6 jobannoncer matcher din søgning 6 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

mobako P/S søger for Vejlebo & Larsen
Gem
mobako P/S

Værkstedschef

Holbæk

Hos Vejlebo & Larsen søger vi en værkstedschef, som har lyst til at indgå i vores dygtige team. Er du vores nye kollega, skal du kunne lide at have travlt – og kunne håndtere og forstå høj arbejdsmoral.

Du skal ligeledes kunne tænke hurtigt, være effektiv og konstant være på forkantmed et marked, som er i rivende udvikling.

Vi arbejder kontinuerligt med Peugeot standarder, hvilket betyder, at vi heletiden optimerer vores kvalitet for derved at sikre høj kundeloyalitet.

mobako P/S
Gem
Carglass®

Bilrudetekniker samt lokationsansvarlig i Holbæk

Holbæk

Se video om Carglass® som arbejdsplads

Carglass søger en engageret og proaktiv bilrudetekniker, der også vil fungere som lokationsansvarlig til vores team i Holbæk.

Som bilrudetekniker er du interesseret i teknik og biler.

Som lokationsansvarlig vil du være en nøgleperson for den daglige drift for lokationen.

Du vil være med til at sikre, at ruder og tilbehør er tilgængelige for vores teknikere og bidrage til en fremragende kundeoplevelse på vores værksted.

Carglass®
DKT Auto A/S

Varebilstekniker

Stenløse, Holbæk eller Køge

Vi søger en varebilstekniker til vores værksted i Stenløse, Holbæk eller Køge.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være montering af bilindretning, montering af indvendig beklædning samt produktion af indvendig beklædning via vores egen CNC-fræser.

Du vil referere til vores filialchef, som garanterer et godt arbejdsmiljø, en spændene og udfordrende hverdag og varierende arbejdsopgaver.

DKT Auto A/S
Lokaltog A/S

2 mekanikere til togvedligehold i Holbæk

Opgaverne omfatter reparationer, service eftersyn og fejlsøgning på Lokaltogs tog og andet rullende materiel. Du vil løbende blive oplært og uddannet.

Se video om Lokaltog A/S som arbejdsplads

Du vil primært arbejde indendørs på værksted, primært i dagtimerne på hverdage, og du vil blive en del af et velfungerende og samarbejdende team.

Lokaltog A/S
Semler Gruppen

Reservedelschef til Semler Mobility i Holbæk

Holbæk

Vil du være med til at lede og udvikle vores reservedelslager via en spændende og sjældent udbudt stilling hos Semler Mobility i Holbæk?

Hos os får du et alsidigt job, hvor du gennem vejledning og rådgivning af både kunder og medarbejdere er med til at sikre høj kvalitet og trivsel i hverdagen. Du bliver en del af ledergruppen for værksted og eftermarked, og får mulighed for at sætte et solidt præg på vores reservedelslager.

Semler Gruppen

Automekaniker søges

Holbæk

Byens Auto, Mellemvang 8, 4300 Holbæk søger en mekaniker på fuldtid, som har lyst til at være med til at sikre og udbygge den gode kunderelation.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV