7 jobannoncer matcher din søgning 7 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Netcompany A/S

Financial controller til Payroll og Group Accounting

København K

Vi leder efter en Financial Controller, der er målrettet og har et ønske om at udvikle sig.

Du er klar til at være en central rolle i at sikre en korrekt håndtering af løn samt rettidig og præcis rapportering til myndigheder og ledelsen. Du har en stor interesse for løn, revision og generel compliance.

Du får mulighed for at opnå læring og samarbejde internationalt med kolleger på tværs af kulturer og nationaliteter, da vi som international virksomhed har kontorer i mange lande.

Finanstilsynet

Kontorchef med ansvar for tilsynet med skadesforsikringsselskaber

København K

Motiveres du af komplekse og udfordrende faglige problemstillinger, samtidig med at du er god til at inspirere, motivere og udvikle andre mennesker? Og brænder du for at sikre beskyttelsen af forsikringstagernes interesser og bidrage til berettiget tillid til de finansielle virksomheder? Så har du forudsætningerne for at få succes som kontorchef med ansvar for tilsynet med skadesforsikringsselskaber.

Du har det overordnede faglige ansvar, og vi forventer, at du sætter en klar ramme og struktur for arbejdet, og dermed bidrage til realiseringen af Finanstilsynets mission om at arbejde for finansiel stabilitet og tillid til de finansielle virksomheder og markeder.

Kriminalforsorgen

Energiske og engagerede medarbejdere til Koncern Økonomi i kriminalforsorgen

København K

Vil du med ”inden for murene” og prøve kræfter med spændende og vigtige projekter inden for økonomistyring? Er du nysgerrig på et område, som de fleste har meninger om, men som de færreste kender indefra?

Vi søger 1-2 nye kollegaer til Budgetenheden, der kan bidrage til effektive budgetprocesser, udarbejde solide økonomiske analyser, skrive relevante sags- og beslutningsoplæg, samt sikre formidling af strategiske problemstillinger til kriminalforsorgens ledelse.

Vi er ambitiøse, men vi prioriterer tid til et godt grin og det gode samarbejde i kontoret – og med dem, vi arbejder sammen med.

Finanstilsynet

Aktuar til tilsyn med skadesforsikring

København K

Vil du være med til at sikre, at skadesforsikringsselskabernes forretningsmodeller er holdbare, og derigennem arbejde for økonomisk tryghed for kunderne, så er et job i Finanstilsynets kontor for skadesforsikring måske noget for dig.

Du kommer til at vurdere, om selskabernes forsikringsmæssige hensættelser er tilstrækkelige. Hensættelserne er som regel den største post på balancen, og det er vigtigt, at der er penge nok til at dække kundernes skader. Efter et halvt års tid vil du blive virksomhedsansvarlig for 5-8 selskaber og får ansvar for den løbende overvågning af disse selskaber.

Finanstilsynet

Tilsyn med bankernes rapportering om bæredygtighed og finansielle forhold

København K

Vil du være med til at sikre finansiel stabilitet og en sund finansiel sektor?

Du vil skulle varetage mange forskellige opgaver knyttet til finansiel og ikke-finansiel rapportering for de danske kreditinstitutter efter både internationale IFRS-standarder og de kreditinstitutspecifikke danske regnskabsregler, herunder de nye regler om bæredygtighedsrapportering.

Vi har et internt karriere- og kompetenceprogram, og når det kommer til arbejdsvilkår, er vi også en attraktiv arbejdsplads.

Flying Tiger Copenhagen

Senior Finance Assistant

Copenhagen

Are you a Senior Finance Assistant with a strong expertise in collaboration? Are you ready to be part of an outstanding team well integrated in an international work environment? Maybe you are the new colleague we are looking for!

Flying Tiger Copenhagen offers:

  • Probably the best location - in the heart of Copenhagen
  • Attractive pension plan
  • Private health insurance - also including children
  • Flexibility with the opportunity of working from home

Økonom til tilsynet med realkreditinstitutter

København K

Kunne du tænke dig at føre tilsyn med de største og vigtigste virksomheder indenfor ejendomsfinansiering i Danmark?

Indrykket:
Hentet fra Djøf Jobunivers

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV