3 jobannoncer matcher din søgning 3 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Krüger A/S

Projektleder til farmaceutisk industrirens og industrielle installationer

Glostrup

Har du en baggrund i teknik eller håndværksarbejde, og er du erfaren i at føre projekter sikkert i mål, har vores Aquacare Serviceafdeling et job, der kan passe til dig. Her skal du sammen med dine kollegaer levere skræddersyede løsninger inden for rensning af pharmaanlæg, så vores kunder opnår de højeste standarder for vandkvalitet og bæredygtighed.

Du spiller en central rolle som sparringspartner for teamlederen inden for industrirens og bindeled til vores kunder.

Krüger A/S
Centrum Personale A/S søger for Armatec A/S
Gem
Centrum Personale A/S

Værksteds-/Servicetekniker med el-erfaring

Glostrup

Brænder du for at nørde med tekniske produkter og komponenter? Er du en problemknuser, som finder glæde i at finde og løse fejl? Trives du med at arbejde på værksted sammen med gode kolleger samt besøge kunderne lejlighedsvist?

Armatec A/S har hovedkontor i Glostrup, hvor du bliver tilknyttet værkstedsteamet for industri. Her kommer du til at arbejde med reparation, samling og service af primært ventiler og aktuatorer.

Armatec tilbyder en teknisk alsidig stilling i et godt arbejdsmiljø med masser af udviklings- og karrieremuligheder. Du får en høj grad af frihed under ansvar og gode funktionærlignende vilkår.

Vestforbrænding

Ledningsmester til Fjernvarme Drift og Vedligehold

Vi søger en ledningsmester, som kan være med til at optimere og sikre vores arbejde med drift og vedligehold af Vestforbrændings nuværende og kommende fjernvarmenet.

Dine fremtidige opgaver vil primært skulle udføres i Furesø og Egedal Kommuner.

Vi stræber efter, at vores vedligehold påfører så få gener som muligt til vores fjernvarmekunder, og derfor fylder planlægning af opgaverne en stor del af din arbejdstid.

Vi tilbyder en spændende arbejdsplads i konstant udvikling, erfarne kolleger, højt humør og teamånd.

Vestforbrænding

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV