7 jobannoncer matcher din søgning 7 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Evida

Maskinmester eller maskiningeniør: Fagspecialist til kritisk infrastruktur

Middelfart

Se video om Evida som arbejdsplads

Knap 350.000 kunder er afhængige af, at gassen flyder 365 dage om året – 24 timer i døgnet. Som fagspecialist i afdelingen for Kritisk Infrastruktur vil du bl.a. arbejde med:

  • Specialisering inden for F-net (stålnet) og ventiler
  • Sikre at lovgivningen og diverse myndighedskrav overholdes
  • Planlægge og gennemføre lækagesøgning på F-nettet og ventiler

Din arbejdsgang vil være på Evidas lokation i Middelfart, men vi har også en høj fleksibilitet, og tilbyder derfor op til to hjemmearbejdsdage om ugen.

Evida
Gem
Evida

Netplanlægger - vil du være specialist i Danmarks grønne energi-infrastruktur?

Middelfart, Viborg eller Aarhus

Se video om Evida som arbejdspladsVi skal udvikle vores eksisterende infrastruktur. Samtidigt står vi overfor at skulle etablere helt ny brint og CO2 infrastruktur. Som netplanlægger får du en helt central rolle i at forme fremtidens gassystem. Du får et indgående kenskab til gassystemets opbygning, topologi, aftagerne og producenterne.

Ved at blive en del af Evida får du mulighed for at få en karriere hos et førende energiforsyningsselskab, ligesom du får et meningsfuldt arbejde i en organisation med et inspirerende formål. Vi tilbyder også gode mulighed for at arbejde hjemme.

Evida
Interacoustics A/S

Technical Test Specialist

Middelfart

Would you like to develop your skills in an innovative and world-leading company within diagnostic hearing and balance solutions?

You’ll play an essential role in the full process and may be a part of several projects at the same time, so your prioritization and organization skills will be fully used.

Your tasks will include:

  • Type test of audiologic and balance products.
  • EMC-test of audiologic and balance products.
  • Auto test systems – maybe developing as well.
Interacoustics A/S
Interacoustics A/S

Technical Product Owner

Middelfart

Can you create a clear and compelling product vision? Are you motivated to work in cross-functional project teams developing technically innovative projects?

You will take responsibility for creating our product vision from A-Z. Together with our R&D team you take part in the development projects forward.

We offer a motivating and innovative position in an environment that encourages individual initiative and accountability, while also emphasizing the importance of teamwork and collective success.

Interacoustics A/S
BioCirc Group ApS

Product Manager

Middelfart

Er du en superstrateg inden for produktudvikling og ved du, hvad der rører sig inden for digitalisering og innovativ teknologi? Er du på udkig efter nye udfordringer og ser du dig selv som et led i den grønne omstilling?

Som Product Manager fungerer du som vores superstrateg, der brænder for at tage udfordringerne inden for e-mobilitet, digitalisering, biogas og specialmaskinkonstruktion op. Du udfører analyser og bærer ansvaret for hele produktets livscyklus fra idé til markedslancering. I tæt samarbejde med ledelsen bliver du derfor ikke kun en del af, men hjertet i, vores spændende, individuelle og til tider skøre projekter.

Gem
ABB A/S

Service Engineer – topklasse marine elteknik med stor fleksibilitet

Skovlunde eller Middelfart

Har du en elteknisk baggrund, og kunne du tænke dig at arbejde med de suverænt bedste løsninger til den maritime verden, så er det nu, du skal slå til.

Du kan se frem til at blive del af et super team på en lige så super arbejdsplads, hvor kæmpe fleksibilitet går hånd i hånd med tillid og vilje til at investere i dig og din udvikling.

betterpeople A/S søger for Lundsby Renewable Solutions
Gem
betterpeople A/S

Business Relations Manager

Løgstrup eller Middelfart

Lundsby Renewable Solutions søger en erfaren Business Relations Manager til at stå i spidsen for projektudvikling og salg af biogasanlæg inden for energisektoren.

Du vil være ansvarlig for at opbygge og vedligeholde stærke relationer med vores eksisterende og nye nøglekunder og samarbejdspartnere.

Projekterne, som omfatter EPC-kontrakter i størrelsesorden op til 3 1/4 milliard DKK, er store og komplekse, og processen fra idé til underskrift er langvarig. Vedholdenhed og tålmodighed er afgørende for succes.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV