12 job matcher din søgning 12 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 12 af 12 resultater.
Lionbridge Global Sourcing Solutions Inc
Independent Contractor

Lionbridge Global Sourcing Solutions Inc

Are you looking for a role that gives you the opportunity to work with one of America’s top 100 most trusted Companies while also increasing your income from the comfort of your home? Then why not join Lionbridge as a part-time Independent Contractor. We are currently recruiting for the role of Online Map Quality Analysts in Denmark.

The position will allow you to work from home on a flexible schedule of up to 20 hours per week completing tasks in a web-based evaluation tool. The tasks will involve determining the relevance and accuracy of information by performing online research and referring to guidelines provided to you.

The Role Will Involve

 • Reading and applying written guidelines on how to evaluate and rate the tasks
 • Please note it is possible you will receive guidelines for multiple task types over the course of the program
Lionbridge Global Sourcing Solutions Inc
Kvickly
Salgsleder

Kvickly, Næstved

Grib chancen hos Danmarks største detailhandelsvirksomhed og få en unik mulighed for at:

 • bruge din viden og samtidig være mellemleder for ca.5 medarbejdere
 • prøve kræfter med ledelse og få mulighed for at udvikle dig gennem Coops talent- og ledelsesprogrammer
 • præge og udvikle et specifikt fagområde i samarbejde med din afdelingschef
 • indgå i varehusets salgsledergruppe

Du bliver en del af et varehus med i alt 90 medarbejdere. Varehuset er i en forrygende udvikling på alle KPI, vi arbejder i hverdagen for at vores gæster møder et lækkert mad og vinhus, hvor indkøbsoplevelse og madinspiration står i højsædet. Ligeledes arbejder vi benhårdt med vores sociale medier, som vi bruger aktivt til at fortælle historien om vores varehus, samt at tilbyde nogle konkurrence dygtige priser på "JA TAK" tilbud.

Kvickly
Madesa ConsultingAdm. direktør til velkonsolideret entreprenørvirksomhed

Madesa Consulting søger for C.C. Brun Entreprise A/S i Herlufmagle

Virksomhedens tidligere adm. direktør har efter knap 20 års ansættelse valgt at hellige sig en mere tilbagetrukket rolle fra virksomheden og dermed er der nu brug for en ny og visionær adm. direktør der kan føre virksomheden til det næste niveau.

Som direktør og leder er du kendt for at gå forrest, og for at være nærværende i nødvendige forandringsledelsestiltag. Du er tydelig i din kommunikation, evner at motivere og balancere mellem tillid og præstation. Resultater skabes gennem mennesker og udover dine gode kompetencer i forandringsledelse, har du et udpræget kommercielt fokus.

Din primære opgave bliver at sikre en velfungerende og optimeret organisation samt et konkurrencedygtigt forretningsgrundlag.

fakta a/s
Butikschef, Fakta, Næstved

fakta a/s

Drømmer du om et lederjob i en uformel organisation med masser af spændende udfordringer og udviklingsmuligheder?

Du brænder for salg og god service. Du tager ansvar for, at dine medarbejdere er glade og serviceorienterede – og at kunden altid møder en flot butik, som bugner af friske varer.

Du motiveres af at arbejde struktureret med resultater og daglige nøgletal – med henblik på at indfri butikkens mål. Du evner at træffe velovervejede beslutninger i en hverdag, hvor tempoet er højt.

Vi tilbyder

 • Et alsidigt og praktisk lederjob med stort ansvar og indflydelse på egen hverdag.
 • Et grundigt oplæringsforløb hos én af vores dygtige cheftrænere, som tilpasses dine kompetencer og erfaring.
 • Mulighed for – efter evner - at opnå særlige jobudfordringer som f.eks. at drive 2 butikker, blive cheftræner, få øgede frihedsgrader i forhold til konceptet, mv.
fakta a/s
Hartmanns A/SVil du være én af Ardagh Glass Holmegaards kommende ledere?

Hartmanns A/S søger for Ardagh Glass Holmegaard A/S

Har du sat dig ambitiøse karrieremål men mangler måske pt de optimale rammer for din videre udvikling?

Har du en relevant produktionsteknisk ballast, analytiske evner samt potentiale inden for people og project management ? Så kan du muligvis blive del Ardagh Glass Holmegaards ambitiøse, nystartede program for produktionstekniske ledertalenter.

For at stå stærkt i fremtiden samt underbygge virksomhedens fortsatte succes og udvikling, søger vi et antal produktionstekniske ledertalenter. Der er ikke tale om bare én konkret stilling, men et mindre hold af de mest attraktive ledertalenter, der vil blive ansat over de kommende par måneder i nyoprettede stillinger.

BilkaAfdelingsleder til Elektronik - Næstved

Bilka

Har du en vindermentalitet ud over det sædvanlige?

Som afdelingsleder for Elektronik bruger du både din erfaring og din vindende personlighed i en travl dagligdag, hvor du sørger for at koordinere både eksterne og interne samarbejdspartnere, samtidig med at du får den daglige drift til at gå op i en højere enhed.

Som leder af Elektronik skaber du struktur og sætter rammerne for en meget tempofyldt hverdag. Du sørger for et optimalt vareflow, og at afdelingen altid viser sig fra sin bedste side. Med et godt øje for resultater motiverer du din afdeling til at efterleve interne krav og følge med vareefterspørgslen.

Du leder 1-2 trainees eller teamkoordinatorer og har ansvaret for omtrent 30-60 medarbejdere afhængig af varehusets størrelse.

Ekkofonden
Afdelingsleder til Botilbuddet Atterbakken, Sydsjælland

Ekkofonden, Tappernøje

Har du pædagogisk eller psykiatrisk erfaring? Brænder du for at være en del af en ledergruppe, hvor du skal motivere og lede et team af dygtige medarbejdere, hvor åbenhed og humor er naturligt og hvor faglighed er nøgleordet. Og brænder du for at gøre en forskel for nogle af landets mest udsatte og sårbare borgere? Så er EKKOfonden måske din nye arbejdsplads...

Opgaver

 • Du bliver ansvarlig for den daglige personaleledelse og for den pædagogiske indsats på tilbuddet
 • Du vil medvirke til udarbejdelse af dit eget budget og bliver ansvarlig for opfølgning af dette
 • Du bliver ansvarlig for at sikre tæt kontakt til de kommuner vi samarbejder med
 • Du vil blive ansvarlig for at sikre skriftlig dokumentation
 • Du vil have løbende sparring med chefen for Botilbud Sjælland, samt kollegaer i hele landet
Ekkofonden
SuperBrugsen
Slagtermester, SuperBrugsen Fensmark

SuperBrugsen

Du bliver en del af en butik med i alt 120 engagerede medarbejdere, heraf 30 medarbejdere i vores slagter- og delikatesseafdeling. SuperBrugsen Fensmark, er lokalt forankret og sætter en ære i, at tilbyde vores kunder kvalitet og et højt serviceniveau.

 • Har du faglig stolthed, og ønsker ansvar for din egen slagterbutik hos Danmarks største detailkæde?
 • Vil du arbejde i en af Danmarks førende slagterafdelinger, og fortsætte den positive udvikling?
 • Har du mod og kvalifikationer til at være en del af lederteamet i en ansvarlig kæde, hvor det skal være nemt for vores kunder at handle?

SuperBrugsen Fensmark søger en kompetent slagtermester, der får ansvar for, at kunderne får en god og inspirerende oplevelse. Vi brænder for at gøre en forskel for vores kunder, og som slagtermester er din succes betinget af slagterbutikkens drift, udvikling og medarbejdernes trivsel.

SuperBrugsen
Centerchef for Plan og Miljø
Vil du som centerchef i en af landets store kommuner lede 90 dygtige medarbejdere?
Næstved Kommune, Næstved
Jobcenter
Engageret og dynamisk leder til vores frivilligcenter
Frivilligcenter Næstved og De Sociale Foreningers Hus søger pr. 1. maj 2020 eller snarest derefter en engageret og dynamisk leder, som har...
Frivilligcenter Næstved - FuturaCentret, Næstved
Jobcenter
Erfaren Projektleder til kloak, jord og anlægsarbejder
Projektleder med +10 års erfaring søges til entreprenørfirmaet ROP A/S i Herlufmagle Vil du være en del af en ambitiøs og dynamisk virksomhed...
ROP A/S, Herlufmagle
ROP A/S
Lønkonsulent
Koncern HR Løn søger en dygtig Lønkonsulent.
Region Sjælland, Næstved
Jobcenter