6 jobannoncer matcher din søgning 6 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Kallesoe Machinery A/S

Service Technician

Du får en spændende stilling med rig mulighed for at udvikle dine kompetencer inden for stærkstrøm og højfrekvensteknologi. Du vil få et selvstændigt job og en alsidig hverdag fyldt med faglige udfordringer, hvor hele verden bliver din arbejdsplads.

Du vil deltage i opsætningen af nye maskinanlæg samt fejlfinding på eksisterende anlæg. Vi sikrer, at du får en grundig oplæring i vores højfrekvensløsninger og teknologi, hvilket giver dig et solidt fundament til at kunne servicere løsninger over hele verden.

Kallesoe Machinery A/S
Gem
Landia A/S

Teknisk designer / Produktionsteknolog

Lem St.

Er du teknisk designer, produktionsteknolog, eller har du en anden relevant uddannelse, og leder du efter et job med spændende opgaver?

Brænder du for at arbejde med projektorienterede konstruktionsopgaver, produktionsgrundlag, styklister, teknisk dokumentation og udviklingsprojekter?

Vil du være en del af vækstrejsen i en international stærk konsolideret virksomhed, der er med til at accelerere den grønne omstilling med klimaoptimerede produkter?

Landia A/S
Gem
Landia A/S

Maskiningeniør

Lem St.

Er du en dygtig maskiningeniør, der ønsker at arbejde med kundetilpassede løsninger og optimeringsopgaver på eksisterende produkter som skal overholde gældende standarder som f.eks. maskindirektivet, ATEX mm.

Er du maskiningeniør, og leder du efter et job med et selvstændigt ansvar og spændende opgaver?Brænder du for at arbejde med projektorienterede konstruktionsopgaver, udviklingsprojekter og teknisk dokumentation inden for den grønne omstilling?

Du får et spændende, alsidigt og ikke mindst udviklende job i en international virksomhed i vækst.

Landia A/S
Kallesoe Machinery A/S

Teamleder til montageafdeling

Vil du være med til at præge udviklingen i en projektorienteret virksomhed i markant vækst?

Du får en central rolle i at montere og teste vores avancerede maskiner og anlæg, der producerer banebrydende produkter til den globale grønne bygningsindustri.

Vi tilbyder attraktive personalegoder og en spændende hverdag, hvor du kan præge fremtidens løsninger inden for en grøn industri.

Kallesoe Machinery A/S
Kallesoe Machinery A/S

PLC-programmør

Er du en erfaren PLC-programmør, der søger nye udfordringer? Ønsker du en alsidig hverdag i en dynamisk projektvirksomhed?

Hos Kallesoe oplever vi positiv vækst og søger derfor en dygtig PLC-programmør til at styrke vores el-afdeling. Vi er en førende producent af systemløsninger til træindustrien og rangerer blandt de mest innovative virksomheder på markedet.

Kallesoe Machinery A/S
Kallesoe Machinery A/S

Layout Engineer

Vil du være med til at præge fremtidens løsninger inden for en grøn industri? Kallesoe søger en Layout Engineer til vores salgslayoutafdeling.

Som en del af vores team vil du få mulighed for at udvikle og designe komplekse maskinlayout til store projekter inden for træindustrien over hele verden.

Vi tilbyder en selvstændig stilling med faglige udfordringer.

Kallesoe Machinery A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV