7 jobannoncer matcher din søgning 7 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

A & H MEDICAL

Servicetekniker

Brøndby

Vil du være A&H Medicals nye dygtige servicetekniker? Vil du arbejde i en succesfuld virksomhed, som prioriterer professionalisme højt?

Se video om A & H MEDICAL som arbejdsplads

A&H Medical søger en servicetekniker til service, reparation og vedligehold af autoklaver fra MMM, IWT GMP-vaskemaskiner samt isolatorer fra Bioquell.

Selvom du arbejder selvstændigt, vil du modtage support fra din serviceleder samt fra dine kolleger, der hjælper og støtter op om opgaveløsningen. Afgørende parametre for din succes vil være din store faglighed, kombineret med dine evner inden for god service.

A & H MEDICAL
RTC Transport A/S

RTC Transport er på udkig efter ny hvidevaremontør

Brøndby

Vi søger en selvstændigt arbejdende og robust hvidevaremontør med godt humør, der skal dække B2B-opgaver med levering og montering samt kørsel af hvidevarer på Sjælland.

Vi er en virksomhed som arbejder med servicelogistik, det vil sige, vi leverer ikke bare en vare fra A til B, men vi bærer også ind til kunderne, pakker ud og evt. monterer kundernes varer. Vi beskæftiger os hovedsageligt med slutbrugerleveringer af møbler og hvidevarer

RTC Transport A/S
Semler Gruppen

Uddannelseskonsulent til Semler Academy

Brøndby

Forestil dig, at du skal undervise nogle af bilbranchens dygtigste kolleger i alt lige fra service- og eftermarkedsprocesser, til produkttræning, salg og ledelse – og dette i samarbejde med Semler Academys interne uddannelsesteam, hvor samarbejdet og stemningen er helt i top.

Denne mulighed venter dig hos Semler Academy, hvor du får mulighed for at bruge dine evner og din interesse indenfor facilitering, undervisning og kommerciel tæft.

Semler Gruppen
PostNord Danmark

Field Service-tekniker til Brøndby

Fagligt kommer du primært til at beskæftige dig med det tekniske forebyggende og afhjælpende vedligehold af vores udendørs pakkeautomater. Hovedvægten af opgaverne ligger i kategorien IT-styring og mekanisk vedligehold. Derudover er du vores nye afløser i vores Scannerservice-afdeling.

Du får stillet bil til rådighed, og dit arbejde vil bestå i en del kørsel, hvor du kører til en af PostNord Danmarks mange pakkeautomater, posthuse, terminaler, distributionscentre samt øvrige lokationer.

Jobindex søger for AVN Pladeteknik A/S
Gem
Jobindex

Intern teknisk konsulent – bliv ekspert i pladebearbejdning

Brøndby
  • Vil du arbejde med high-end innovative teknologier og løsninger inden for pladebearbejdning?
  • Trives du godt med kundekontakt på tværs af forskellige industrier?
  • Og har du det bedst i en succesfuld virksomhed i vækst med høj jobsikkerhed?

Du arbejder med de allernyeste teknologier inden for pladebearbejdning i et stærkt team, der nok skal sørge for, at du kommer godt fra start,

fortæller adm. dir. Christian Madsen.

Du har god erfaring fra en lignende rolle, gerne med tekniske produkter og kundekontakt. Måske du har en baggrund som smed, maskinarbejder, automatiktekniker, automekaniker eller tilsvarende – kombineret med kontorpræget arbejde eller lysten til at prøve kræfter med det.

Jobindex
FORCE Technology

Dygtig tekniker til automatiseret prøvningsudstyr

Brøndby

Vil du bruge din specialviden om mekanik, elektronik og fiberoptik på at løse avancerede on-site inspektionsopgaver?

Teamet består af ca. 20 specialister, der bl.a. udfører automatiseret inspektion af stålkonstruktioner primært ved hjælp af ultralyd.

Vi udfører opgaverne offshore, både over og under vandet, på kemiske fabrikker og på kraftværker, konventionelle, vind og nuklear anlæg og inspektionerne udføres med fjernbetjent udstyr primært magnethjulsscannere på lokationer i hele verden.

FORCE Technology
RB Synshal ApS
Gem

Bilsynsmedarbejder søges

Brøndby

RB Synshal søger en bilsynsassistent til vores afdeling i Brøndby, der er klar til at yde sit bedste i en travl hverdag og som motiveres af at arbejde for og med kunder.

Indrykket:
Hentet fra ASE

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV