26 job matcher din søgning 26 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 26 resultater.
Imerco
Bliv elev hos Imerco eller Imerco Home

Imerco

Vil du lære alt om salg, design og isenkram?
Vi søger nu 60 nye elever til vores butikker over hele landet.

IMERCO

Hos Imerco får du et 2-årigt elevforløb, hvor du veksler mellem skoleophold og uddannelse i en af vores mange Imerco- eller Imerco Home-butikker. Her lærer du blandt andet alt om:

 • salg og kundeservice
 • varebehandling
 • reklamationer

”Elevintroen for alle de nye Imerco-elever var fantastisk. Jeg mødte alle de elever, jeg skulle gå på skoleophold med, og derfra har jeg fået nogle fantastiske venskaber.” – Simone, udlært i 2019.

Imerco
Kvickly
Salgsleder

Kvickly, Næstved

Grib chancen hos Danmarks største detailhandelsvirksomhed og få en unik mulighed for at:

 • bruge din viden og samtidig være mellemleder for ca.5 medarbejdere
 • prøve kræfter med ledelse og få mulighed for at udvikle dig gennem Coops talent- og ledelsesprogrammer
 • præge og udvikle et specifikt fagområde i samarbejde med din afdelingschef
 • indgå i varehusets salgsledergruppe

Du bliver en del af et varehus med i alt 90 medarbejdere. Varehuset er i en forrygende udvikling på alle KPI, vi arbejder i hverdagen for at vores gæster møder et lækkert mad og vinhus, hvor indkøbsoplevelse og madinspiration står i højsædet. Ligeledes arbejder vi benhårdt med vores sociale medier, som vi bruger aktivt til at fortælle historien om vores varehus, samt at tilbyde nogle konkurrence dygtige priser på "JA TAK" tilbud.

Kvickly
Louis Nielsen A/S
Optiker

Louis Nielsen A/S, Næstved

Louis Nielsen A/S

Louis Nielsen har stort fokus på at levere en enestående kundeservice i vores forretninger. Vi søger derfor en optiker, som hver dag brænder for at levere det høje professionelle niveau vi forventer indenfor synsprøver og linsekontroller.

Din hovedopgave vil bestå af synsprøver, men kan bl.a. også omfatte produkt- og kunderådgivning, kontaktlinsetilpasning og aftercare.

Hos Louis Nielsen vil du også vejlede kunderne professionelt på bl.a. IOP-målinger og Fundus-billeder, som en del af synsprøven.

Vores butikker har et højt aktivitetsniveau, og som optiker i Louis Nielsen skal du være forberedt på, at du får en travl og udfordrende hverdag, hvor teamwork og vellykket informationsoverlevering er kernen i en velfungerende butik.

Louis Nielsen A/S
Telia DanmarkDeltidsrådgiver til Telia i Næstved

Telia Danmark

Hos Telia er vi begejstrede for digitalisering! For hvordan vi igennem vores produkter og services er med til at gøre vores kunders hverdag endnu nemmere og mere farverig og samfundet endnu smartere. Vi søger nu en rådgiver til vores seje team i vores butik i Næstved.

Så vil du være med til at gøre en forskel for vores kunder? Hjælpe dem med at finde det helt rigtige abonnement, den helt rigtige mobil eller nyeste gadget? Sikre, at de er fri for bøvl og begrænsninger – og fri til at få mest muligt ud af deres digitale liv? Så skal du helt sikkert læse videre!

Vores team i vores Telia butik i Næstved består af 7 kollegaer, som sammen hver dag arbejder for at give vores kunde de bedste oplevelser. Vi er engagerede og forsøger hver dag at udfordre og støtte hinanden, så vi kan levere endnu bedre resultater. Din indstilling til udfordringer og dét at komme i mål, er derfor meget vigtigt for os.

JYSKJYSK Danmark søger elever til hele landet

JYSK

Vil du arbejde i en international retailkæde, hvor personlig udvikling, teamspirit og gode kollegaer går hånd i hånd med effektivitet og benhård stræben efter at være nr. 1? Ser du dig selv i et job med mulighed for ansvar og hvor talent værdsættes og den ekstra mil belønnes?

JYSK

Kan du nikke genkendende til ovenstående, og er du klar til at yde Danmarks bedste kundeservice? Trives du med forskellige arbejdsopgaver, hvor konkurrence er en del af hverdagen, og kan du indgå i en topmotiveret salgskultur, med attraktive bonusser? Så er du præcis den elev, vi er på udkig efter.

You meet possibilities and we offer you…

 • en professionel elevuddannelse med skoleophold på vores eget Academy
 • et springbræt til mange forskellige kompetencer
 • udvikling og træning som en vigtig del af hverdagen
Salling GroupMontør

Salling Group

I Salling Groups Inventarafdeling fylder sammenhold, engagement og fællesskab rigtig meget. Det er følelsen af fællesskab, der gør, at vi er så gode til at få tingene til at lykkes og nå vores mål.

Inventarafdelingen i Salling Group søger 4 nye montører, som bliver en del af et team på 16 montører, som arbejder i vores butikker i hele landet. Inventarafdelingen beskæftiger sig primært med at opbygge, ombygge og optimere butikker indvendigt.

Har du hænderne skruet ordentligt på? Og kan du arbejde selvstændigt? Så er du måske vores nye kollega.

Sådan bliver dine arbejdsopgaver:

 • Planlægning af mindre projekter
 • Special- og tidsbegrænsede projekter
 • Montering/flytning/demontering af reoler, baldakiner, kassediske, skilte, bannere m.m.
fakta a/s
Butikschef, Fakta, Næstved

fakta a/s

Drømmer du om et lederjob i en uformel organisation med masser af spændende udfordringer og udviklingsmuligheder?

Du brænder for salg og god service. Du tager ansvar for, at dine medarbejdere er glade og serviceorienterede – og at kunden altid møder en flot butik, som bugner af friske varer.

Du motiveres af at arbejde struktureret med resultater og daglige nøgletal – med henblik på at indfri butikkens mål. Du evner at træffe velovervejede beslutninger i en hverdag, hvor tempoet er højt.

Vi tilbyder

 • Et alsidigt og praktisk lederjob med stort ansvar og indflydelse på egen hverdag.
 • Et grundigt oplæringsforløb hos én af vores dygtige cheftrænere, som tilpasses dine kompetencer og erfaring.
 • Mulighed for – efter evner - at opnå særlige jobudfordringer som f.eks. at drive 2 butikker, blive cheftræner, få øgede frihedsgrader i forhold til konceptet, mv.
fakta a/s
BilkaAfdelingsleder til Elektronik - Næstved

Bilka

Har du en vindermentalitet ud over det sædvanlige?

Som afdelingsleder for Elektronik bruger du både din erfaring og din vindende personlighed i en travl dagligdag, hvor du sørger for at koordinere både eksterne og interne samarbejdspartnere, samtidig med at du får den daglige drift til at gå op i en højere enhed.

Som leder af Elektronik skaber du struktur og sætter rammerne for en meget tempofyldt hverdag. Du sørger for et optimalt vareflow, og at afdelingen altid viser sig fra sin bedste side. Med et godt øje for resultater motiverer du din afdeling til at efterleve interne krav og følge med vareefterspørgslen.

Du leder 1-2 trainees eller teamkoordinatorer og har ansvaret for omtrent 30-60 medarbejdere afhængig af varehusets størrelse.

MESSAGEButikselever

MESSAGE

Vi søger nogle energiske, udadvendte elever, der brænder for at sælge! Opstart 1. august 2020.

ER DU AMBITIØS, ENERGISK & VILD MED MODE?

Vi søger elever til flere af vores københavnske butikker, Næstved, Rosengårdcentret, Aarhus, Kolding & Randers!

Din rolle vil blive en vigtig del af teamet, hvor du helt fra starten vil få et spændende og afvekslende arbejdsliv. Du vil i løbet af uddannelsen gradvist få mere ansvar og flere arbejdsområder indenfor butiksdrift.

Du vil under forløbet på 2 år blive udfordret, og komme til at arbejde med områder indenfor kundevejledning, drift, personligt salg og merchandising. Vi arbejder kontinuerligt på at holde dig opdateret om nye kollektioner og brands, da din viden og vejledning inspirerer til salg.

Toksværd Planteskole ApSSalgsassistent/gartner

Toksværd Planteskole ApS, Holmegaard

Vi har travlt og søger en salgsassistent til vores udendørs team.

Arbejdsopgaver

 • Opsætning og eksponering af vores udendørs butik
 • Medspiller i salgsfremmende arbejde
 • Stor kundekontakt
 • Forefaldende opgaver i vores udendørs afdeling

Vi tilbyder

 • Et spændende og afvekslende fuldtidsjob
 • Garanti for nye og spændende arbejdsområder i rart og aktivt grønt miljø
 • Stor indflydelse på din hverdag – en hverdag der altid byder på nye udfordringer
qUINT
Elev

qUINT

GÅR DU EFTER EN FREMTID I MODEBRANCHEN?

qUINT

HVORFOR SØGER DU?

 • Du elsker kontakt med mennesker
 • Du vil gerne have en uddannelse med fremtidsmuligheder
 • Du har let til smil

DERFOR qUINT

 • qUINT er en stor landsdækkende kæde
 • qUINT har landets førende mærker
 • Du bliver en del af qUINT fællesskabet
qUINT
SuperBrugsen
Slagtermester, SuperBrugsen Fensmark

SuperBrugsen

Du bliver en del af en butik med i alt 120 engagerede medarbejdere, heraf 30 medarbejdere i vores slagter- og delikatesseafdeling. SuperBrugsen Fensmark, er lokalt forankret og sætter en ære i, at tilbyde vores kunder kvalitet og et højt serviceniveau.

 • Har du faglig stolthed, og ønsker ansvar for din egen slagterbutik hos Danmarks største detailkæde?
 • Vil du arbejde i en af Danmarks førende slagterafdelinger, og fortsætte den positive udvikling?
 • Har du mod og kvalifikationer til at være en del af lederteamet i en ansvarlig kæde, hvor det skal være nemt for vores kunder at handle?

SuperBrugsen Fensmark søger en kompetent slagtermester, der får ansvar for, at kunderne får en god og inspirerende oplevelse. Vi brænder for at gøre en forskel for vores kunder, og som slagtermester er din succes betinget af slagterbutikkens drift, udvikling og medarbejdernes trivsel.

SuperBrugsen
SPORTMASTERSPORTMASTER søger salgselever til hele landet

SPORTMASTER

Er du vild med sport? Sammenhold? Gode udviklingsmuligheder? Så er det nu, hvis du vil med på holdet i Danmarks største og førende sportskæde. Vi søger elever med start til sommer.

Når du vælger at blive elev i SPORTMASTER, siger du samtidig JA tak til en uddannelse med fremtidsmuligheder – i Danmarks største detailkæde inden for sport.

Lidl Danmark K/S
Bliv elev i Lidl

Lidl Danmark K/S

Er du parat til at kickstarte din karriere?

Lidl Danmark K/S Hvis du er ambitiøs, dynamisk og resultatorienteret og drømmer om at tage ansvar, skabe resultater og blive en del af et vinderteam, så er Lidl det perfekte match for dig. Hos os er der nemlig plads til dine ambitioner og højt til loftet, hvis du er parat til at stå på tæer.

Som elev i Lidl har du mulighed for at gennemføre et unikt uddannelsesforløb, der helt sikkert udvikler dig både fagligt og personligt. I Lidl tror vi på, at sammenhold er vinderhold - også når det går stærkt.

Lidl Danmark K/S
Serviceringsmedarb.søges.
tatami sushi, Næstved
Jobcenter
Medhjælper til bageriet - Næstved
Vil du have et job med ordnede forhold og gode udviklingsmuligheder?
Bilka, Næstved
Bilka
Rengøringsassistent deltid søges til virksomhed i Næstved
Vi søger en rengøringsassistent til at gøre rent på vores kontor.
TopCall ApS, Næstved
Jobcenter
Cafe Kilden i Sydsjællands golfklub
Fra 1 april søger vi en kok/ufaglært til vores team i golfklubben.
Café Kilden, Næstved
Jobcenter
Rengøringsassistent
Rengøringsassistent søges til en af vore faste kunder i Næstved.
Inger's Rengøring Hus og Haveservicce, Sandved
Jobcenter
SALGSASSISTENT
MESSAGE er en energisk modevirksomhed med unikke brands og passionerede medarbejdere, der gør alt for at holde os på forkant i en tempofyldt branche.
MESSAGE, Næstved
MESSAGE