6 jobannoncer matcher din søgning 6 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

BORG Automotive A/S

Country Manager - Central and Eastern Europe

Silkeborg

Are you ready to drive growth and make a substantial impact?

Join our team as a Country Manager and play a vital role in driving the growth of our business in Central and Eastern Europe.

We are seeking an experienced, and results-oriented professional to join our growing organization. Collaborating with other country managers and our exceptional account management team, you will have the opportunity to shape our success and make a significant difference.

BORG Automotive A/S
Mach-Tech A/S

Montør mekanisk/automation

Silkeborg

Har du ambitioner om at udfordre dine evner som montør? Så søg denne nyoprettede stilling, hvor du får et stort, selvstændigt ansvar for, at vores projekter udføres succesfuldt til rette tid.

Du bliver en af vores teknikere på tværs af projektteams, hvor du tager dig af mekanisk og pneumatisk montage og indkøring. Desuden har du til opgave sammen med teamet at pleje og informere vores kunder gennem hele projektforløbet.

Swedish Match Denmark A/S

Tekniker til aftenhold

Silkeborg

Har du teknisk flair og kendskab til el? Så bliv en del af vores aftenhold.

Din primære opgaver er vedligehold, fejlfinding og reparation af maskinerne. Dertil vil du arbejde med forskelligartede projektopgaver omkring optimering af vores maskiner og linjeproduktion.

Du bliver en nøgleperson i vores udvikling og får stor indflydelse på de tekniske og materielle beslutninger, vi træffer i fremtiden, samt de løbende tekniske forbedringer vi laver i det daglige.

Swedish Match Denmark A/S
Via Biler A/S

Tekniker til pladeværksted

Silkeborg

Som medarbejder hos Via Biler bliver du en del af et engageret hold, der sætter kundetilfredshed og et godt arbejdsmiljø højt på dagsordenen.

Vi leder efter en med følgende kvaliteter:

  • Du har erfaring med lettere pladearbejde og reparation
  • Du er engageret og selvkørende
  • Du er serviceminded og har lysten til hele tiden at dygtiggøre dig

Du bliver en del af en af branchens førende bilkoncerner, hvor tilfredsheden hos vores kunder og medarbejdere vægtes utrolig højt.

Via Biler A/S
Via Biler A/S

Pladesmed

Silkeborg

Som medarbejder hos Via Biler bliver du en del af et engageret hold, der sætter kundetilfredshed og et godt arbejdsmiljø højt på dagsordenen.

Hos Via Biler handler det nemlig ikke kun om biler - det handler i høj grad også om mennesker. Vores mission er at skabe langvarige forhold til vores kunder, leverandører og medarbejdere, og det gør vi gennem vores værdier: målrettet, umage, glæde og hjælpsomhed. For os handler det om, at Via Biler skal være et godt og udfordrende sted at arbejde - hver eneste dag!

Via Biler A/S

Beredskabsassistener med mekaniker uddannelse

Silkeborg

Vi søger to beredskabsassistenter til vores operativ område, så har du interessen for beredskab og en mekanikeruddannelse eller lignende så send os din ansøgning.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV