6 job matcher din søgning 6 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 6 af 6 resultater.
Ardagh Glass Holmegaard A/SKvalitets- og skiftekontrollør

Ardagh Glass Holmegaard A/S

Kunne du tænke dig et job som stiller store krav til dine kommunikationsevner, og hvor du skal kunne holde hovedet koldt og kunne jonglere med flere bolde i luften på én gang - også i pressede situationer? Så er denne stilling som kvalitets- og skiftekontrollør måske noget for dig.

Du vil indgå i en afdeling med 5 medarbejdere, hvor arbejdet hovedsageligt består i at tilse og godkende kvalitet ved jobskifte, herunder sørge for at de rigtige dokumenter og måleværktøjer er tilgængelige på produktionslinjen samt starte og afslutte jobs i tilhørende it-systemer.

Næstved KommuneBoligadministrationen søger bygningskonstruktør

Næstved Kommune

Boligadministrationen, Center for Trafik & Ejendomme søger en ny kollega, der brænder for drift og vedligeholdelse af kommunale ejendomme.

Boligadministrationen varetager drift, vedligeholdelse og administration af de kommunalt ejede almene ældre- og plejeboliger og udlejningsejendomme, drift af Rådhusservice og drift af Næstved Kommunes midlertidige flygtningeboliger, ligesom vi løser opgaver inden for teknisk service og bygningsvedligehold for andre interne afdelinger.

Vi søger en dygtig og engageret bygningskonstruktør til varetagelse af bl.a. følgende funktioner:

  • Planlægning og styring af bygningsvedligeholdelse, herunder udbud/tilbud.
  • Udførelse af bygningssyn og udarbejdelse af drift- og vedligeholdelsesplaner.
  • Renoveringsopgaver.
Betongruppen RBR
Operatører til belægningsstensfabrik

Betongruppen RBR, Næstved

Til vores fabrik i Mogenstrup syd for Næstved, søger vi to operatører til rumlemaskinen og produktion af carportstolper. Du skal være med til at fastholde vores høje kvalitetsniveau samt produktivitet. Du er pligt-opfyldende, kvalitetsbevidst, gør altid dit bedste og vægter et godt samarbejde med dine kollegaer højt.

Som operatør skal du indgå i et team bestående af 3 kollegaer, der på 2 holds skift betjener vores rumle-maskine og vores produktion af carportstolper. I samarbejde med den øvrige del af teamet, deltager du i vedligeholdelse og rengøring af produktionsområdet. Du vil modtage en grundig oplæring i processerne.

Kvalifikationer

  • Du er kvalitetsbevidst med et godt overblik
  • Du har truckcertifikat
  • Du er fleksibel, energisk og mødestabil
Betongruppen RBR
Hartmanns A/SVil du være én af Ardagh Glass Holmegaards kommende ledere?

Hartmanns A/S søger for Ardagh Glass Holmegaard A/S

Har du sat dig ambitiøse karrieremål men mangler måske pt de optimale rammer for din videre udvikling?

Har du en relevant produktionsteknisk ballast, analytiske evner samt potentiale inden for people og project management ? Så kan du muligvis blive del Ardagh Glass Holmegaards ambitiøse, nystartede program for produktionstekniske ledertalenter.

For at stå stærkt i fremtiden samt underbygge virksomhedens fortsatte succes og udvikling, søger vi et antal produktionstekniske ledertalenter. Der er ikke tale om bare én konkret stilling, men et mindre hold af de mest attraktive ledertalenter, der vil blive ansat over de kommende par måneder i nyoprettede stillinger.

Erfaren Formand til kloak, jord og anlægsarbejder
Erfaren formand søges til entreprenørfirmaet ROP A/S i Herlufmagle Vil du være en del af en robust og dynamisk virksomhed i rivende udvikling og med ambitiøse vækstmål?
ROP A/S, Herlufmagle
ROP A/S
Produktionschef
Ardagh Group er en global leder indenfor emballageløsninger af glas og metal og producerer emballage til verdens førende brands indenfor føde-, drikke- og forbrugsvarer.
Ardagh Group, Holmegaard
StepStone