13 jobannoncer matcher din søgning 13 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

EY
Gem
EY

Analyst/Senior Analyst - Life Science (Copenhagen)

Frederiksberg

Vil du gerne arbejde med market access, real world evidence og sundhedsøkonomisk modellering og derigennem bidrage til at forbedre sundheden for mennesker i hele verden?

Vil du være en del af et team, der arbejder sammen om at levere velunderbyggede beslutningsgrundlag og ekspertviden til vores kunder?

Så er EY det helt rigtige sted for dig.

EY
Madklubben ApS

Financial Controller

Frederiksberg

Er du en dygtig allround regnskabsprofil, og har du potentialet til at tage ansvar?

Dine primære arbejdsopgaver kommer til at omfatte følgende:

  • Månedsafslutning og -rapportering for en portefølje blandt vores +45 restauranter
  • Balanceafstemninger
  • Sparring med driftsledelsen og den øvrige del af organisationen

Vi værdsætter god humor, højt humør og unikke talenter. Som en del af Madklubben-familien vil du have mulighed for at udøve dine kompetencer inden for økonomi, samt få muligheden for at dygtiggøre dig i en virksomhed, som er i konstant udvikling.

Gem
Edlund A/S

Product Owner for Disbursement

Frederiksberg

Are you a person that thrives with taking ownership, that sees solutions to problems and has a passion for development, progress, and software solutions, then you might be the perfect match for this position!

We are looking for someone who has the desire to grow and strengthen Edlund's important products for the Life- and Pensions industry.

Someone who can work with agile software development, that supports customers' needs and makes it easy for them to run their business.

We offer the option to grow as a PO e.g learning how to master SCRUM.

Edlund A/S
Gem
DEAS

Property Manager til Institutional Investors

Frederiksberg

Har du begge ben på jorden med en positiv tilgang til andre mennesker og søger du nogle af verdens bedste kollegaer? Så stop med at lede, vi har jobbet til dig!

Hvis du er en af dem der vil betegne dig selv som serviceminded og kvalitetsbevidst, og nyder at yde lige det ekstra og ikke går på kompromis med detaljen? Så er du med stor sandsynlighed vores nye Property Manager til vores afdeling for Institutional Investors.

Fra det øjeblik du bliver en del af Institutional Investors, får du vanvittigt dygtige kollegaer. Ikke nok med at de er nogle af branchens bedste, så er det altid sjovt at gå på arbejde sammen med dem og de vil hjælpe dig med at accelerere din karriere.

DEAS
Revision København Godkendt Revisionspartnerselskab

Revisortrainee søges

Frederiksberg

Som revisortrainee hos Revision København får du en lærerig uddannelse og mange erfaringer, der baner vejen for en spændende karriere som rådgiver for dansk erhvervsliv. Revisoruddannelsen hos os varer 2 år, og du vil opleve en stor vekslen mellem teori og praksis. Du vil tillige opleve en stor grad af fleksibilitet og ansvar.

Vi sætter pris på en åben, ærlig og humoristisk omgangstone og sætter medarbejdertrivsel højt. Vores ledelsesstil er uformel, og vejen til beslutning er kort.

Revision København Godkendt Revisionspartnerselskab
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Data scientists til udvikling, kvalitetssikring og drift med AI

Frederiksberg

Vil du være med til at sikre finansieringen af velfærdssamfundet ved at bygge fremtidens data- og analysebaserede Skatteforvaltning? Brænder du for at udvikle, kvalitetssikre og drifte løsninger inden for machine learning (ML) og artificiel intelligence (AI) i tæt samspil med vores fagstyrelser?

Vi har plads til både erfarne og mere nyuddannede profiler, idet vi gerne lærer fra os og også gerne vil lære nyt.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
EY
Gem
EY

Management Consultant for EY's Nordic Inhouse Consulting team

Frederiksberg

Join the Nordic COO Office and get the opportunity to play an active role in enabling high performance in an international, multicultural, and diverse and inclusive environment.

As an inhouse consultant, you will be a part of the Nordic COO Office team at EY, which seeks to drive internal growth opportunities and solve complex business problems for our functions and service lines through delivering projects with sustainable impact.

EY
DAB
Gem
DAB

Økonomikonsulent, Frederiksberg

Vores kollega har efter 12 år valgt at gå på pension.

Som økonomikonsulent vil du blive en vigtig brik i et team, der foruden dig består af en driftschef, en sekretær og en bestyrelseskonsulent. Sammen vil vi samarbejde tæt med vores kolleger fra DAB's forskellige fagområder, såsom jura, byggeri og beboerservice for at levere en professionel service til vores kunder.

Dit team er en del af en administrationsafdeling med 20 dedikerede kolleger, der glæder sig til at møde deres nye kollega.

DAB
EY
Gem
EY

Product Manager for EY's Nordic Tech Hub

Frederiksberg

Be part of a world class team with global recognition for solutions within EY and the Microsoft low code community.

Your Key Responsibilities

  • Management and delivery of one or more technology products within budget and time constraints.
  • Develops the business product vision and roadmap that drives the technical product roadmap.
  • Establish marketing strategies to position products to new internal clients.
EY
DAB
Gem
DAB

Økonomikonsulent

Frederiksberg

Økonomikonsulent søges – gerne med kendskab til eller erfaring fra den almene sektor

Er du glad for tal, leder du efter en uhøjtidelig men værdibåret arbejdsplads og vil du gerne indgå i stærke teams? Så er det dig, vi søger til vores kontor på Frederiksberg.

Du bliver en del af en fasttømret afdeling med ca. 20 kollegaer, og vil indgå i teams bestående af fagligt dygtige og engagerede kollegaer foruden dig. Sammen skal I varetage administrationsopgaven for nogle af de almennyttige boligselskaber, DAB administrerer.

DAB
Gem
DABEA

Ambitiøs ejendomsadministrator

Frederiksberg

DABEA vokser hastigt og får hver uge nye foreninger som kunder. Vi har derfor brug for endnu en ejendomsadministrator til at hjælpe vores nye og eksisterende kunder med den løbende administration.

Dine opgaver bliver som udgangspunkt alle de opgaver, der er forbundet med god service til vores kunder: rådgivning og sparring til bestyrelserne, løsning af opgaver relateret til deres daglige administration, gennemførelse af generalforsamlinger samt kontakt til foreningernes beboere, leverandører og samarbejdspartnere.

Gem
DABEA

Ambitiøs regnskabsmedarbejder

Frederiksberg

DABEA vokser hastigt og får hver uge nye foreninger som kunder. Vi har derfor brug for en regnskabsmedarbejder, der får ansvaret for regnskabsopgaver relateret til vores kunder.

Dine opgaver vil omfatte de fleste opgaver forbundet med foreningernes økonomi: bogføring, controlling, betalinger og regnskabsudarbejdelse.

Du vil indgå i vores team sammen med de administratorer, der står for den daglige administration af foreningerne. I teamet udvikler vi hele tiden nye og smartere digitale løsninger til administrationen af vores kunder. Du vil således få mulighed for at præge udviklingen af fremtidens løsninger på markedet.

Copenhagen Business School
Gem

Budgetcontroller med flair for økonomistyring og budgetanalyser søges til CBS

Frederiksberg

En ny medarbejder søges til Budgetafdelingen på Copenhagen Business School (CBS) til den centrale og styrende budgetenhed for universitetet.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV