5 jobannoncer matcher din søgning 5 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Hamlet Protein A/S

Procesoperatør

Horsens

Er du klar til at gøre en stor forskel i en dansk virksomhed med stærk global tilstedeværelse?

Du vil få ansvaret for at overvåge hele fremstillingsprocessen fra modtagelse af råvarer til fremstilling af det færdige produkt.

Dine primære opgaver som procesoperatør vil derfor være:

  • overvågning og betjening af anlæggene, herunder optimering, justering, fejlfinding og prøvetagning af færdigvarer
  • analyse af produkter for at sikre høj kvalitet

Trives du i et dynamisk miljø med højt tempo? Så er det muligvis dig, vi leder efter til denne spændende stilling.

Lantmännen Unibake Danmark A/S

Site Quality Coordinator

Horsens

Brænder du for at sikre høj kvalitet og fødevaresikkerhed? Går du til krummerne på en målrettet og struktureret måde? Og trives du i en tværgående rolle med mange kontaktflader, hvor samarbejde og fællesskab er nøglen til succes?

Så kunne du være vores nye Site Quality Coordinator hos Lantmännen Unibake Danmark.

Lantmännen Unibake Danmark A/S
Horsens Svane Apotek

Horsens Svane Apotek og Horsens Løve Apotek søger farmaceut

Horsens

Hvis du ønsker indflydelse, ansvar og et godt arbejdsmiljø, så søger vi en engageret farmaceut.

Du vil få mulighed for at arbejde begge steder – og vi har det gode samarbejde i fokus. Vi arbejder aktivt på at skabe det bedste arbejdsmiljø og samarbejde på tværs af afdelingerne.

Om du er nyuddannet eller har været færdig i længere tid, betyder ikke så meget – det vigtigste er, at du har lyst til at bidrage til at opfylde vores høje faglige ambitioner.

Peak Rekruttering søger for West Pharmaceutical Services Danmark A/S
Gem
Peak Rekruttering

Facility & Utility Engineer med fokus på løbende forbedringer

Horsens

Brænder du for at sikre den daglige drift og vedligeholdelse inden for facility & utility? Trives du med at koordinere og dagligt være i kontakt med eksterne håndværkere? Kan du lide at planlægge, koordinere og strukturere vedligehold af tekniske installationer og bygninger?

Til denne spændende stilling vil du indgå i en PMO og Utility/Facility afdeling, hvor opgaverne er mange og alsidige. Du vil få den daglige sparring med ingeniører og teknikere i produktionsenheden i Horsens. Du vil varetage en lang række opgaver inden for optimeringsprojekter, og sikre at Facility og Utillity installationerne til stadighed opfylder kravene.

Peak Rekruttering
Delika Food Group A/S

Produktionsdirektør/COO

Horsens

Vores relativt nye produktionsstruktur giver en række optimeringsmuligheder, ligesom der også er et behov for at skabe en mere effektiv drift på den enkelte fabrik. Vi søger derfor en passioneret leder med dokumenteret erfaring i at optimere og effektivisere større produktionsenheder, samt samspillet på tværs af flere enheder.

Du vil være ansvarlig for at lede og organisere produktionen på vores fabrikker i tæt samarbejde med et erfarent team på fabrikkerne.

Vi tilbyder en nøglerolle i en dynamisk og vækstorienteret virksomhed samt en unik mulighed for at optimere og skabe markant værdi i en stor produktionsstruktur.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV