7 jobannoncer matcher din søgning 7 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
LEMAN A/S

Teamleder til terminal/lager – Taulov

Fredericia

Får du det bedste frem i andre og trives du i rollen som leder? Så skal du da med på vores hold! Til maj står vi klar til at klippe båndet til 4000m2 spritny terminal i Taulov.

Til dagligt vil du

  • Deltage aktivt i læsning og losning af ind- og udgående enheder i dialog med disponenterne.
  • Sørge for effektiv arbejdsfordeling.

Vi tilbyder et alsidigt, selvstændigt og spændende job med udviklingsmuligheder.

LEMAN A/S
DHL Freight

5 medarbejdere til ny logistikafdeling

Fredericia

Kan du arbejde struktureret og bevare overblikket, når bølgerne går højt? Vil du sætte dit eget præg på en nyopstartet afdeling, og formår du at tage ansvar for egen læring og udvikling?

Du bliver en del af et nyopstartet team, der har ansvaret for en selvstændig del af vores domestic distribution. I afdelingen tager vi et fælles ansvar og løfter i flok.

Du bidrager med initiativ og faglig indsigt, og tager del i vores daglige arbejde for at optimere og udvikle dit team, samt give vores kunder den bedste oplevelse.

DHL Freight
Gem
Carlsberg

Team Lead Supply Planning, Carlsberg Danmark Supply Chain

Fredericia

Se video om Carlsberg som arbejdspladsSom Team Lead Supply Planning vil du have ansvaret for at lede vores Cross Border team og sikre, for alle ikke-egenproducerede produkter, at de rette varer er på lager, i de rette mængde og på de rigtige tidspunkter.

Du bliver ansvarlig for et Production Planning team bestående af tre Cross Border Coordinators og en studentermedhjælper, som alle vil referere ind til dig. Samtidig bliver du en del af et dygtigt lederteam i Supply Planning.

Carlsberg
DLG
Gem
DLG

Indkøbsassistent til DLG i Fredericia

Fredericia

Vil du udnytte din evner og erfaring indenfor indkøb og logistik og vil være en del af en spændende virksomhed i konstant udvikling?

I jobbet som Indkøbsassistent får du ansvaret for den daglige disponering af egne varegrupper fra vores danske fabrikker samt diverse leverandører, nationale som internationale. I den forbindelse er det dit ansvar at sikre leverancer til rette tid, kvalitet, mængde og pris. Din primære opgave bliver at sikre flowet af varer ind til centrallageret i Taulov samt Vilofoss fabrikkerne i Danmark.

Career søger for LS Intertank ApS
Gem
Career

Operation Manager med ansvar for personale- og driftsledelse til international transportvirksomhed

Fredericia

Brænder du for personaleledelse, planlægning, medarbejderudvikling samt implementering og styring af processer? Har du et godt overblik, og mestrer du kommunikation?

I rollen som Operations Manager vil du være ansvarlig for den overordnede ledelse af et dygtigt team, der primært består af disponenter og koordinatorer. Du vil få personaleledelsen af 14 medarbejdere og et tæt samarbejde med Flemming, der er ansvarlig for både kundekontakten og den daglige faglige sparring med teamet. Sammen får I en unik mulighed for et skabe et rum for styrkelse af de daglige rutiner og udvikling, samt sikre teamets kompetencer fremadrettet.

Tornbjerg Schou ApS søger for Kentaur A/S
Gem
Tornbjerg Schou ApS

Logistics & Supply Chain Analyst

Fredericia

Vil du være med til at understøtte Supply Chain teamet, og trives du i en hverdag, hvor effektivitet, struktur og koordinering er nøgleord? Motiveres du af mangeartede opgaver, hvor omdrejningspunktet er analyse kombineret med drift, og sætter du en ære i at følge dine opgaver hele vejen i mål?

Med reference til Kentaurs Supply Chain Manager, får du en spændende rolle med snitflader i hele organisationen samt til eksterne leverandører og samarbejdspartnere.

Som Supply Chain analytiker bliver du ansvarlig for at levere analyser og indsigt, der driver forretningsbeslutninger og optimerer operationer.

Muehlhan Wind Service A/S

Lagerkoordinator

Fredericia

Hos Muehlhan Wind Service er vores primære fokus rettet mod vores medarbejdere, vores kultur og deres trivsel. Vi tror på, at et solidt team er fundamentet for vores succes i de udfordrende opgaver, vi står overfor.

Vi oplever en stor vækst på både modne og nye markeder. Derfor er vi på udkig efter en lagerkoordinator til vores back office i supply chain. Du vil få adresse på vores hovedkvarter i Fredericia og blive en del af fantastisk team, der hjælper hinanden og prioriterer det gode samarbejde.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV