3 jobannoncer matcher din søgning 3 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

SDK Shipping A/S

Assistent til Marine Logistik

Køge eller København

SDK Shipping A/S er en del af SDK Gruppen – en dynamisk virksomhed i vækst, og da det går stærkt, søger vi en ny kollega, der brænder for at arbejde i et internationalt miljø med mange forskelligartede opgaver indenfor shipping, logistik og toldbehandling.

Vi tilbyder en spændende hverdag, hvor dagene sjældent er ens. Du vil arbejde tæt sammen med vores engagerede kollegaer og indgå i et professionelt og erfarent team. Vi håndterer leverancer indenfor det maritime segment i Danmark, Sverige, Norge, Tyskland og Holland.

SDK Shipping A/S
SDK Shipping A/S

Administrativ medarbejder til toldafdelingen i Køge

Vi er en dynamisk virksomhed i vækst, og da det for tiden går stærkt, søger vi en ny kollega, der har lyst til at arbejde i et internationalt miljø med mange forskelligartede opgaver indenfor administration og toldbehandling.

Dine primære opgaver bliver toldopgaver og vejledning i told/afgifter indenfor forskellige transportformer samt kontakt til de involverede myndigheder. Vi håndterer alt fra små leverancer til skibe i transit til store skibsladninger af gods til Skandinaviske havne. Ens for arbejdet med alle vores kunder er, at vi sikrer den rette vejledning og korrekt udført toldarbejde.

SDK Shipping A/S
Gem
LOXAM A/S

Udlejningskonsulent søges til branchens bedste arbejdsplads i Køge

Har du en naturlig lyst til at give en kundeservice, som får kunderne til at smile stort tilbage hver gang og føler sig trygge? Trives du i en hverdag med fart på, hvor omprioritering er dagligdag, men hvor kunden fortsat altid er i centrum og vi går efter at levere byens bedste kundeservice hver gang?

Arbejdsopgaverne er en god blanding af kundeservice og -rådgivning, administration og praktiske opgaver inde såvel som ude.

Vi fejrer store som små succeser, går meget op i medarbejdernes sikkerhed, trivsel og arbejdsglæde, og kompetenceudvikler og træner løbende vores medarbejdere i at blive endnu dygtigere, hvorfor din personlige udvikling prioriteres.

LOXAM A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV