30 job matcher din søgning 30 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 30 resultater.
Lionbridge Global Sourcing Solutions Inc
Independent Contractor

Lionbridge Global Sourcing Solutions Inc

Are you looking for a role that gives you the opportunity to work with one of America’s top 100 most trusted Companies while also increasing your income from the comfort of your home? Then why not join Lionbridge as a part-time Independent Contractor. We are currently recruiting for the role of Online Map Quality Analysts in Denmark.

The position will allow you to work from home on a flexible schedule of up to 20 hours per week completing tasks in a web-based evaluation tool. The tasks will involve determining the relevance and accuracy of information by performing online research and referring to guidelines provided to you.

The Role Will Involve

 • Reading and applying written guidelines on how to evaluate and rate the tasks
 • Please note it is possible you will receive guidelines for multiple task types over the course of the program
Lionbridge Global Sourcing Solutions Inc
Sydsjællands og Lolland-Falsters PolitiKontorelev

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, Næstved

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi søger pr. 1. september 2020 kontorelever med offentlig administration som speciale.

Vi tilbyder et spændende uddannelsesforløb i et dynamisk og udviklende arbejdsmiljø med engagerede kolleger og med garanti for faglig såvel som personlig udvikling.

Som kontorelev i Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi får du en bred og alsidig uddannelse, som veksler mellem skoleophold og praktisk uddannelse på en af vores lokalpolitistationer. Uddannelsen foregår dog primært på politistationen i Næstved.

Du vil i løbet af dit elevforløb komme rundt i flere forskellige afdelinger, hvor du vil få en grundig oplæring og ansvar for egne selvstændige arbejdsopgaver. Du kommer til at møde dygtige og ambitiøse kollegaer fra flere forskellige faggrupper, som meget gerne deler deres viden med dig.

Imerco
Bliv elev hos Imerco eller Imerco Home

Imerco

Vil du lære alt om salg, design og isenkram?
Vi søger nu 60 nye elever til vores butikker over hele landet.

IMERCO

Hos Imerco får du et 2-årigt elevforløb, hvor du veksler mellem skoleophold og uddannelse i en af vores mange Imerco- eller Imerco Home-butikker. Her lærer du blandt andet alt om:

 • salg og kundeservice
 • varebehandling
 • reklamationer

”Elevintroen for alle de nye Imerco-elever var fantastisk. Jeg mødte alle de elever, jeg skulle gå på skoleophold med, og derfra har jeg fået nogle fantastiske venskaber.” – Simone, udlært i 2019.

Imerco
Telia DanmarkDeltidsrådgiver til Telia i Næstved

Telia Danmark

Hos Telia er vi begejstrede for digitalisering! For hvordan vi igennem vores produkter og services er med til at gøre vores kunders hverdag endnu nemmere og mere farverig og samfundet endnu smartere. Vi søger nu en rådgiver til vores seje team i vores butik i Næstved.

Så vil du være med til at gøre en forskel for vores kunder? Hjælpe dem med at finde det helt rigtige abonnement, den helt rigtige mobil eller nyeste gadget? Sikre, at de er fri for bøvl og begrænsninger – og fri til at få mest muligt ud af deres digitale liv? Så skal du helt sikkert læse videre!

Vores team i vores Telia butik i Næstved består af 7 kollegaer, som sammen hver dag arbejder for at give vores kunde de bedste oplevelser. Vi er engagerede og forsøger hver dag at udfordre og støtte hinanden, så vi kan levere endnu bedre resultater. Din indstilling til udfordringer og dét at komme i mål, er derfor meget vigtigt for os.

JYSKJYSK Danmark søger elever til hele landet

JYSK

Vil du arbejde i en international retailkæde, hvor personlig udvikling, teamspirit og gode kollegaer går hånd i hånd med effektivitet og benhård stræben efter at være nr. 1? Ser du dig selv i et job med mulighed for ansvar og hvor talent værdsættes og den ekstra mil belønnes?

JYSK

Kan du nikke genkendende til ovenstående, og er du klar til at yde Danmarks bedste kundeservice? Trives du med forskellige arbejdsopgaver, hvor konkurrence er en del af hverdagen, og kan du indgå i en topmotiveret salgskultur, med attraktive bonusser? Så er du præcis den elev, vi er på udkig efter.

You meet possibilities and we offer you…

 • en professionel elevuddannelse med skoleophold på vores eget Academy
 • et springbræt til mange forskellige kompetencer
 • udvikling og træning som en vigtig del af hverdagen
EDC Poul Erik BechSalgskoordinator til vores landbrugsafdeling

EDC Poul Erik Bech, Næstved

Er du tiltrukket af muligheden for, at kunne arbejde som salgskoordinator i Danmark’s største ejendomsmæglerkæde – med mod på at understøtte vores nyetablerede landbrugsafdeling med opgaver i hele landet?

Det er helt afgørende, at du finder det spændende, at være en del af en ny forretningsenhed. Det betyder samtidig, at der vil være mange varierende opgaver i løbet af en helt almindelig arbejdsdag, hvor vi stadig finjusterer de administrative processer og arbejdsgange.

Som vores nye salgskoordinator skal du bl.a.:

 • Selvstændigt forestå den administrative del af en dynamisk landbrugsafdeling, herunder før- og eftersagsbehandling
 • I høj grad have en udadvendt og kunderettet rolle, hvor du hyppigt er i dialog med vores landbrugskunder – enten via mail, over telefonen eller endog deltage på kundemøder
 • Indhente nødvendige dokumenter til brug for salget af landbrugsejendomme
MESSAGEButikselever

MESSAGE

Vi søger nogle energiske, udadvendte elever, der brænder for at sælge! Opstart 1. august 2020.

ER DU AMBITIØS, ENERGISK & VILD MED MODE?

Vi søger elever til flere af vores københavnske butikker, Næstved, Rosengårdcentret, Aarhus, Kolding & Randers!

Din rolle vil blive en vigtig del af teamet, hvor du helt fra starten vil få et spændende og afvekslende arbejdsliv. Du vil i løbet af uddannelsen gradvist få mere ansvar og flere arbejdsområder indenfor butiksdrift.

Du vil under forløbet på 2 år blive udfordret, og komme til at arbejde med områder indenfor kundevejledning, drift, personligt salg og merchandising. Vi arbejder kontinuerligt på at holde dig opdateret om nye kollektioner og brands, da din viden og vejledning inspirerer til salg.

Novenco Building & Industry A/S
Indkøbselev

Novenco Building & Industry A/S, Næstved

Vil du være indkøbselev i en virksomhed i vækst? Brænder du for, at give kunder, leverandører og kollegaer en god service. Arbejder du selvstændigt og er du fuld af gåpåmod og engagement, så er det måske dig vi søger til vores indkøbsafdeling.

Dine primære opgaver vil omfatte

 • ERP-systemarbejde (pt. Baan, men vi planlægger implementering af nyt system)
 • Oprettelse af varenummer
 • Oprette indkøb.

Novenco Building & Industry A/S
qUINT
Elev

qUINT

GÅR DU EFTER EN FREMTID I MODEBRANCHEN?

qUINT

HVORFOR SØGER DU?

 • Du elsker kontakt med mennesker
 • Du vil gerne have en uddannelse med fremtidsmuligheder
 • Du har let til smil

DERFOR qUINT

 • qUINT er en stor landsdækkende kæde
 • qUINT har landets førende mærker
 • Du bliver en del af qUINT fællesskabet
qUINT
Lionbridge Global Sourcing Solutions IncPart time, Independent Contractor, Work from Home Role

Lionbridge Global Sourcing Solutions Inc

Are you looking for a role that gives you the opportunity to work with one of America’s top 100 most trusted companies while also increasing your income from the comfort of your home? Then why not join Lionbridge as a part-time independent contractor. We are currently recruiting for the role of Personalized Internet Assessor in Denmark.

In this role you will be reviewing online search results in order to improve their content and quality. You will be required to provide feedback and analysis on content found in search engine results and provide ratings on their relevance to the search terms used. Another aspect of this role will involve reviewing the language used in the search results by examining grammar, tone and cultural relevance.

SPORTMASTERSPORTMASTER søger salgselever til hele landet

SPORTMASTER

Er du vild med sport? Sammenhold? Gode udviklingsmuligheder? Så er det nu, hvis du vil med på holdet i Danmarks største og førende sportskæde. Vi søger elever med start til sommer.

Når du vælger at blive elev i SPORTMASTER, siger du samtidig JA tak til en uddannelse med fremtidsmuligheder – i Danmarks største detailkæde inden for sport.

Lidl Danmark K/S
Bliv elev i Lidl

Lidl Danmark K/S

Er du parat til at kickstarte din karriere?

Lidl Danmark K/S Hvis du er ambitiøs, dynamisk og resultatorienteret og drømmer om at tage ansvar, skabe resultater og blive en del af et vinderteam, så er Lidl det perfekte match for dig. Hos os er der nemlig plads til dine ambitioner og højt til loftet, hvis du er parat til at stå på tæer.

Som elev i Lidl har du mulighed for at gennemføre et unikt uddannelsesforløb, der helt sikkert udvikler dig både fagligt og personligt. I Lidl tror vi på, at sammenhold er vinderhold - også når det går stærkt.

Lidl Danmark K/S
tilkaldevikar, afløser evt. studerende
Holstedgaard søger afløsere og tilkaldevikarer, der kan træde til i alle vagter.
Holstedgaard, Næstved
Jobcenter
SALGSELEV - MODE / ACCESSORIES
Bahne i Næstved søger en dygtig salgselev til modeafdelingen pr. 1. august 2020.
BAHNE SØRENSEN A/S Fisketorvets Shopping Center, Næstved
Jobcenter
Elev Imerco Home Næstved Storcenter
Du har en HG2, GF2, EUX eller EUD Business.
IMERCO, Næstved
IMERCO
Social- og sundhedsassistentelever i Næstved Kommune
Ældreområdet i Næstved Kommune søger Social – og sundhedsassistentelever med GF2 baggrund, og ansøgere med SSH-baggrund.
Næstved Kommune, Næstved
Jobcenter
Social- og sundhedshjælperelever i Næstved Kommune
Ældreområdet i Næstved Kommune søger Social – og sundhedshjælperelever til ansættelse på hold August 2020 med uddannelsesstart 3. august 2020.
Næstved Kommune, Næstved
Jobcenter
Salgselev til BAUHAUS Næstved
Ønsker du at starte din salgskarriere i en international virksomhed i vækst?
Bauhaus, Næstved
Ungarbejde.dk
Salgselev til BAUHAUS Næstved
Ønsker du at starte din salgskarriere i en international virksomhed i vækst?
Bauhaus, Næstved
Bauhaus
Medarbejder under 18 år
Burger King søger ofte medarbejdere til vore butikker.
Burger King Danmark, Næstved
Jobcenter