4 jobannoncer matcher din søgning 4 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Banedanmark

Sektionschef til Trafikstyring Øst

København V

Se video om Banedanmark som arbejdspladsVi søger en visionær og driftsorienteret sektionschef til Trafikstyring Øst i Banedanmark. Som sektionschef får du ansvaret for trafikafviklingen i Hovedstadsområdet, og ikke mindst for nerven af landstrafikken – Københavns Hovedbanegård.

Dit overordnede ansvar vil være at sikre en effektiv ressource- og køreplanlægning, hvor du og Trafikstyring Øst opnår succes ved at sikre passagerernes sikkerhed, effektivitet og punktlighed. For at lykkes på dette område er det nødvendigt at kunne tænke i helheder samtidig med at opretholde fokus på detaljerne, også i pressede situationer.

Banedanmark
ISS Facility Services A/S

Er du vores nye Site Manager til stor kunde i København?

Vil du være en vigtig del af videreudviklingen af en spændende ISS-kunde? Besidder du et kommercielt mindset, og kan du samtidig lede andre til succes?

Se video om ISS Facility Services A/S som arbejdsplads

Som Site Manager har du det daglige ansvar for at drive, optimere og udvikle samtlige services for flere større lokationer i Indre København. Her vil du i tæt samarbejde med kunden og dit team løse alle kundens Facility opgaver indenfor rengøring, kantine og teknikydelser.

Dit primære ansvarsområde er at sikre, at god trivsel blandt dine medarbejdere, den daglige drift og service sker i overensstemmelse med kundens ønsker, den indgående kontrakt – og at der ligeledes sker en løbende udvikling af kontrakten og serviceydelserne.

ISS Facility Services A/S
Banedanmark

Områdechef for Banedanmarks entrepriseledelse

København V

I Banedanmark søger vi en områdechef til Udførelse, som kan stå i spidsen for entrepriseledelsen af vores fornyelses- og anlægsprojekter.

Se video om Banedanmark som arbejdsplads

Banedanmark har de seneste år arbejdet struktureret med udførelsesplanlægning og fremdriftsopfølgning. Det betyder, at alle de mange erfaringer fra den enkelte byggeplads deles og danner grundlag for forbedring på tværs af hele organisationen.

Du vil derfor stå i spidsen for at fortsætte dette arbejde, som er banebrydende i forhold til at levere resultater og indeholder et væsentligt element af digitalisering.

Banedanmark
Energistyrelsen

Teamleder til grøn gasforsyning

København V

Se video om Energistyrelsen som arbejdspladsHar du erfaring med teamledelse og har du mod på at arbejde med en af de mest aktuelle politiske områder lige nu – nemlig gasforsyningssikkerhed og grøn omstilling af gassektoren, så vi bliver uafhængige af fossile brændstoffer?

Så er det dig, vi søger i vores gasteam!

Du vil få succes i rollen som teamleder, hvis du kan:

  • have overblikket over opgaverne i teamet, både ift. interne og eksterne deadlines
  • stå for den overordnede koordinering og prioritering af ressourcer inden for enhedens ansvarsområde
  • bidrage med faglig sparring til kollegaerne i teamet for, at teamet kan levere sager af høj kvalitet og i samspil med interne og eksterne samarbejdsparter.
Energistyrelsen

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV