4 jobannoncer matcher din søgning 4 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Orifarm

QA Team Manager

Odense S

Er du passioneret omkring ledelse og udvikling, og kan du overføre glæden til et team af dedikerede specialister? Har du derudover erfaring indenfor QA og GMP, så har vi en interessant mulighed i vores Life cycle management og release afdeling.

I rollen som Team Manager bliver det din opgave at supportere et inkluderende miljø og fordre effektivt samarbejde i teamet af dygtige QA-medarbejdere. Derfor er det vigtigt, at du evner at specificere opgaver klart og tydeligt, definere mål og prioriteter, samt at du kan kommunikere og uddelegere ansvar i dit team.

Orifarm
Gem
Orifarm

Quality Assurance Specialist

Odense S

– For dig, der trives med at arbejde med kvalitet fra et operationelt perspektiv, med øje for både kvalitet samt kommercielle perspektiver.

Som QA specialist vil du være det koordinerende bindeled mellem de forskellige teams samt andre afdelinger og opgaver. Du skal, i det daglige arbejde, sikre kvaliteten af vores produktportefølje og vil i den forbindelse have en tæt dialog med vores leverandører i hele verden, samt til kollegaer på Orifarms 2 egne fabrikker og i vores mange salgslande.

Orifarm
Gem
Orifarm

RA Senior Specialist, Labelling LCM

Odense S, Søborg

Do you want to become part of a dynamic organisation with many opportunities for personal and professional development? Do you want to make an impact on the labelling of a broad range of medicines?

As Senior Specialist, you will have a key role in maintaining the more challenging products and shape the working procedures in the department. You will collaborate closely with Global Safety and RA Development and commercial functions.

Orifarm
Plus Pack AS

Quality Assistant

Odense

Som et væsentligt bidrag til Plus Pack A/S's fortsatte udvikling, søges til hovedkontoret i Odense en Quality Assistant, som vil bidrage til at opnå og vedligeholde høje kvalitetsstandarder samt sikre den gode kundeoplevelse.

Du får mulighed for at arbejde i et professionelt og struktureret miljø, hvor du har gode vilkår for at sætte dit aftryk og bidrage til den fortsatte udvikling af virksomheden.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV