7 jobannoncer matcher din søgning 7 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Den Selvejende Institution Sophie Amalie Gården

Ejendomsleder

Frederiksberg

Kan du arbejde systematisk samt organisere og styre projekter? Er du analytisk anlagt og vant til at begå dig i en organisation, hvor du refererer til en bestyrelse?

Du får ansvaret for betjening af ejendommen i opgaver vedrørende driften, herunder forvaltning af de nødvendige midler og ressourcer. Ligeledes får du ansvar for bygningernes vedligeholdelse og planlægningen af denne.

Frederiksbergmuseerne

Caféansvarlig til Bakkehusets museumscafé

Frederiksberg

Bakkehusets Orangeri, som er en del af Frederiksbergmuseerne, søger netop nu en kompetent caféansvarlig med et stærkt fundament i restaurationsbranchen og robuste færdigheder i daglig ledelse og økonomistyring.

Dine opgaver:

  • Daglig drift og administration af caféen, inklusiv at holde en fornuftig køkkenprocent, bestilling af varer og lagerstyring.
  • Budgetlægning og økonomisk styring med løbende sparring med, og økonomisk rapportering til, museets publikumschef.
  • Rekruttering, vagtplanlægning og ledelse af vores lille caféteam, inklusiv håndtering af vores vagttelefon.
Hovedstadens Beredskab

Innovativ driftsleder og souschef til Forebyggelse og Rådgivning

Frederiksberg

Forebyggelse og Rådgivning er et område, som samler Hovedstadens Beredskabs myndighedsopgave med at føre brandsyn, vores kursusvirksomhed, rådgivningsopgaver og andre forebyggende aktiviteter.

Området består af godt 30 medarbejdere, som er en blanding af rådgivere, inspektører, forretnings- og uddannelseskonsulenter, administrative medarbejdere, m.fl.

Din hovedopgave bliver at fungere som et fagligt fyrtårn for vores team af 12 faste inspektører og beredskabsrådgivere, der hver dag leverer et solidt og fagligt stærkt forebyggelsesarbejde. Du skal derudover sparre med den øvrige organisation og beredskabets ejerkommuner – særligt om forhold på brandsynsområdet.

Frederiksberg Kommune

Driftsleder til ledelse af afdelingen Lager og Plads hos Frederiksberg Kommunes Gartner- og Vejservice

Frederiksberg

Lager og Plads spiller en uundværlig rolle i Frederiksberg Kommunes Gartner- og Vejservices (FGV) drift, da afdelingen sørger for, at alle andre afdelinger har, hvad de skal bruge for at kunne lave arbejdet ude i byen.

Som driftsleder for Lager og Plads bliver det dit ansvar at sikre, at forholdene på pladsen, Skellet 27A, er i orden og at lageret ledes effektivt og økonomisk forsvarligt.

Både personlig og faglig udvikling vægtes højt, og du vil få mulighed for at vokse som leder. Du vil få stor indflydelse på tilrettelæggelsen af dit arbejde og din arbejdsdag vil være afvekslende.

Hovedstadens Beredskab

Områdeleder til Forebyggelse og Rådgivning

København V og Frederiksberg

Vil du være med til at gøre en forskel for forebyggelsen i hovedstadsområdet og vil du være områdeleder for Forebyggelse og Rådgivning, som bl.a. hvert år afholder flere hundrede kurser samt årligt gennemfører ca. 3.500 brandsyn?

Det er en meget alsidig og spændende lederrolle du vil komme til at bestride. Du kan på den samme dag skulle drive personale- og driftsledelse, styre økonomien, sætte dig ind i ny lovgivning samt samarbejde med interne og eksterne parter, og der vil altid være mange bolde at styre og prioritere.

Børnehuset Pelikanen

Visionær pædagog med afdelingslederfunktion

Frederiksberg

Vi søger en engageret pædagog til fuldtidsstilling på 37 timer, til vores dejlige børnehus.

Vi lægger vægt på at skabe et trygt og nærværende miljø for både børn og medarbejdere, og du vil blive del af et dedikeret team, hvor vi værdsætter fællesskab, udvikling og trivsel.

Du vil, ud over at have afdelingslederfunktionen, være en del af et børhaveteam på 7 dedikeret medarbejdere og 48 helt igennem sjove, skøre og vidunderlige unger.

Børnehuset Pelikanen
The Coffee Collective A/S

Souschef / Assisterende leder til Coffee Collective København!

Går du med drømmen om at udvikle dig som leder, og har du taget de første skridt på vejen?

Den ideelle kandidat, der indtræder i barens ledelsesteam, vil have en fremragende sans for baroverblik, stærke baristafærdigheder og en høj grad af interesse for kundeservice.

Du får et kick ud af at være en fantastisk kollega og kan bidrage til det gode sammenhold.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV