5 job matcher din søgning 5 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 5 af 5 resultater.
Kommuneqarfik Sermersooq
Afdelingsleder søges til ældreområdet/job-nr. 121/20

Kommuneqarfik Sermersooq, Nuuk

Har du erfaring med at koordinere, strukturere og tænke i processer? Så kom og vær med til at deltage i udviklingen indenfor ældreområdet!

Forvaltningen der – med udgangspunkt i kommunens værdier om respekt, ansvar og udvikling – løser opgaver indenfor arbejdsmarked, socialpsykiatri og handicap, ældreområdet og myndighedsområdet søger nu en afdelingsleder til ældreområdet, der refererer til Fagchefen for Ældreområdet.

Vi søger en engageret og dygtig afdelingsleder, der brænder for at levere løsninger af høj kvalitet og som trives i en politisk styret organisation, hvor udfordringer og opgaver veksler en del. Du skal som afdelingsleder i Forvaltningen for Velfærd og Arbejdsmarked trives med at arbejde i feltet mellem det politiske niveau og der, hvor politiske visioner, ideer og ønsker skal omsættes til konkret handling. Særligt det at omsætte til konkrete handlinger er et vigtigt mål.

Kommuneqarfik Sermersooq
Jobindex A/S
Projektleder

Jobindex A/S søger for TELE-POST i Nuuk

Har du styr på projektledelse? Og vil du have et job, hvor du går forrest, når vi skal udvikle vores netværksinfrastruktur?

”Det er en unik mulighed for at gøre det, du er bedst til – nemlig at få ting til at ske og samtidig blive en del af en televirksomhed, hvor det, vi arbejder med, gør en direkte forskel for det grønlandske folk.” – Afdelingsleder Thomas

Hvis du er klar på nye oplevelser og har lyst til at tage hul på et nyt kapitel i Grønland, så læs mere her.

Jobindex A/S
Grønlands Selvstyre
Strategisk og forretningsfokuseret generalist til digitalisering af den offentlige sektor

Grønlands Selvstyre, Nuuk

Ser du tingene i en større kontekst, tænker du enkelte dele ind i en helhed, og kan du arbejde på tværs af forskellige organisationer og fagområder? Har du kendskab til de forskellige aspekter af vores samfund, og hvordan de spiller sammen, så er det dig vi søger.

Vi søger en strategisk- og forretningsfokuseret AC’er til projektledelse i vores afdeling - Digital Kommunikation. Vores dynamiske 6-personers team er en del af Digitaliseringsstyrelsen, og vi har fokus på standardisering, brugervenlighed og forankring. Der er højt til loftet, plads til nye ideer, nye måder at gøre tingene på, og der er ikke langt fra ide til udførelse.

Digitalisering er forandring, og derfor er det vigtigt, at du kan forandringslede og samarbejde med de mange forskellige interessenter, der er en del af dine projekter.

Grønlands Selvstyre
Grønlands Selvstyre
Infrastrukturafdelingen søger fagligt stærk medarbejder

Grønlands Selvstyre, Nuuk

Grønlands infrastruktur er i rivende udvikling – og der er travlt i infrastrukturafdelingen.

Vi søger en medarbejder med flair for projektledelse og koordinering til at styrke den faglige profil i afdelingens søfarts- og havnesektion.

Infrastrukturafdelingen varetager planlægningen, koordineringen og opgaveløsningen inden for alt ”til lands, til vands og i luften” og er således ansvarlig for områderne søfart, luftfart, lufthavne, havne, teleområdet og land- og søtransport.

Konkret forventes du at medvirke til opdatering og udmøntning af sektorplan for havne samt medvirke til varetagelse og sparring omkring den centrale havnemyndigheds ISPS-forpligtelser. Derudover forventes du at medvirke til løsning af opgaver for den centrale havnemyndighed og bidrage til koordinering af sikkerhed til søs med bl.a. Grønlands Politi og Arktisk Kommando.

Grønlands Selvstyre
Brøndum A/SErfaren projektleder til VVS-entrepriser

Brøndum A/S, Nuuk

Har du indgående erfaring med VVS, og vil du udfordre dine projektlederegenskaber med spændende VVS-projekter? Kunne du tænke dig en hverdag både på kontoret og byggepladsen? Så er du måske vores kommende projektleder til vores afdeling i Nuuk.

Som projektleder vil du komme til at spille en central rolle i videreudviklingen af afdelingen. Du kommer til at indgå i afdelingen for entrepriser og får i samarbejde med vores projektdirektør ansvar for projekter inden for VVS, ventilation, sprinkler og smedeopgaver.

Dette indebærer bl.a., at du

  • sørger for at skabe overblik over udførelsen, så projektet skrider rettidigt frem, og aftalerne bliver overholdt
  • sørger for indkøb af materialer i tæt samarbejde med supportfunktionen i Danmark
  • sikrer aftaler med underentreprenører