6 jobannoncer matcher din søgning 6 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Mountain Top (Denmark) ApS

Design Engineer til nyoprettet stilling

Frederikssund

Se video om Mountain Top (Denmark) ApS som arbejdspladsUdvidelse af Mountain Top produktportefølje samt udvikling af næste generation af produkter med et højt niveau af automatisering, har ført til ønsket om at styrke vores R&D afdeling i Danmark med en Design Engineer, som har kompetencer indenfor mekanik.

I denne stilling vil du være ansvarlig for mekanisk udvikling af kundetilpasset produkter. Du vil være involveret i projektet fra start til slut, hvilket indbefatter kommunikation med kunden, projektplanlægning, design, fremstilling af prototyper, test internt og ekstern hos kunder.

Mountain Top (Denmark) ApS
Topsil GlobalWafers A/S

Vedligeholdelsestekniker

Frederikssund

Vi fortsætter væksten og søger en kollega mere til vedligehold og reparation af unikke produktionsmaskiner!

Du kommer til at samarbejde og have sparring med forskellige faggrupper og vil bla. indgå i projekter sammen med ingeniører, operatører og udviklere. Du vil også være opgaveansvarlig og derfor dagligt have berøring med forskellige interessenter.

Med tiden får du erfaring med vores produktionsmaskiner, så du proaktivt fejlfinder og udskifter reservedele og derved understøtter en stabil oppe tid. Du er med til at opsamle historik og data, så vi sammen udvikler vores systemer og processer.

Topsil GlobalWafers A/S

Maskiningeniør - Tool Owner

Frederikssund

Hos Topsil GlobalWafers søger vi en erfaren Maskingeniør - Tool Owner, som ønsker ansvar for en kompleks semiautomatisk maskinpark, der fremstiller verdens reneste siliciumkrystaller til hele verdens halvlederindustri.

I din ekspertrolle skal du agere sparringspartner for 20 teknikere og 10 produktionsingeniører. Som bindeled mellem teknikerteamet og ingeniørteamet vil du definere best practice for det præventive vedligehold og den systematiske fejlfinding af produktionsapparatet.

Gem
Topsoe

Reliability and Planning Manager

Frederikssund

Du får medansvaret for at sikre pålidelighed og tilgængelighed af vores produktionsanlæg samt at udvikle og implementere strategier for at forbedre driftsresultater og minimere nedetid.

Vi tilbyder en spændende lederstilling, hvor du vil have en afgørende rolle i at sikre pålideligheden og effektiviteten af produktionsanlæggene på fabrikken. Du vil have mulighed for at implementere strategier og processer, der kan have en direkte indflydelse på at forbedre driftsresultaterne og bidrage til virksomhedens succes.

Topsil GlobalWafers A/S

Utility Tekniker

Frederikssund

Har du erfaring med drift af komplekse utility anlæg, og motiveres du af en afvekslende hverdag? Har du et positivt mindset, en god portion engagement, og er du løsningsorienteret?

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte:

  • Vedligeholde utility systemer & reagere effektivt på kritiske alarmer
  • Forebyggende vedligehold, sikre høj pålidelighed & undgå uønskede produktionsstop
  • Koordinering af interne & eksterne ressourcer for udførsel af service & vedligehold
Gem
CO-RO A/S

Vedligeholdelsesspecialist til fødevareproduktion

Frederikssund

Vil du være med til at forme fremtidens produktion af nogle af verdens mest elskede drikkevarer og is?

Dine ansvarsområder inkluderer bl.a. at identificere og implementere forbedringer i produktionsprocesser for at øge effektivitet, reducere omkostninger og forbedre produktkvalitet.

Vores hovedkvarter i Frederikssund afspejler vores ambition om at tiltrække de bedste medarbejdere fra hele verden og giver dig mulighed for at deltage i et virkelig globalt arbejdsmiljø.

CO-RO A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV