3 jobannoncer matcher din søgning 3 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Ahlsell

Teamleder til Aftenhold - Logistikcenter Billund

Billund

Trives du i en spændende og travl hverdag, og er du motiverende og engageret af natur? Så er det måske dig, der skal være vores nye teamleder til vores aftenhold på Logistikcenter Billund.

Du bliver teamleder for to teams i vores ekspedition. Henholdsvis VA-pladsen og vores ekspedition af rør og slanger (også kaldet Specialteamet). I hvert team er der en koordinator, der hjælper til med den daglige drift. Du bliver en del af ledelsestemaet i driften, der består af seks ledere.

Ahlsell
Billund Lufthavn A/S

Cargoassistenter til Customer Service

Billund

Til at understøtte den fortsatte vækst i Cargo Handling søger vi skarpe, detaljeorienterede og dedikerede cargoassistenter til afdelingen Customer Service.

I Customer Service sikrer vi, at alt luftfragt igennem Billund Lufthavn følger internationale regler, og at de nødvendige dokumenter stemmer overens med det indleverede gods. Vi fungerer derved som et sidste og meget vigtigt kontrolpunkt inden afsendelse eller modtagelse af luftfragt.

Dine primære opgaver bliver administrativ håndtering af dokumenter, tolddokumentation, inddatering og ajourføring af fragtoplysninger i forskellige IT systemer. Du får daglig kontakt med chauffører og vores Terminal, så hverdagen er fyldt med opgaver, hvor dine dansk og engelsk kundskaber skal i brug.

Billund Lufthavn A/S

Teamleder til Customer Service i Cargo Handling Billund Airport (CHBA)

Billund

Synes du, at luftfart og ledelse er en spændende kombination? Motiveres du af at arbejde med mennesker i en omskiftelig hverdag? Så har vi en spændende lederstilling i Customer Service.

Vi søger en teamleder, der sammen med den øvrige ledelse i Customer Service har ansvaret for at få luftfragten hurtigt og effektivt gennem Cargo Handling.

Som førstelinje leder i Customer Service bliver du sammen med din ledelseskollega ansvarlig for den daglige drift og medarbejderne i afdelingen, hvor det primære fokus er at sikre, at ressourcerne bliver anvendt på den mest effektive og økonomiske måde i forhold til opgavemængden.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV