10 jobannoncer matcher din søgning 10 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

GLS Denmark A/S

Export Clearance Agent til vores aftenbemanding - Kolding

Se video om GLS Denmark A/S som arbejdspladsVil du arbejde med told på et ambitiøst aftenhold med stort ansvar i et ungt og unikt arbejdsmiljø? Er du skarp i en administrativ funktion, og kunne du tænke dig at blive rigtig stærk inden for toldområdet?

Så er du måske vores nye kollega, som er med til at sikre, at de rigtige informationer er noteret, når vi eksporterer varer til England, Norge og Schweiz. Du kan se frem til at komme ind i en virksomhed, hvor vi kender hinanden godt, og hvor medarbejdertrivsel er prioriteret højt.

GLS Denmark A/S
GLS Denmark A/S

Import Clearance Agent til fortoldningsafdelingen (barselsvikariat) - Kolding

Se video om GLS Denmark A/S som arbejdspladsVil du arbejde med fortoldning i et unikt arbejdsmiljø på et ambitiøst hold?

Dine primære opgaver bliver at: 

  • fortolde pakker fra Schweiz, Norge og England
  • være med til at administrere teamets fælles mailboks
  • håndtering af tolddokumenter/overholder toldregler

Dine input er forventede såvel som værdsatte, og du vil opleve en høj grad af medbestemmelse og ansvar i et arbejdsmiljø med fokus på trivsel.

GLS Denmark A/S
Unique Furniture A/S

Product Development Coordinator

Kolding

Vi søger en dygtig og erfaren koordinator til vores travle produktudviklingsafdeling, hvor vi i øjeblikket skyder rekord mange flotte udviklinger ud i markedet til stor glæde for vores kunder og derfor vores sælger stab.

Derfor har vi brug for at superstjerne af en koordinator til at håndtere den store mængde logistiske og administrative opgaver der udspringer fra det mere produkttekniske arbejde vores Category Managers udfører.

Unique Furniture A/S
DACHSER Denmark A/S

Forwarding Assistant til toldafdeling

Kolding

Har du interesse for told og motiveres du af at sikre, at der er styr på detaljerne?

Forestil dig rollen som en af de centrale personer, der sikrer, at alle toldpapirer og dokumenter er korrekte og indsendt til tiden. Din primære opgave vil være at udstede tolddokumenter til eksport.

Vi tilbyder et dynamisk arbejdsmiljø, hvor seriøsitet og ansvarsbevidsthed går hånd i hånd med en sjov og spændende hverdag.

DACHSER Denmark A/S
Davidsens Tømmerhandel A/S

Bliv en nøglespiller: Passioneret Supply Chain Manager søges til spændende udfordring!

Kolding

Til en nyoprettet stilling søger vi en udviklingsorienteret Supply Chain Manager, som bliver hovedansvarlig for vores salgs- og operationsplanlægning til vores fem logistikcentre og to centrallagre. Vi er på en vækstrejse og står over for en videreudvikling, strømlining og professionalisering af vores nuværende setup hvad angår vores varestrømme – og det er her, du kommer ind i billedet.

I denne rolle vil du have tætte samarbejdsrelationer med forskellige interessenter. Det vil være lige fra vores kategorichefer, fælles- og lokale disponenter til vores regionsdirektører og trælastansvarlige.

DACHSER Denmark A/S

Speditør – Short Distance Kolding

Kolding

Er du klar til at tage næste skridt i din karriere inden for speditionsbranchen?

Din kerneopgave bliver at koordinere og sikre en effektiv håndtering og disponering af gods og transporter på kortere distancer.

Du får ansvar for følgende opgaver:

  • Kunde- og agentkontakt (import)
  • Vognmandsafregning

Som ny kollega hos DACHSER kan du se frem til en spændende arbejdsdag med faglige udfordringer og en bred kontaktflade.

DACHSER Denmark A/S
ZERIUS ApS søger for CMP Direct ApS
Gem
ZERIUS ApS

Supply Chain Coordinator

Kolding

Spændende karrieremulighed i dynamisk virksomhed!

Er du passioneret og dygtig Supply Chain Coordinator med et stort engagement, og vil du være med til at styrke CMP Direct ApS ?

Vi søger en initiativrig og engageret person til at styrke vores innovative team og sikre optimal drift i vores forsyningskæde. Med stort fokus på bæredygtighed og ansvarlighed er CMP Direct sit ansvar bevidst, og driver en social ansvarlig virksomhed, der respekterer miljøet, menneske og arbejdstagerrettigheder.

Lidl Danmark K/S

Assistent til vores regionale Administration og Supply Chain

Kolding

Brænder du for administrative og analytiske opgaver? Har du en god ordenssans og kan du bevare overblikket, når tempoet er højt? Så er det måske dig, vi søger!

Du kommer til at arbejde i maskinrummet i en international dagligvarekæde. Hverdagen er præget af et højt tempo og fokus på kvalitet, som stiller store krav til dit overblik og sans for detaljer.

Vi tilbyder en arbejdsdag med spændende og alsidige opgaver, som du har mulighed for at præge og udvikle.

Lidl Danmark K/S
FGU Kolding & Vejen

Har du en relevant uddannelse indenfor transport, lager og logistik, er læreruddannet og drømmer du om at gøre en forskel for unge på FGU?

Kolding

Så har vi stillingen til dig! Da vores PGU-spor i Kolding vokser, søger vi en lærer med kompetencer til at undervise i fagbilaget ” Service og Transport".

Vi tilbyder:

  • En udfordrende stilling, hvor du i høj grad er med til at definere indholdet af undervisningen
  • En personalegruppe med vidt forskellige baggrunde og kompetencer, med det fælles mål at bringe unge positivt videre i uddannelse eller job
SCANDI LOGISTICS DANMARK A/S
Gem

ENERGISK & DYNAMISK DISPONENT SØGES

Kolding

Kunne du tænke dig en hverdag med stor afveksling og brænder du for at skabe og vedligeholde langvarige relationer.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV