13 job matcher din søgning 13 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 13 af 13 resultater.
Lionbridge Global Sourcing Solutions Inc
Independent Contractor

Lionbridge Global Sourcing Solutions Inc

Are you looking for a role that gives you the opportunity to work with one of America’s top 100 most trusted Companies while also increasing your income from the comfort of your home? Then why not join Lionbridge as a part-time Independent Contractor. We are currently recruiting for the role of Online Map Quality Analysts in Denmark.

The position will allow you to work from home on a flexible schedule of up to 20 hours per week completing tasks in a web-based evaluation tool. The tasks will involve determining the relevance and accuracy of information by performing online research and referring to guidelines provided to you.

The Role Will Involve

 • Reading and applying written guidelines on how to evaluate and rate the tasks
 • Please note it is possible you will receive guidelines for multiple task types over the course of the program
Lionbridge Global Sourcing Solutions Inc
Sydsjællands og Lolland-Falsters PolitiKontorelev

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, Næstved

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi søger pr. 1. september 2020 kontorelever med offentlig administration som speciale.

Vi tilbyder et spændende uddannelsesforløb i et dynamisk og udviklende arbejdsmiljø med engagerede kolleger og med garanti for faglig såvel som personlig udvikling.

Som kontorelev i Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi får du en bred og alsidig uddannelse, som veksler mellem skoleophold og praktisk uddannelse på en af vores lokalpolitistationer. Uddannelsen foregår dog primært på politistationen i Næstved.

Du vil i løbet af dit elevforløb komme rundt i flere forskellige afdelinger, hvor du vil få en grundig oplæring og ansvar for egne selvstændige arbejdsopgaver. Du kommer til at møde dygtige og ambitiøse kollegaer fra flere forskellige faggrupper, som meget gerne deler deres viden med dig.

Newsec Property Asset Management Denmark A/SEjendomsadministratorer

Newsec Property Asset Management Denmark A/S, Lyngby eller Næstved

Har du relevant erfaring inden for ejendomsadministration, og har du lyst til at være del af et motiverende og imødekommende arbejdsmiljø, så har vi måske jobbet til dig?

Til vores afdelinger i Lyngby og Næstved søger vi ejendomsadministratorer med særlig interesse for foreninger.

Vores afdeling for foreningsadministration er blandt Danmarks mest professionelle leverandører af løsninger inden for foreningsadministration. Vi har fokus på det værdifulde samarbejde med kunden, uanset dennes størrelse eller behov.

For os er det vigtigt, at vores aktiviteter er vendt mod kunden, og at vi leverer det, der giver størst værdi for deres forening og bolig. Dette understøttes af ca. 100 kvalificerede og engagerede medarbejdere i foreningsafdelingen på tværs af landet.

Salling GroupMontør

Salling Group

I Salling Groups Inventarafdeling fylder sammenhold, engagement og fællesskab rigtig meget. Det er følelsen af fællesskab, der gør, at vi er så gode til at få tingene til at lykkes og nå vores mål.

Inventarafdelingen i Salling Group søger 4 nye montører, som bliver en del af et team på 16 montører, som arbejder i vores butikker i hele landet. Inventarafdelingen beskæftiger sig primært med at opbygge, ombygge og optimere butikker indvendigt.

Har du hænderne skruet ordentligt på? Og kan du arbejde selvstændigt? Så er du måske vores nye kollega.

Sådan bliver dine arbejdsopgaver:

 • Planlægning af mindre projekter
 • Special- og tidsbegrænsede projekter
 • Montering/flytning/demontering af reoler, baldakiner, kassediske, skilte, bannere m.m.
SkattestyrelsenVil du arbejde med dødsbosagsbehandling i Skattestyrelsen, Næstved

Skattestyrelsen

Vil du gerne blive specialist inden for dødsboområdet? Har du lyst til at arbejde med meget alsidige og specialiserede opgaver, og med gode muligheder for videreuddannelse inden for skatteområdet? Vi søger en dødsbosagsbehandler til vores enhed i Næstved, er det noget for dig?

Skattestyrelsen har en væsentlig rolle i den samlede proces på dødsboområdet. I tæt samarbejde med skifteretter, bobestyrere, advokater, revisorer/rådgivere og arvinger behandler vi dødsboer fra hele landet med det formål at sikre, at der bliver betalt den korrekte bo- og gaveafgift samt boskat.

Vi foretager kontrol af skatteansættelser i dødsboer med særlig fokus på kapitalgevinster, herunder den skattemæssige behandling af årene før dødsåret, samt korrekt opgørelse af mellemperiodeskat og boskat.

Skattestyrelsen
Jyske Bank
Erhvervspartner til Sydvestsjælland & Øerne

Jyske Bank, Næstved

Har du lyst til at pleje og videreudvikle en interessant kundeportefølje af lokale erhvervskunder? Brænder du for at skabe gode kundeoplevelser og begejstring? Så har vi jobbet til dig.

Som erhvervspartner for lokalt erhverv på Sydvestsjælland og Øerne vil du få et spændende og afvekslende job, hvor både pleje af eksisterende kunder og opsøgning af nye erhvervskunder er en del af jobbet. Du skal omsætte bankens koncepter til gode kundeoplevelser, som resulterer i forretninger for banken.

Jyske Bank
EDC Poul Erik BechSalgskoordinator til vores landbrugsafdeling

EDC Poul Erik Bech, Næstved

Er du tiltrukket af muligheden for, at kunne arbejde som salgskoordinator i Danmark’s største ejendomsmæglerkæde – med mod på at understøtte vores nyetablerede landbrugsafdeling med opgaver i hele landet?

Det er helt afgørende, at du finder det spændende, at være en del af en ny forretningsenhed. Det betyder samtidig, at der vil være mange varierende opgaver i løbet af en helt almindelig arbejdsdag, hvor vi stadig finjusterer de administrative processer og arbejdsgange.

Som vores nye salgskoordinator skal du bl.a.:

 • Selvstændigt forestå den administrative del af en dynamisk landbrugsafdeling, herunder før- og eftersagsbehandling
 • I høj grad have en udadvendt og kunderettet rolle, hvor du hyppigt er i dialog med vores landbrugskunder – enten via mail, over telefonen eller endog deltage på kundemøder
 • Indhente nødvendige dokumenter til brug for salget af landbrugsejendomme
Syntegon Technology A/S
Back Office in Sales & Marketing

Syntegon Technology A/S, Sandved

The position is an internship of minimum 12 months period. Main tasks are:

 • Support of the frontline sales resources
 • Creation and realization of materials for sales support (print and electronic)
 • Organization of events and trade shows

You will get a thorough introduction to all of the relevant work areas within the Sales and Marketing department. Our daily business is characterized by a high activity level, professional spirit and a multilingual work environment. You will quickly gain your own responsible areas and contribute supporting the department.

Qualifications:

 • Bachelor (tech. or commercial) or Business Education (business administration, marketing, communication)with proven results
 • Strong communication skills on all levels, pro-active mindset and an interest for technology and marketing
Syntegon Technology A/S
Novenco Building & Industry A/S
Indkøbselev

Novenco Building & Industry A/S, Næstved

Vil du være indkøbselev i en virksomhed i vækst? Brænder du for, at give kunder, leverandører og kollegaer en god service. Arbejder du selvstændigt og er du fuld af gåpåmod og engagement, så er det måske dig vi søger til vores indkøbsafdeling.

Dine primære opgaver vil omfatte

 • ERP-systemarbejde (pt. Baan, men vi planlægger implementering af nyt system)
 • Oprettelse af varenummer
 • Oprette indkøb.

Novenco Building & Industry A/S
Administrativ økonomi medarbejder
Er du dygtig til tal, økonomi, budget, regnskab og systemer?
Næstved Kommune, Næstved
Jobcenter
Retsassistent til retsafdelingen ved Retten i Næstved
Ved Retten i Næstved er en stilling som retsassistent i retsafdelingen ledig til besættelse snarest muligt.
Retten i Næstved, Næstved
Jobcenter
Administrativ medarbejder søges til tidsbegrænset deltidsstilling på Holmegaardskolen
Vi søger en administrativ medarbejder der kan indgå i sekretærgruppen.
Næstved Kommune, Holmegaard
Jobcenter
Kundekonsulenter til fuldtidsstilling i Malaga
Hvis ikke du har erfaring med telemarketing tilbyder vi oplæring i en af vores danske afdelinger, således du er klædt godt på inden afrejse.
5R MARKETING ApS, Næstved, Odense, Svendborg, Aarhus
Jobcenter