5 jobannoncer matcher din søgning 5 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

RTC Transport A/S

Afdelingschef

Vejle

Skal du være vores nye kollega og afdelingschef i Vejle?

Ansvarsområder omfatter bl.a.:

  • Deltagelse i arbejdet på lageret
  • Personale- og driftsansvar for ca. 30 medarbejdere
  • Administrative og ledelsesmæssige opgaver

I Vejle arbejdes der som udgangspunkt fra mandag til fredag i tidsrummet 05:00-20:00 samt lørdag i tidsrummet 05:00-14:00, hvorfor det skal forventes, at arbejdstiderne kan variere i travle perioder.

RTC Transport A/S
LIFA A/S Landinspektører

Markedschef til forsyninger i LIFA digital

Vi vil være forsyningssektorens foretrukne leverandør inden for geografisk funderede data og dertilhørende IT-løsninger og rådgivning og søger derfor en markedschef, som via sin brancheforståelse og motiverende ledelsesstil kan være med til at få det til at ske.

Dit ansvarsområde vil bl.a. indeholde:

  • Inspirerende ledelse af dit team bestående af konsulenter, specialister og product managers. Alle med stærk brancheforståelse og kundefokus
  • Egen deltagelse i kundedialoger, hvor du formår at identificere og forstå kundernes behov – og kan facilitere de rette løsninger
  • Etablering af kommercielle processer, i samarbejde med bl.a. marketing
Rosborg Gymnasium

Teknisk servicechef med personaleansvar

Vejle

Rosborg Gymnasium & HF søger pr. 1. juni 2024 en teknisk servicechef med bygningsmæssigt overblik og gode samarbejdsevner til at varetage ansvaret for Rosborgs bygninger.

Den tekniske service chef har ansvaret for skolens drift og vedligeholdelse af både bygninger, inventar, tekniske anlæg og udearealer, samt systematisk overvågning og planlægning af bygningsvedligeholdelsen.

Som teknisk servicechef er du en vigtig nøgleperson for, at eleverne har gode rammer for undervisningen, og at skolens ansatte har et godt arbejdsmiljø.

Gem
CBP A/S

Lagerchef

Vejle

Har du lyst til at være med til at sikre udvikling og effektiv drift af vores lagerfunktion?

Vi søger en positiv og servicemindet lagerchef til at indgå i vores logistik team, hvor opgaven er at have personaleansvaret for et lagerteam på 15 lagermedarbejdere, samt være med til at udvikle og optimere driften på tværs af vores lagerlokationer.

Du får mulighed for at sætte dit eget præg på opgaverne i hverdagen, samt gode muligheder for faglig og personlig udvikling.

Dao 365 A/S
Gem
Moment

Selvstændig driftsleder til DAO i Vejle

Fredericia, Grindsted, Vejle

Som driftsleder hos DAO i Vejle har du ansvaret for den daglige drift samt optimering og kvalitetssikring af dine medarbejdere, procedure og mål i dit distributionscenter.

Indrykket:
Hentet fra Moment

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV