2 jobannoncer matcher din søgning 2 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Kemp & Lauritzen A/S

Ambitiøs projektleder til Danmarks bedste Brand & Sikring afdeling

Albertslund

Se video om Kemp & Lauritzen A/S som arbejdspladsVil du være med til at drive og videreudvikle Danmarks største og førende Brand & Sikring afdeling? Samtidig med at du motiveres af at lede projektopgaver sikkert i mål?

Som service-/projektleder får du ansvaret for at skabe og opretholde stærke kunderelationer og samtidig drive salg til vores eksisterende kunder på hele Sjælland.

Du får mulighed for både faglig og personlig udvikling samt et engagerende arbejdsmiljø med frihed under ansvar og plads til forskellighed.

Kemp & Lauritzen A/S
Searcher søger for SPANGENBERG & MADSEN
Gem
Searcher

Afdelingsleder til ny afdeling med speciale i bæredygtighed

Albertslund

Kunne du tænke dig at udvikle og drive en stærk forretning inden for bæredygtighed i samarbejde med og ledelse af dygtige rådgivere? Så er jobbet som afdelings­leder i Spangenberg og Madsens nyoprettede afdeling lige noget for dig.

Som afdelingsleder for S&Ms nye afdeling får du mulighed for at udvikle, opbygge og drive afdelingen sammen med de tre øvrige kolleger, der i dag beskæftiger sig med bæredygtighed, bygherrerådgivning og indeklima. Integrationen af bæredygtighed bredt i S&M skal ske i samarbejde med de øvrige afdelinger og kolleger i Spangenberg & Madsen i takt med den øgede interesse for bæredygtighed i byggeriet.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV