2 jobannoncer matcher din søgning 2 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

POULSEN søger for Swagelok
Gem
POULSEN

Team Lead til markedsledende leverandør af fluid systems

Esbjerg

Vil du være med til at sikre tætte forbindelser mellem en af verdens førende fluid systems-leverandører og dens kunder i form af best-in-class kundeservice?

Dine primære mål er at sikre en høj kvalitet i virksomhedens kundeservice ved at lede og udvikle denne funktion samt indkøb og lager i takt med forretningen. Det bliver din opgave at sikre, at de nødvendige kompetencer og ressourcer er til stede for at opfylde de strategiske mål for funktionerne.

Arla Foods amba

Teamleder Lager - Esbjerg Mejeri Center

Har du lyst til at stå i spidsen for et passioneret team og spille en aktiv rolle i løbende at forbedre vores logistikprocesser og arbejdsmetoder på Esbjerg Mejeri Center?

I tæt samarbejde med de øvrige teamledere i Lager og Logistik står du i spidsen for vores eksterne færdigvarelager og emballagelager, som ligger på Esbjerg Gods og Cocio. du bliver ansvarlig for den at sikre, at den daglige drift på færdigvarelager og emballagemodtagelsen kører planmæssigt og fungere optimalt. Det er et område, som modtager alt emballage og færdigvare inbound og outbound.

- Arne Jørgensen, Senior Logistics & Planning Manager
Arla Foods amba

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV