4 jobannoncer matcher din søgning 4 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Jyske Bank

Kreditspecialist til Kreditopfølgning, privat

Silkeborg, Kongens Lyngby eller København V

Er du en dygtig formidler med solide kreditkompetencer? Så vil vi gerne byde dig velkommen i jobbet som kreditspecialist i Kreditopfølgning.

Afdelingens kerneopgave er at skabe overblik over privatafdelingernes kreditkvalitet via stikprøver på privatkunder og bevillinger.

Dine primære arbejdsopgaver bliver derfor at analysere et udtræk af bevillinger fra vores privatafdelinger og drøfte dine findings med lederne i Privat.

Jyske Bank
Gem
Jyske Bank

Kreditspecialist til Kreditopfølgning, erhverv

Silkeborg, Kongens Lyngby eller København V

Er du vild med Kredit, og forstår du kompleksiteten i erhvervsvirksomheder? Så vil vi gerne byde dig velkommen i Kreditopfølgning.

Afdelingens kerneopgave er at skabe overblik over erhvervsafdelingernes kreditkvalitet via stikprøver på kunder og bevillinger.

Dine primære arbejdsopgaver bliver derfor at analysere udtræk af bevillinger fra vores erhvervsafdelinger og drøfte dine findings med lederne i Erhverv.

Jyske Bank
BDO
Gem
BDO

Konsulent til International Tax og M&A Tax i København og Aarhus

Har du lysten og kompetencerne til at arbejde med international skat for BDO´s nationale og internationale kunder? Og vil du være en del af en velfungerende skatteafdeling i kraftig vækst? Hvis du har lysten og ambitionerne, så får du hos os en masse dygtige kolleger, der vil understøtte og hjælpe dig i din udvikling.

Som en del af vores International Tax og M&A Tax-team vil du få mulighed for at prøve kræfter med mange forskellige opgaver inden for skatteretten, og du vil hurtigt komme til at få mulighed for at sidde med kontakt til både kunder og myndigheder.

BDO
Boligkontoret Danmark

Løn- og økonomimedarbejder

København V

Se video om Boligkontoret Danmark som arbejdsplads

Drømmer du om et job, hvor du får mulighed for at fordybe dig i spændende økonomiopgaver relateret til løn?

Du bliver en del af et lønteam bestående af tre lønkonsulenter, som du vil have et tæt samarbejde med.

Du får en alsidig hverdag med selvstændigt ansvar og indflydelse på planlægningen af dine opgaver. Vi prioriterer det sociale fællesskab på kontoret og lægger vægt på mange gode grin i løbet af dagen.

Boligkontoret Danmark

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV