære opgave- og ansvarsområder vil være at varetage kreditorbogholderiet i sin helhed for nogle af vores rejsebureauer, der forventes også mindre rejseaktivitet til vores øvrige kontorer.

Aller Leisure A/S
Imploy ApS søger for Fokus Nordic A/S
Gem
Imploy ApS

Kreditorbogholder

København Ø

Er du en erfaren og dygtig regnskabsassistent på udkig efter nye udfordringer? I denne rolle vil du spille en central rolle i deres regnskabsteam og have ansvar for vigtige opgaver inden for bogholderi.

Vi er en af Danmarks førende ejendomsforvaltere med en spændende portefølje og nordisk tilstedeværelse. Virksomheden er kendt for sin værdiskabelse i ejendomsbranchen og tilbyder et professionelt og udviklende miljø, hvor du kan vokse både fagligt og personligt.

Grant Thornton

Regnskabskonsulenter

København Ø.

Er du en passioneret talknuser, der drømmer om debet og kredit om natten? Så er du måske én af vores nye regnskabskonsulenter!

Se video om Grant Thornton som arbejdsplads

Du ved det, helt inde i din kerne, at regnskab er din kald og tal er en del af din DNA. Når du vågner om morgenen, så kan du mærke, hvordan det kribler for at få fingrene i regnskaberne og at få det hele til at gå op. Du brænder for allround bogholderi, og du trives med den udadvendte kundekontakt.

Lige nu er vi på udkig efter flere regnskabskonsulenter til vores kontor i København.

Grant Thornton
Gem
2BM A/S

SAP Graduate hos 2BM - Finance

København eller Aarhus

Hos 2BM, part of SOA People søger vi nye kollegaer, som er klar til at kickstarte karrieren i en virksomhed, hvor faglig udvikling og stort ansvar er en del af hverdagen. Som SAP Graduate hos 2BM, part of SOA People bliver du en del af en spændende konsulentvirksomhed med fokus på optimering og digitalisering af forretningsprocesser hos større danske og internationale virksomheder.

Så har du sans for forretningsprocesser, og er du i stand til at omsætte din viden i digitale løsninger for vores kunder, så er vores SAP Graduate Program lige noget for dig!

2BM A/S
Aller Leisure A/S

Junior Business Controller

København Ø

Vores rejsekoncern Aller Leisure er i vækst. De ti brands, der er samlet under Aller Leisure koncernen, sender gæster afsted på drømmerejser i et tempo, så vi har vanskeligt med at følge med. Derfor søger vi en engageret Junior Business Controller med god forretningsforståelse, højt humør og ambitioner om at levere verdens bedste service, både til forretningsforbindelser og kollegaer.

Vil du med på rejsen? Så kan vi tilbyde et job i en spændende branche, hvor du vil blive en del af en professionel virksomhed med en uformel omgangstone. Vi har respekt for hinandens arbejdsopgaver, og vi lægger vægt på kvalitetsbevidsthed samt faglig og personlig udvikling.

Aller Leisure A/S
Gem
Itm8 A/S

Business Intelligence Konsulent

Aarhus C, Odense S, København Ø eller Skovlunde

Vi er på udkig efter en dygtig Business Intelligence Konsulent, der kan bringe avancerede dataanalysefærdigheder til vores team og hjælpe vores kunder med at navigere i datadrevne beslutningsprocesser.

Hvad tilbyder vi?

  • En nøglerolle i en organisation, hvor data og indsigt er i centrum for vores forretningsstrategi
  • Muligheden for at arbejde med state-of-the-art teknologier inden for dataanalyse og business intelligence
  • Et dynamisk arbejdsmiljø, hvor du kan påvirke og bidrage til virksomhedens vækst og succes
Itm8 A/S
Danmarks Statistik

Talstærke akademikere til udvikling og drift af statistik om erhvervslivet

København Ø

Vil du være med til at skabe viden om erhvervslivets udvikling, vilkår og resultater?

Der er ca. 100 medarbejdere i afdelingen fordelt på fem kontorer, der udarbejder statistikker om erhvervslivets strukturer, vækst og udvikling, samt statistikker, der belyser digitalisering, forskning, grøn omstilling, globalisering mv.

Du kommer til at arbejde med de forskellige datakilder, hvilket bl.a. omfatter validering og analyse af data samt formidling af resultaterne.

Alm. Brand Group

IT-revisionsspecialist, der bygger bro mellem IT, forretningen og Intern Revision

København Ø

Vi søger en dygtig IT-revisionsspecialist, der har mod og lyst til at arbejde på et meget vigtigt område hos os.

Revisionsområdet er en del af vores Informationssikkerhedsrisikostyring, hvorfor du ligeledes aktivt vil indgå i Informationssikkerhedsafdelingens risikostyringsfunktion, hvor input fra revisioner bruges til at opdatere vores informationssikkerhedsrisikobillede for hele koncernen.

Alm. Brand Group
Qvortrup Administration A/S

Administrator / Ejendomsadministrator / Property Manager

København Ø

Har du passion for kundeservice og en lyst til at arbejde i ejendomsbranchen?

Som administrator bliver du bindeleddet mellem ejendommene og deres beboere, og du skal kunne levere førsteklasses kundeservice gennem effektiv, administrativ sagsbehandling.

Hos os er jobbet som administrator ikke blot en indgang til branchen - det kan også fungere som et springbræt til en karriere med større ansvar og flere udfordringer i stillingen som kundechef.

Det betyder, at du ikke kun vil få et job i ejendomsadministrationsbranchen - du vil også få muligheden for at forme din fremtid og skabe din egen karrierevej – hvad end den er med titlen ”administrator”, ”kundechef” eller en hel tredje.

Qvortrup Administration A/S

Bliv kundechef hos Qvortrup

København Ø

Er du en erfaren ejendomsadministrator med passion for ejendomme og kendskab til foreningsretten?

Vores kundechefer er det professionelle bindeled mellem vores kunder og ejendomsadministrationen, og jeres absolutte kerneopgave er at sikre effektiv og værdifuld drift og administration af jeres respektive kundeporteføljer.

Som arbejdsplads tilbyder vi bl.a. et spændende og udfordrende arbejdsmiljø samt mulighed for personlig og faglig udvikling

Polaris Management A/S

Financial Accountant

Copenhagen

Do you want a career in Private Equity and are you passionate about accounting and finance?

Your focus is on the day-to-day accounting for specific entities within Polaris (our management company and funds) where you will have a significant role ensuring high data quality as well as taking part in our efforts in optimizing our processes and workflows.

Grant Thornton

Revisor

København Ø., Hillerød eller Viby Sjælland

Er du en fagligt dygtig revisor, og er du klar til et jobskifte?

Se video om Grant Thornton som arbejdsplads

Dine opgaver vil bl.a. omfatte omstruktureringer, generationsskifter, køb/salg, optimering af processer mv. - for mellemstore ejerledede selskaber og koncerner inden for brancherne ejendoms- og byggesektor, handel og produktion, liberale erhverv m.fl.

Vores medarbejdere er den vigtigste ressource. Et godt arbejdsmiljø og god trivsel prioriteres højt, og vores omgangstone er uformel og direkte.

Grant Thornton
LB Forsikring

Financial Controller med ansvar for fuld regnskabsproces

København Ø

Vil du gerne forandre og være noget særligt for andre? Dette kan være din mulighed for at få mere substans i dit arbejdsliv.

Som Financiel controller er du en del af teamet i Finansbogholderiet. Vi er 12 kolleger og vores fornemmeste opgave er at sikre korrekt bogføring og afstemning af alle finansielle transaktioner.

LB Forsikring
Danmarks Nationalbank

Nyuddannet økonom til Nationalbankens arbejde med betalingssystemer

København Ø

Vær med til at sikre en stabil finansiel infrastruktur i Danmark i teamet, der varetager rollen som Bankernes Bank.

Som Business Analyst er du en del af teamet Betalinger i afdelingen Bank og Marked

Dine primære opgaver omfatter:

  • Forretningsmæssig overvågning af det pengepolitiske døgn, hvor der afvikles over 700 mia. kroner hver dag via forskellige betalings- og afviklingsfaciliteter.
  • Analyse, udvikling, test og implementeringen af nye forretnings- og it-løsninger.
Danmarks Nationalbank
Danmarks Statistik

AC-medarbejder til statistikker på social- og sundhedsområdet

København Ø

Interesserer du dig for social- og sundhedsdata, som i disse år er i en markant udvikling? Og vil du være med til at sikre et solidt vidensgrundlag, der bidrager konstruktivt til samfundet?

Arbejdsopgaverne omfatter bl.a. kvalitetssikring af indberettet data fra fx kommuner eller private aktører og tæt dialog med disse, analyse og fejlsøgning af data samt statistikproduktion og formidling af statistik.

Herudover er der løbende udviklingsopgaver, der fx kan have til formål at forbedre datakvaliteten, optimere arbejdsgange eller tilvejebringe helt nye data.

Gem
Dalux ApS

Finance Accountant (debitorer)

København Ø

I Dalux oplever vi stigende vækst både nationalt og internationalt, og søger derfor en dygtig og engageret Finance Accountant til vores økonomiafdeling hvor vi sidder 11 andre kolleager, hvoraf 3 andre af dem også vil indgå i debitorteamet.

Som vores kommende Finance Accountant får du en central rolle i økonomiafdelingen med stor berøringsflade i hele vores internationale organisation på tværs af 22 lande primært i Europa. Du får et bredt ansvar og motiveres af at arbejde med klassiske bogholderiopgaver.

Gem
Dalux ApS

German-speaking Finance Accountant

København Ø

Are you detail-oriented, quality-conscious, and committed? Do you want to join a growth adventure in a market-leading company?

In Dalux we are on a great growth journey expanding internationally and we are now looking for a skilled German-speaking Finance Accountant to join our HQ in Copenhagen. In this position you will have an essential role in the finance team where you will work across 18 countries in Europe and America but mainly focus on the German-speaking regions.

Gem
Dalux ApS

Accountant with payroll focus

København Ø

Are you detail-oriented, quality-conscious and committed? Do you want to join a growth adventure in a market-leading company?

In Dalux we are on a great growth journey expanding nationally as well as internationally and we are now looking for a skilled English-speaking Accountant to join our HQ in Copenhagen. In this position you will work closely with our existing Payroll Accountant making sure our organization is supported regarding salary, pension, milage, travel expenses, and other questions and inquiries.

Grant Thornton

Manager til Grant Thorntons Transfer Pricing-afdeling

København Ø

Vi har travlt, og vi søger nu nye kolleger til vores Transfer Pricing-afdeling. Opgaver er der nok af, og af nogle kan nævnes:

Se video om Grant Thornton som arbejdsplads
  • Daglig ledelse samt sparring med TP-partner og dine øvrige kollegaer
  • Oplæring og faglig udvikling af yngre medarbejdere

Du får mulighed for at sætte dit præg på en nytænkende og innovativ kultur i en flad organisation med et stort socialt samvær, og hvor work-life balance vægtes højt.

Grant Thornton

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV