132 job matcher din søgning 132 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 132 resultater.
Lionbridge Global Sourcing Solutions Inc
Independent Contractor

Lionbridge Global Sourcing Solutions Inc

Are you looking for a role that gives you the opportunity to work with one of America’s top 100 most trusted Companies while also increasing your income from the comfort of your home? Then why not join Lionbridge as a part-time Independent Contractor. We are currently recruiting for the role of Online Map Quality Analysts in Denmark.

The position will allow you to work from home on a flexible schedule of up to 20 hours per week completing tasks in a web-based evaluation tool. The tasks will involve determining the relevance and accuracy of information by performing online research and referring to guidelines provided to you.

The Role Will Involve

 • Reading and applying written guidelines on how to evaluate and rate the tasks
 • Please note it is possible you will receive guidelines for multiple task types over the course of the program
Lionbridge Global Sourcing Solutions Inc
Museum SydøstdanmarkEventkoordinator

Museum Sydøstdanmark

Brænder du for events? Og vil du være med til at afvikle over 100 årlige events fordelt på otte museer? Så er jobbet som Eventkoordinator måske noget for dig.

Som Eventkoordinator vil du få en nøglerolle i koordineringen og afviklingen af Museum Sydøstdanmarks mange årlige events. Her vil du særligt få ansvaret for vores foredragskalender, der inkluderer mere end 40 årlige events, men vil også bidrage til alle vores andre arrangementer såsom koncerter, markeder og temadage m.fl.

Dine opgaver bliver blandt andet

 • At udvikle museets arrangementskalender i henhold til det enkelte museums profil i samarbejde med Event Manageren.
 • At afvikle og koordinere museets events og arrangementer med et særligt ansvar for museets foredragskalender bestående af over 40 årlige events.
 • At skrive pressemeddelelser og opdatere sociale medier med henblik på salg af billetter til arrangementer og/eller opmærksomhed herpå.
Sydsjællands og Lolland-Falsters PolitiKontorelev

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, Næstved

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi søger pr. 1. september 2020 kontorelever med offentlig administration som speciale.

Vi tilbyder et spændende uddannelsesforløb i et dynamisk og udviklende arbejdsmiljø med engagerede kolleger og med garanti for faglig såvel som personlig udvikling.

Som kontorelev i Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi får du en bred og alsidig uddannelse, som veksler mellem skoleophold og praktisk uddannelse på en af vores lokalpolitistationer. Uddannelsen foregår dog primært på politistationen i Næstved.

Du vil i løbet af dit elevforløb komme rundt i flere forskellige afdelinger, hvor du vil få en grundig oplæring og ansvar for egne selvstændige arbejdsopgaver. Du kommer til at møde dygtige og ambitiøse kollegaer fra flere forskellige faggrupper, som meget gerne deler deres viden med dig.

Imerco
Bliv elev hos Imerco eller Imerco Home

Imerco

Vil du lære alt om salg, design og isenkram?
Vi søger nu 60 nye elever til vores butikker over hele landet.

IMERCO

Hos Imerco får du et 2-årigt elevforløb, hvor du veksler mellem skoleophold og uddannelse i en af vores mange Imerco- eller Imerco Home-butikker. Her lærer du blandt andet alt om:

 • salg og kundeservice
 • varebehandling
 • reklamationer

”Elevintroen for alle de nye Imerco-elever var fantastisk. Jeg mødte alle de elever, jeg skulle gå på skoleophold med, og derfra har jeg fået nogle fantastiske venskaber.” – Simone, udlært i 2019.

Imerco
Ardagh Glass Holmegaard A/SReparatør

Ardagh Glass Holmegaard A/S

Har du lyst til at arbejde i en international virksomhed med gode og kompetente kolleger, en uformel omgangstone og stolte traditioner indenfor branchen, så lad os høre fra dig.

For stillingen gælder, at du vil indgå i et team af reparatører, som holder vores IS-maskiner (glasstøbemaskiner) i driftsklar stand.

Opgaverne omhandler primært:

 • Fejlfinding og reparation på producerende IS-maskiner.
 • Deltage i skiftninger på IS-maskiner
 • Forefaldende opgaver på værkstedet
Newsec Property Asset Management Denmark A/SEjendomsadministratorer

Newsec Property Asset Management Denmark A/S, Lyngby eller Næstved

Har du relevant erfaring inden for ejendomsadministration, og har du lyst til at være del af et motiverende og imødekommende arbejdsmiljø, så har vi måske jobbet til dig?

Til vores afdelinger i Lyngby og Næstved søger vi ejendomsadministratorer med særlig interesse for foreninger.

Vores afdeling for foreningsadministration er blandt Danmarks mest professionelle leverandører af løsninger inden for foreningsadministration. Vi har fokus på det værdifulde samarbejde med kunden, uanset dennes størrelse eller behov.

For os er det vigtigt, at vores aktiviteter er vendt mod kunden, og at vi leverer det, der giver størst værdi for deres forening og bolig. Dette understøttes af ca. 100 kvalificerede og engagerede medarbejdere i foreningsafdelingen på tværs af landet.

Vordingborg KommuneAutismecenter Storstrøm søger pædagoger til Stafetten

Vordingborg Kommune, Næstved

Vores Aktivitetshus i Næstved mangler to dygtige og handlekraftige pædagoger. Du har her mulighed for at indgå i en spændende hverdag fyldt med dejlige borgere og engagerede kollegaer.

Du har fokus på borgerens trivsel og behov og har mod, interesse og ideer til at afprøve nye veje.

Autismecenter Storstrøm er en stor organisation og vi tilbyder dag-, døgn- og aflastningstilbud til voksne samt børn og unge med en diagnose indenfor autismespektret.

Vores aktiviteter omhandler blandt andet brændearbejde, udeliv med bål og snobrød, svømning, cykling, havearbejde og musik. Vi kan tilbyde en spændende og dynamisk arbejdsplads med mulighed for læring og udvikling.

Kvickly
Salgsleder

Kvickly, Næstved

Grib chancen hos Danmarks største detailhandelsvirksomhed og få en unik mulighed for at:

 • bruge din viden og samtidig være mellemleder for ca.5 medarbejdere
 • prøve kræfter med ledelse og få mulighed for at udvikle dig gennem Coops talent- og ledelsesprogrammer
 • præge og udvikle et specifikt fagområde i samarbejde med din afdelingschef
 • indgå i varehusets salgsledergruppe

Du bliver en del af et varehus med i alt 90 medarbejdere. Varehuset er i en forrygende udvikling på alle KPI, vi arbejder i hverdagen for at vores gæster møder et lækkert mad og vinhus, hvor indkøbsoplevelse og madinspiration står i højsædet. Ligeledes arbejder vi benhårdt med vores sociale medier, som vi bruger aktivt til at fortælle historien om vores varehus, samt at tilbyde nogle konkurrence dygtige priser på "JA TAK" tilbud.

Kvickly
Ardagh Glass Holmegaard A/SKvalitets- og skiftekontrollør

Ardagh Glass Holmegaard A/S

Kunne du tænke dig et job som stiller store krav til dine kommunikationsevner, og hvor du skal kunne holde hovedet koldt og kunne jonglere med flere bolde i luften på én gang - også i pressede situationer? Så er denne stilling som kvalitets- og skiftekontrollør måske noget for dig.

Du vil indgå i en afdeling med 5 medarbejdere, hvor arbejdet hovedsageligt består i at tilse og godkende kvalitet ved jobskifte, herunder sørge for at de rigtige dokumenter og måleværktøjer er tilgængelige på produktionslinjen samt starte og afslutte jobs i tilhørende it-systemer.

Jobindex Kurser
PRINCE2 Projektledelse (start 16. marts i E-learning)

Jobindex Kurser

PRINCE2® er en internationalt anerkendt standard for projektledelse, som du kan drage nytte af både for store og små projekter. Metoden er så fleksibel, at den kan skræddersys og tilpasses til de fleste projekter, brancher og organisationer.

Et onlinekursus i PRINCE2 Foundation og Practitioner giver dig den fulde forståelse for projektarbejde og projektledelse med PRINCE2.

Det er nemt at lære PRINCE2 med vores e-læringskursus. Pensummet er delt pædagogisk op i passende segmenter og indeholder praktiske eksempler, interaktive øvelser, tjeklister, casestudier og quiz.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
PRINCE2 Foundation og PRINCE2 Agile Practitioner (start 16. marts i E-learning)

Jobindex Kurser

Kurset henvender sig til dig, som ønsker et udvidet kendskab til, hvordan PRINCE2® kan tilpasses agile principper, værktøjer og metoder.

Det er nemt at lære PRINCE2 med vores e-læringskursus. Pensummet er delt pædagogisk op i passende segmenter og indeholder praktiske eksempler, interaktive øvelser, tjeklister, casestudier og quiz.

Gennem hele kurset har du en e-coach, der er din online mentor, som svarer på praktiske spørgsmål, og giver dig faglig vejledning.

Jobindex Kurser
Næstved KommuneBoligadministrationen søger bygningskonstruktør

Næstved Kommune

Boligadministrationen, Center for Trafik & Ejendomme søger en ny kollega, der brænder for drift og vedligeholdelse af kommunale ejendomme.

Boligadministrationen varetager drift, vedligeholdelse og administration af de kommunalt ejede almene ældre- og plejeboliger og udlejningsejendomme, drift af Rådhusservice og drift af Næstved Kommunes midlertidige flygtningeboliger, ligesom vi løser opgaver inden for teknisk service og bygningsvedligehold for andre interne afdelinger.

Vi søger en dygtig og engageret bygningskonstruktør til varetagelse af bl.a. følgende funktioner:

 • Planlægning og styring af bygningsvedligeholdelse, herunder udbud/tilbud.
 • Udførelse af bygningssyn og udarbejdelse af drift- og vedligeholdelsesplaner.
 • Renoveringsopgaver.
Jobindex Kurser
SAP Edition for People Engagement (Hub 077) - Inkl. SAP Basic (start 9. marts i Herlev)

Jobindex Kurser

Kursusmål:

 • Fremskynd færdigheder i SAP-menneskers engagementløsninger
 • Oplæring på den konstante strøm af nye funktioner og funktionalitet
 • Forbered og book til SAP-certificeringseksamener til engagement i SAP-mennesker

Kurset henvender sig til dig der ønsker at arbejde med HR i SAP.

Kurset er på engelsk, hvorfor gode engelskkundskaber er et must. Der kræves ingen SAP-forudsætninger for at deltage i kurset.

Jobindex Kurser
Louis Nielsen A/S
Optiker

Louis Nielsen A/S, Næstved

Louis Nielsen A/S

Louis Nielsen har stort fokus på at levere en enestående kundeservice i vores forretninger. Vi søger derfor en optiker, som hver dag brænder for at levere det høje professionelle niveau vi forventer indenfor synsprøver og linsekontroller.

Din hovedopgave vil bestå af synsprøver, men kan bl.a. også omfatte produkt- og kunderådgivning, kontaktlinsetilpasning og aftercare.

Hos Louis Nielsen vil du også vejlede kunderne professionelt på bl.a. IOP-målinger og Fundus-billeder, som en del af synsprøven.

Vores butikker har et højt aktivitetsniveau, og som optiker i Louis Nielsen skal du være forberedt på, at du får en travl og udfordrende hverdag, hvor teamwork og vellykket informationsoverlevering er kernen i en velfungerende butik.

Louis Nielsen A/S
Telia DanmarkDeltidsrådgiver til Telia i Næstved

Telia Danmark

Hos Telia er vi begejstrede for digitalisering! For hvordan vi igennem vores produkter og services er med til at gøre vores kunders hverdag endnu nemmere og mere farverig og samfundet endnu smartere. Vi søger nu en rådgiver til vores seje team i vores butik i Næstved.

Så vil du være med til at gøre en forskel for vores kunder? Hjælpe dem med at finde det helt rigtige abonnement, den helt rigtige mobil eller nyeste gadget? Sikre, at de er fri for bøvl og begrænsninger – og fri til at få mest muligt ud af deres digitale liv? Så skal du helt sikkert læse videre!

Vores team i vores Telia butik i Næstved består af 7 kollegaer, som sammen hver dag arbejder for at give vores kunde de bedste oplevelser. Vi er engagerede og forsøger hver dag at udfordre og støtte hinanden, så vi kan levere endnu bedre resultater. Din indstilling til udfordringer og dét at komme i mål, er derfor meget vigtigt for os.

JYSKJYSK Danmark søger elever til hele landet

JYSK

Vil du arbejde i en international retailkæde, hvor personlig udvikling, teamspirit og gode kollegaer går hånd i hånd med effektivitet og benhård stræben efter at være nr. 1? Ser du dig selv i et job med mulighed for ansvar og hvor talent værdsættes og den ekstra mil belønnes?

JYSK

Kan du nikke genkendende til ovenstående, og er du klar til at yde Danmarks bedste kundeservice? Trives du med forskellige arbejdsopgaver, hvor konkurrence er en del af hverdagen, og kan du indgå i en topmotiveret salgskultur, med attraktive bonusser? Så er du præcis den elev, vi er på udkig efter.

You meet possibilities and we offer you…

 • en professionel elevuddannelse med skoleophold på vores eget Academy
 • et springbræt til mange forskellige kompetencer
 • udvikling og træning som en vigtig del af hverdagen
Madesa ConsultingAdm. direktør til velkonsolideret entreprenørvirksomhed

Madesa Consulting søger for C.C. Brun Entreprise A/S i Herlufmagle

Virksomhedens tidligere adm. direktør har efter knap 20 års ansættelse valgt at hellige sig en mere tilbagetrukket rolle fra virksomheden og dermed er der nu brug for en ny og visionær adm. direktør der kan føre virksomheden til det næste niveau.

Som direktør og leder er du kendt for at gå forrest, og for at være nærværende i nødvendige forandringsledelsestiltag. Du er tydelig i din kommunikation, evner at motivere og balancere mellem tillid og præstation. Resultater skabes gennem mennesker og udover dine gode kompetencer i forandringsledelse, har du et udpræget kommercielt fokus.

Din primære opgave bliver at sikre en velfungerende og optimeret organisation samt et konkurrencedygtigt forretningsgrundlag.

Salling GroupMontør

Salling Group

I Salling Groups Inventarafdeling fylder sammenhold, engagement og fællesskab rigtig meget. Det er følelsen af fællesskab, der gør, at vi er så gode til at få tingene til at lykkes og nå vores mål.

Inventarafdelingen i Salling Group søger 4 nye montører, som bliver en del af et team på 16 montører, som arbejder i vores butikker i hele landet. Inventarafdelingen beskæftiger sig primært med at opbygge, ombygge og optimere butikker indvendigt.

Har du hænderne skruet ordentligt på? Og kan du arbejde selvstændigt? Så er du måske vores nye kollega.

Sådan bliver dine arbejdsopgaver:

 • Planlægning af mindre projekter
 • Special- og tidsbegrænsede projekter
 • Montering/flytning/demontering af reoler, baldakiner, kassediske, skilte, bannere m.m.
SkattestyrelsenVil du arbejde med dødsbosagsbehandling i Skattestyrelsen, Næstved

Skattestyrelsen

Vil du gerne blive specialist inden for dødsboområdet? Har du lyst til at arbejde med meget alsidige og specialiserede opgaver, og med gode muligheder for videreuddannelse inden for skatteområdet? Vi søger en dødsbosagsbehandler til vores enhed i Næstved, er det noget for dig?

Skattestyrelsen har en væsentlig rolle i den samlede proces på dødsboområdet. I tæt samarbejde med skifteretter, bobestyrere, advokater, revisorer/rådgivere og arvinger behandler vi dødsboer fra hele landet med det formål at sikre, at der bliver betalt den korrekte bo- og gaveafgift samt boskat.

Vi foretager kontrol af skatteansættelser i dødsboer med særlig fokus på kapitalgevinster, herunder den skattemæssige behandling af årene før dødsåret, samt korrekt opgørelse af mellemperiodeskat og boskat.

Skattestyrelsen
Jobindex Kurser
Scrum Master Certified – Onlinekursus (start 9. marts i E-learning)

Jobindex Kurser

Kurset sætter kursisterne i stand til at varetage Scrum Master-rollen i professionelle sammenhænge. Ved bestået eksamen får du certificeringen Scrum Master Certified.

Da kurset er et selvstudie, får deltagerne ikke den samme praktiske øvelse og coaching som på klassekurset. Selvstudie er primært beregnet til folk, som allerede har erfaring med Scrum eller som efter endt certificering skal arbejde sammen med folk med Scrum-erfaring.

Scrum er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter, men særligt til softwareleveranceprojekter, hvor uforudsigeligheden er stor. Scrum Masterens rolle er at coache og rydde hindringer for udviklingsteamet, samt sikre at alle processer bliver overholdt.

Jobindex Kurser