40 job matcher din søgning 40 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 40 resultater.
Roskilde FestivalKonsulent til Bæredygtighedsteamet

Roskilde Festival

I Roskilde Festival-gruppen har vi en ambition om at udvikle åbne og engagerende fællesskaber, der flytter mennesker gennem musik, kunst, bæredygtighed og aktiv deltagelse. Roskilde Festival er vores hovedbegivenhed, men vi har også mange andre aktiviteter.

Vi søger en bæredygtighedskonsulent, som kan understøtte Roskilde Festival-gruppen og alle vores aktiviteter. Bæredygtighedsteamets vigtigste opgave er således at rådgive og understøtte hele organisationen og gøre bæredygtighed konkret gennem interne og eksterne samarbejder om initiativer og tiltag, som skaber varig forandring.

I teamet arbejder vi med et bredt bæredygtighedsbegreb og har fokus på både miljømæssige, sociale, økonomiske og kunstneriske og kulturelle aspekter, når vi udvikler nye løsninger eller forandrer eksisterende.

Centrum Personale A/S
Salgscontroller til nyoprettet stilling i Roskilde

Centrum Personale A/S søger for kunde

Kender du Excel forfra og bagfra? Tager du detektivkasketten på og opsporer tal og informationer? Er du først tilfreds, når alt er korrekt oprettet og koordineret? Vil du gerne understøtte og kommunikere med dine kolleger, så organisationen kan blive endnu bedre?

Så er det denne stilling, du skal søge; Vi kigger efter en salgscontroller til vores kunde i Roskilde – en salgs- og servicevirksomhed, som oplever vækst og har ambitioner om at fortsætte den positive udvikling.

Dit ansvarsområde omhandler derfor bl.a.:

 • Månedlige oprettelser af varer i it-systemer
 • Oprettelse af nye priser
 • Udformning af skema til diverse samarbejdspartnere
 • Fejlsøgning i systemet, hvis tingene ikke passer
Centrum Personale A/S
Teach First Danmark
Bliv Teach First Graduate i 2020

Teach First Danmark

Vi søger topmotiverede bachelorer og kandidater på tværs af universitetsbaggrunde, som har viljen og kompetencerne til at løse et af Danmarks største problemer. Det handler om at bryde den sociale arv, så alle børn i Danmark udvikler deres fulde potentiale.

Bliv del af et toårigt lærer- og ledelsesudviklingsprogram, hvor du underviser og løfter de børn og unge i Danmark, som har allermest brug for det:

 • Du har som minimum en bacheloruddannelse
 • Du afslutter din uddannelse senest i sommeren 2020
 • Du er fagligt dygtig og har stærke sociale kompetencer

Programmets opbygning

 • Du underviser på en folkeskole i et udsat område i to år med fuld løn
 • Du udvikler dine evner til at motivere, lede og lære fra dig
 • Du får tilknyttet en professionel mentor
 • Du sparrer med andre graduates til workshops med fokus på læring og ledelse

Det bliver noget af det hårdeste, du har prøvet – og noget af det mest givende.

Teach First Danmark
Lolland Kommune
Teamleder til Team HR-Løn med controller-funktion

Lolland Kommune, Maribo

Har du bred erfaring inden for økonomistyring og kan du se dig selv i spidsen for et Løn-Team på 10 medarbejdere? Så læs mere her!

Som teamleder får du personaleansvaret for Team HR-Løn, der består af 10 medarbejdere, der arbejder med personaleadministrative opgaver og lønsagsbehandling. Dette gælder måneds- og timeløn, samt aperiodiske lønudbetalinger. Endvidere håndteres pension til tidligere ansatte tjenestemænd.

Teamet sørger også for en række forskellige refusioner, fx sygedagpengerefusioner, ligesom teamet håndterer administrationen af kommunens vagtplanssystem for de vagtplandækkede områder. Endvidere sikres via opsætning i KMD OPUS, Rollebaseret Indgang, at ledere, stedfortrædere og administrative medarbejdere kan få de rettigheder, de skal bruge i systemet.

Professionshøjskolen Absalon
Konsulent med projektlederprofil til efter- og videreuddannelsen

Professionshøjskolen Absalon, Roskilde

Nu kan du få ansvaret for at designe, rammesætte, kvalitetssikre og samarbejde om en bred vifte af efter- og videreuddannelsesydelser på det pædagogiske område. Du skal være bindeled mellem undervisere og rekvirenter og samarbejde tæt med gruppen af uddannelsesledere i Center for Pædagogik.

Center for Pædagogik søger en special- eller evt. chefkonsulent, der skal arbejde med efter- og videreuddannelse i alle dele af den pædagogiske sektor i hele Region Sjælland.

Du vil primært få arbejdsopgaver inden for følgende områder:

 • Planlægge, designe og kvalitetssikre uddannelses- og udviklingsforløb for pædagoger.
 • Designe, ansøge og lede projekter.
 • Formidle processer og resultater.
Region SjællandKvalitetskonsulent med fokus på Digitalisering i Sundhedsvæsenet

Region Sjælland, Slagelse

På Næstved, Slagelse og Ringsted Sygehuse (NSR) vil vi være digitale i vores tilbud til vores patienter og pårørende. Derfor søger vi nu en konsulent, der skal hjælpe med at omsætte Region Sjællands digitaliseringsstrategi fra oktober 2019 til konkrete muligheder og områder på vores sygehuse.

Region Sjælland

Hovedopgaven bliver at understøtte og bistå ved implementering af Region Sjællands digitaliseringsstrategi.

Sideløbende med den regionale strategi er der en del iderigdom i sygehusets afdelinger, hvor det forventes, at du kan hjælpe med vejledning og rådgivning til afdelingerne i forhold til teknologi og samarbejde med relevante instanser.

Faxe KommuneProces- og udviklingskonsulent

Faxe Kommune, Haslev

Er udvikling og processer nøgleord for dig? Måske er du vores nye proces- og udviklingskonsulent, som kan understøtte centerchefen og ledergruppen i Centerstaben for Sundhed & Pleje.

Centerstaben for Sundhed & Pleje søger ny udviklingsorienteret kollega. Vi er en stab på 11 medarbejdere, der betjener fagudvalg, centerchef og ledergruppe samt løser opgaver inden for sundheds- og plejeområdet. Faxe Kommune ønsker at være med i front på sundheds- og ældreområdet og har mange spændende indsatser i gang. Vi søger derfor en initiativrig kollega, der vil være en del af vores team.

Dine opgaver vil også omfatte:

 • Udvikling og planlægning af strategiske udviklingsopgaver og nye tiltag
 • Projekt- og procesledelse
 • Udarbejdelse af projektansøgninger
JKSOnline marketingkonsulent

JKS søger for i-Strategi i Holbæk

Er du forsynet med vindermentalitet, elsker du den konsulterende rolle, og har du viljen til at skabe resultater sammen med et dedikeret team? Brænder du for at se resultaterne af dine SEO- og Ads-anstrengelser? Er du god til at opbygge det troværdige og givende samarbejde med dine kunder, og formår du samtidig at sætte dig ind i deres behov og rådgive dem om de mest givende løsninger?

Du har en naturlig interesse i at opfylde visioner for dine kunder. Du får et indgående kendskab til dine kunder – og deres ønske om effektiv positionering i markedet.

Med din brede indsigt i kundernes behov formår du at belyse fordelene ved den rette investering i de enkelte markedsføringsprojekter for kunden, så du effektivt kan udvælge de optimale kanaler.

Nordic Sugar A/SProjektingeniør

Nordic Sugar A/S, Nykøbing Falster

Med reference til projektchefen, bliver du en del af projektafdelingen bestående af ingeniører og tekniske assistenter, som primært i mellemkampagnen, arbejder med projektledelse af tekniske projekter.

Som projektingeniør bliver du ansvarlig for større nyinvesteringer og ombygning af procesudstyr, ligesom du agerer sparringspartner til fabrikkens vedligeholdelsesteam ift. tekniske løsninger.

Din primære rolle i produktionsperioden (kampagnen):

 • Optimering af processen ud fra dybere kendskab til processerne, der er bestemmende for et godt udbytte og en god kvalitet
 • Optimere de kemiske enhedsoperationer så maksimal kapacitet opnås
 • Deltage i trouble shooting vedrørende produktionsprocessen

Din primære rolle i vedligeholdelsesperioden (mellemkampagnen):

 • Være projektleder for nyanlæg og ombygninger
 • Sparringspartner for vedligeholdelsesteam vedr. tekniske løsninger
Kata FondenGør en forskel for grundskolen som projektleder for et nyt innovativt LEAPS-videnscenter

Kata Fonden

Kata Fonden søger en ambitiøs projektleder med kendskab til den danske grundskole og med flair for analyse, dokumentation og systematisering. Du vil indgå i vores LEAPS-team, hvor dit ansvar bliver at opbygge vores nye LEAPS-videnscenter, hvor vi opsamler, analyserer, udvikler og formidler bedste praksis i et tæt samarbejde med de øvrige projektledere, projektchef og direktør. Tiltrædelse snarest muligt.

Til LEAPS søger vi en fastansat projektleder, der skal være vores ”knowledge manager”. Dine opgaver vil inkludere analyse af data fra LEAPS skoler, systematisering af LEAPS metoder, koordinere online formidling af LEAPS praksis gennem web-løsningen leapsskoler.dk og LEAPS PRO i samarbejde med en ekstern konsulent. Du vil være med til at lægge en flerårig strategi for udviklingen af et virtuelt LEAPS-videnscenter.

Stevns ErhvervsrådVIL DU VÆKSTE TURISMEBRANCHEN I STEVNS?

Stevns Erhvervsråd, Store Heddinge

Stevns Erhvervsråd og Stevns Kommune søger en erhvervskonsulent med fokus på turisme.

Har du lyst til at være med til at udvikle turismen og turismebranchen i Stevns lige syd for Køge? Kan du skabe og gennemføre målrettede erhvervsprojekter inden for turismen og skabe vækst og udvikling i turismebranchen?

Du skal understøtte og udvikle værdikæderne i turismebranchen og løfte turismeerhvervet og turismevirksomhederne med en indsats på forretningsudvikling, konceptudvikling, produktudvikling og synlighed. Dermed skal du skabe samarbejde mellem og udvikling i de turistorienterede virksomheder, og du skal understøtte tilvæksten af nye virksomheder i branchen, så der skabes nye kommercielle oplevelser og tilbud målrettet turister, så Stevns kan holde på turisterne i længere tid.

Skelmose ApSProjektleder

Skelmose ApS søger for Danhaus

– Til opførelse af nye, bæredygtige rækkehusprojekter – Sjælland/Jylland/Fyn

Hos Danhaus har vi travlt, og derfor har vi brug for dig, hvis du er en dygtig projektleder, der sætter en ære i at gøre dit arbejde godt og få tingene til at ske i samarbejde med en række andre dedikerede kolleger.

Dig i jobbet:

 • Stå for den daglige byggepladsledelse, planlægning, styring og byggepladskoordinering
 • Planlægge og koordinere opgaverne samt følge op på tid og økonomi
 • Sikre overholdelse af kvalitets-, miljø- og sikkerhedskravene

JCN Bolig A/S
Projektleder på Sjælland

JCN Bolig A/S

Til Danmarks bedste boligbyggeri!

Har du erfaring med projektledelse indenfor boligbyggeri? Er du uddannet konstruktør eller ingeniør, gerne kombineret med håndværksmæssig uddannelse? Trives du i et til tider hektisk miljø? Arbejder du strukturelt og følger op på tingene? Kan du svare ja til det, så er du måske den kollega vi søger i jobbet som projektleder.

En projektleder hos JCN Bolig har særligt ansvaret for den daglige praktiske ledelse af byggepladsen. Du bliver en del af vores byggeledelse og vil få et ansvarsfuldt job med vide rammer til udførelse, hvorfor resultatorientering, gennemslagskraft og troværdighed er nøgleord for din succes i jobbet. Du vil indgå på et hold af 115 byggespecialister, som hver især har et stærkt drive og er blandt de dygtigste.

Vi er opmærksomme på at bevare vores eget unikke JCN Bolig DNA. Vi er certificeret som en af Danmarks bedste arbejdspladser. Vi har et stort fokus på medarbejdertilfredshed.

JCN Bolig A/S
Cook Medical12 måneders barselsvikariat til vores Marketingafdeling

Cook Medical, Bjæverskov

Til vores Marketing Materials Processing (MMP), EMEA-afdeling, som hører under Global Marketing Operations, søger vi en barselsvikar til rollen som vores MMP-specialist. Afdelingen er ansvarlig for vedligeholdelse af marketingsystemer, optimering af processer, godkendelse og fremstilling af materiale, arkivering samt lager og distribution af marketingmateriale.

Dine arbejdsopgaver vil være:

 • Administrere indkommende projekter, automatiserede systemer og processer samt standard processer forbundet med godkendelse af marketing materiale til EMEA-markedet
 • Verificere anmodninger, som er forretningsverificeret og/eller godkendt i overensstemmelse med organisationens kvalitetsstandarder
 • Færdiggøre marketingmateriale til arkiv, trykning og distribution
Altana A/S
Jordnær byggeleder med godt overblik

Altana A/S, Ringsted

Vil du være en del af et ungt og dynamisk team? Kunne du tænke dig et job med udviklingsmuligheder i en virksomhed, hvor kollegialt fællesskab er i fokus?

Din arbejdsdag består bl.a. af følgende opgaver:

 • Besøg på byggepladserne og deltagelse i byggemøder med bygherre, rådgiver og montører.
 • Udarbejdelse og løbende revidering af tidsplaner til koordinering og tidsstyring af ressourcer og byggelogistik.
 • Styring og opfølgning på projektøkonomi, så du sikrer optimal udnyttelse af byggeressourcer for at undgå spild af både tid, materialer og arbejdskraft.
Altana A/S
Rambøll
Stærk profil til Bæredygtigt Byggeri

Rambøll, Aarhus, Esbjerg, Roskilde, København, Fredericia og Odense

Området for bæredygtigt byggeri er i hastig vækst, og derfor søger vi nu endnu flere projektledere indenfor bæredygtigt byggeri til vores landsdækkende afdeling for bæredygtigt byggeri i såvel Aarhus som København.

Rambøll

Som Projektleder inden for bæredygtighedsledelse, DGNB-certificering og bæredygtigt byggeri vil hovedvægten i jobbet være bæredygtighedscertificeringer, bæredygtighedsrådgivning i alle byggeriets faser samt at bidrage til rådgivning om bæredygtighed for private og offentlige organisationer.

De daglige opgaver er en kombination af opgaver indenfor:

 • Auditering og projektledelse for DGNB-certificeringsprojekter
 • Rådgivning om bæredygtighed i kontekst til det enkelte byggeri eller for bygningsejere
 • Arbejde med andre certificeringer af bæredygtigt byggeri (herunder LEED, BREEAM, WELL mv.)
Rambøll
airteam a/s
Erfaren projektleder

airteam a/s, Roskilde

På grund af stor ordretilgang søger airteam i Roskilde en projektleder med flere års erfaring fra ventilationsbranchen.

Du tilbydes en attraktiv stilling som projektleder, hvor du vil få ansvaret for projekter inden for både nybyggeri og større ombygninger. Jobbet byder på alsidige og spændende udfordringer i:

 • Projektledelse, økonomi- og byggestyring på entrepriser
 • Projektering og optimering af tekniske ventilationsløsninger
 • Kvalitetssikring, tidsstyring og indkøb
airteam a/s
J.J. Nyholm A/SErfaren projektleder

J.J. Nyholm A/S

Har du erfaring som projektleder eller formand indenfor anlægsbranchen og kan du styre anlægsentrepriser på det faglige og det økonomiske område? Har du samtidig erfaring med anlægsentrepriser i kommuner og forsyningsselskaber samt et godt netværk, så kunne du være vores nye projektleder.

Som projektleder bliver du en del af vores fagligt stærke og engagerede anlægsstruktører, kloakmestre, rørlæggere, brolæggere, anlægsgartnere og maskinfører. Projekterne spænder bredt fra mindre anlægsopgaver til udførelse af større anlægsopgaver i hovedentrepriser.

Dine arbejdsopgaver vil primært være:

 • Projektledelse af projektorganisation
 • Styring af projektøkonomi
 • Styring af leverancer og underentreprenører

ProfilpartnersKURSUSANSVARLIG

Profilpartners søger for Danske Vandværker i Solrød Strand

Der får ansvaret for planlægning og gennemførelse af kurser

I det daglige kommer du til at arbejde tæt sammen med dine 7 kollegaer, der er tilknyttet i rådgivnings- og arrangementsafdelingen, i denne spændende stilling, hvor du har det overordnede ansvar for planlægning og afholdelse af kurser.

Du får ansvaret for vedligeholdelse og implementeringen af kursusstrategien, der indbefatter alt lige fra den løbende udvikling af hele kursusporteføljen til udarbejdelse af retningslinjer i forhold til undervisningsform, kvalitet og indhold.

Du kommer således både til at arbejde strategisk, men også meget operationelt. Du står for årsplanlægningen af kurser, og som den ansvarlige for den løbende udvikling af kurser og vejledninger til kursister og undervisere. Dertil kommer at du bidrager i forbindelse med udvikling af skabeloner og vejledninger.

DeZignated ApS
Teknisk produktansvarlig til Luftfartsindustrien

DeZignated ApS søger for Vestergaard Company A/S i Roskilde

Kunne du tænke dig en stilling som teknisk nøgleperson og være bindeled mellem salg, kunder, teknik, service og produktion? Vil du være en del af et teknisk stærkt og højkompetent team, som varetager en hel unik produktportefølje i et internationalt miljø med leverancer til luftfartsindustrien worldwide?

Rollen som produktansvarlig er placeret i Technical Division og nærmere bestemt i Project Engineering-afdelingen, som består af 9 personer. Afdelingen varetager den fortsatte udvikling og produktoptimering af Vestergaards produkter samt sikring af, at produkterne til enhver tid lever op til kravspecifikationerne og Vestergaards høje kvalitetsstandarder.

Dine ansvarsområder og arbejdsopgaver er følgende:

 • Sikre optimering af Vestergaards eksisterende produkter
 • Produktforbedringer, ideudvikling og optimering af produkter (vi lytter til vores kunders ønsker)