53 job matcher din søgning 53 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 53 resultater.
Computershare A/SRelationship Manager/Project Manager med flair for juridiske problemstillinger og compliance

Computershare A/S, Kgs. Lyngby

Har du lyst til at arbejde med børsnoterede virksomheder? Skal dit næste job være i en international virksomhed, hvor vi lægger stor vægt på at arbejde som ét team og den nære kunderelation? Så læs videre her.

Som Relationship/Project Manager vil dit primære ansvarsområde være at drive og udvikle din kundeportefølje, og dit arbejde vil bestå i rådgivning og projektledelse overfor kunderne i forbindelse med administrationen af deres aktionærer og insidere samt ved afviklingen af generalforsamlinger. Vi anvender vores unikke IT-platform som udgangspunkt for vores services, og du vil dagligt være i direkte kontakt med dine kunder.

Udover de kundedrevne projekter vil der være mulighed for at prøve kræfter med tværfaglige projekter, som skal fremtidssikre vores compliance-løsninger og samtidig bringe nye forretningsområder i spil.

Kata FondenGør en forskel for grundskolen som projektleder for et nyt innovativt LEAPS-videnscenter

Kata Fonden

Kata Fonden søger en ambitiøs projektleder med kendskab til den danske grundskole og med flair for analyse, dokumentation og systematisering. Du vil indgå i vores LEAPS-team, hvor dit ansvar bliver at opbygge vores nye LEAPS-videnscenter, hvor vi opsamler, analyserer, udvikler og formidler bedste praksis i et tæt samarbejde med de øvrige projektledere, projektchef og direktør. Tiltrædelse snarest muligt.

Til LEAPS søger vi en fastansat projektleder, der skal være vores ”knowledge manager”. Dine opgaver vil inkludere analyse af data fra LEAPS skoler, systematisering af LEAPS metoder, koordinere online formidling af LEAPS praksis gennem web-løsningen leapsskoler.dk og LEAPS PRO i samarbejde med en ekstern konsulent. Du vil være med til at lægge en flerårig strategi for udviklingen af et virtuelt LEAPS-videnscenter.

Skelmose ApSProjektleder

Skelmose ApS søger for Danhaus

– Til opførelse af nye, bæredygtige rækkehusprojekter – Sjælland/Jylland/Fyn

Hos Danhaus har vi travlt, og derfor har vi brug for dig, hvis du er en dygtig projektleder, der sætter en ære i at gøre dit arbejde godt og få tingene til at ske i samarbejde med en række andre dedikerede kolleger.

Dig i jobbet:

 • Stå for den daglige byggepladsledelse, planlægning, styring og byggepladskoordinering
 • Planlægge og koordinere opgaverne samt følge op på tid og økonomi
 • Sikre overholdelse af kvalitets-, miljø- og sikkerhedskravene

Teach First Danmark
Bliv Teach First Graduate i 2020

Teach First Danmark

Vi søger topmotiverede bachelorer og kandidater på tværs af universitetsbaggrunde, som har viljen og kompetencerne til at løse et af Danmarks største problemer. Det handler om at bryde den sociale arv, så alle børn i Danmark udvikler deres fulde potentiale.

Bliv del af et toårigt lærer- og ledelsesudviklingsprogram, hvor du underviser og løfter de børn og unge i Danmark, som har allermest brug for det:

 • Du har som minimum en bacheloruddannelse
 • Du afslutter din uddannelse senest i sommeren 2020
 • Du er fagligt dygtig og har stærke sociale kompetencer

Programmets opbygning

 • Du underviser på en folkeskole i et udsat område i to år med fuld løn
 • Du udvikler dine evner til at motivere, lede og lære fra dig
 • Du får tilknyttet en professionel mentor
 • Du sparrer med andre graduates til workshops med fokus på læring og ledelse

Det bliver noget af det hårdeste, du har prøvet – og noget af det mest givende.

Teach First Danmark
JCN Bolig A/S
Projektleder på Sjælland

JCN Bolig A/S

Til Danmarks bedste boligbyggeri!

Har du erfaring med projektledelse indenfor boligbyggeri? Er du uddannet konstruktør eller ingeniør, gerne kombineret med håndværksmæssig uddannelse? Trives du i et til tider hektisk miljø? Arbejder du strukturelt og følger op på tingene? Kan du svare ja til det, så er du måske den kollega vi søger i jobbet som projektleder.

En projektleder hos JCN Bolig har særligt ansvaret for den daglige praktiske ledelse af byggepladsen. Du bliver en del af vores byggeledelse og vil få et ansvarsfuldt job med vide rammer til udførelse, hvorfor resultatorientering, gennemslagskraft og troværdighed er nøgleord for din succes i jobbet. Du vil indgå på et hold af 115 byggespecialister, som hver især har et stærkt drive og er blandt de dygtigste.

Vi er opmærksomme på at bevare vores eget unikke JCN Bolig DNA. Vi er certificeret som en af Danmarks bedste arbejdspladser. Vi har et stort fokus på medarbejdertilfredshed.

JCN Bolig A/S
Novozymes A/SConsumer Insights Manager

Novozymes A/S, Lyngby

Our great Global Consumer Insights Manager is going on maternity leave and we seek a strong Global Consumer Insight Manager to our marketing team during the leave.

As part of our newly established Novozymes OneHealth Strategic opportunity area, you’ll design and deliver Consumer Insights in an environment in which creativity and challenging status quo is the norm. You could be our new colleague in Novozymes OneHealth, an ambitious and entrepreneurial team of ~40 colleagues of scientists, business developers, marketeers and more, based in Kgs. Lyngby, Denmark.

Visma Consulting A/S
Employer Branding Coordinator

Visma Consulting A/S, Lyngby

Du bliver National Employer Branding Coordinator for alle de danske selskaber i Visma. Det er din rolle at udvikle og drive strategien for vores EB-aktiviteter, og du bliver bindeleddet til hovedkontoret i Oslo og til dine kollegaer i HR og Marketing i de enkelte danske Visma-selskaber. Et af dine vigtigste succeskriterier bliver, at de studerende på universiteter og erhvervsskoler kender til os.

Visma

Dine opgaver vil bl.a. være:

 • Afdække Vismas EVP og udarbejde en tilhørende EB-strategien for Visma DK
 • Udarbejde årsplan for alle EB-aktiviteter og kampagner i selskabet, tæt koordineret med forretningens behov for talenter
Visma Consulting A/S
NIRAS
Seniorprojektleder til industrimiljø

NIRAS, Allerød

Brænder du også for EHS (miljø, sikkerhed og sundhed) i industrien? Her er chancen for at komme med på holdet i én af Danmarks førende miljøafdelinger.

Du bliver en del af forretningsenheden Miljø Øst på vores kontor i Allerød. Her vil du indgå i et dedikeret fagligt fællesskab, som udover kolleger i Allerød også omfatter kolleger på vores kontorer i Aarhus og Aalborg. Vi løser vores opgaver på tværs af fagligheder og geografi.

Dine primære opgaver vil være:

 • at beregne og vurdere emissioner fra virksomheder som input til miljøansøgninger - du må gerne kunne udføre fx OML-beregninger, ABC-vurderinger eller beregning/vurdering af andre emissioner
 • at udarbejde myndighedsplaner og -ansøgninger
 • at identificere EHS krav i projektering af proces, laboratorie, produktionsfaciliteter eller lignende anlæg
NIRAS
Lyngby-Taarbæk Kommune
Programleder til Letbanen i Lyngby-Taarbæk Kommune – genopslag

Lyngby-Taarbæk Kommune

Vi søger en programleder, som vil være med til at sikre, at Letbanen i Lyngby-Taarbæk Kommune bliver anlagt så borgere og handelslivet oplever så få gener som muligt i anlægsfasen.

Du vil komme til at drive og koordinere et af de store udviklingsprojekter, som Lyngby-Taarbæk Kommune har valgt at organisere i geografisk afgrænsede programmer. Du kommer til at stå i spidsen for program for Letbanen.

Under programmet Letbanen ligger bl.a. koordinering med Hovedstadens Letbane, udformning af stationsforpladser, optimering af parkeringssøgeringen, ledningsomlægninger, kommunikation m.m. Udover at være programleder for Letbanen skal du også, sammen med de øvrige programledere i organisationen, være med til at udvikle organisationens kompetencer i projekt- og programledelse. Dette indebærer bl.a. at udvikle værktøjer, som sikrer en ensartet styring samt afrapportering til direktionen.

Haldor Topsøe A/S
Projektleder

Haldor Topsøe A/S, Frederikssund

Vi søger en projektleder til at lede investeringsprojekter til virksomhedens katalysatorfabrikker.

I Production Plant Engineering er vi 25 engagerede og energiske medarbejdere. Vi har ansvaret for at gennemføre projekter inden for etablering af nye produktionsanlæg samt optimeringer af eksisterende produktionsanlæg, primært i Frederikssund, men også på virksomhedens anden fabrik i Houston. Projekterne sker i tæt samarbejde med produktionen og R&D.

Jobbet

 • sikre motiverende samarbejde i projektgruppen
 • sikre implementering af optimale tekniske løsninger til aftalt tid og budget
 • sørge for relevant informationsniveau til ledelse og andre interessenter
Halsnæs KommuneProjektleder/bygherrerådgiver (genopslag)

Halsnæs Kommune, Frederiksværk

Har du lyst til at være projektleder på spændende bygge- eller renoveringsprojekter, og er du skarp til projektledelse, kan du styre projekterne i mål til tiden og inden for budget? Så har vi et godt job til dig.

Vi søger en bygherrerådgiver til Bygningsafdelingen i Område for Ejendomme, hvor vi bl.a. skal sikre, at kommunens mange ejendomme fortsat kan leve op til de funktioner, de skal rumme. Afdelingen udvider netop nu med flere opgaver og kompetencer – og denne stilling er derfor en af fire nye stillinger i afdelingen, der besættes samtidig.

Dine arbejdsopgaver bliver projektledelse af renoverings-, vedligeholdelses-, ombygnings- og nybygningsopgaver. Derudover er vi ved at lancere vores nye ejendomsstrategi og driftsplaner for at sikre fornuftig og rettidig vedligehold - en opgave, som du også kommer til at deltage aktivt i.

FORCE Technology
Projektleder/-ingeniør til bygherrerådgivning indenfor energi og industri

FORCE Technology, Kgs. Lyngby

Har du en bred erfaring indenfor drifts- og energioptimering, forsyning og bygningsinstallationer? Kan du selvstændigt drive komplicerede projekter helt i mål?

Du vil primært komme til at samarbejde med kunder fra offentlige virksomheder, ejendomsselskaber, industri og forsyningsvirksomheder. Vigtigt er, at du ikke er bange for at gå nye veje og udfordre dig selv, da vi løser mange specialistopgaver. Dine projekter er såvel små som store, men fælles for dem er typisk, at du er projektleder eller projektingeniør og deltager i hele forløbet - fra kundehen-vendelse til aflevering. Din hverdag er afvekslende, og du vil bl.a. komme til at:

 • deltage på projektbyggemøder, udføre tilsyn og byggeledelse og mægle i konflikter
 • planlægge og projektere installationer
 • rådgive kunder om ombygning/renovering, i syn- og skønssager og ved risiko- og økonomi-vurderinger
FORCE Technology
J.J. Nyholm A/SErfaren projektleder

J.J. Nyholm A/S

Har du erfaring som projektleder eller formand indenfor anlægsbranchen og kan du styre anlægsentrepriser på det faglige og det økonomiske område? Har du samtidig erfaring med anlægsentrepriser i kommuner og forsyningsselskaber samt et godt netværk, så kunne du være vores nye projektleder.

Som projektleder bliver du en del af vores fagligt stærke og engagerede anlægsstruktører, kloakmestre, rørlæggere, brolæggere, anlægsgartnere og maskinfører. Projekterne spænder bredt fra mindre anlægsopgaver til udførelse af større anlægsopgaver i hovedentrepriser.

Dine arbejdsopgaver vil primært være:

 • Projektledelse af projektorganisation
 • Styring af projektøkonomi
 • Styring af leverancer og underentreprenører

Danske BankSenior Regulatory Project Manager With strong stakeholder management skills

Danske Bank, Lyngby, Stockholm and Oslo

With current challenges for both Danske Bank and the financial sector as a whole, the Risk and Regulatory team is expanding and need your help in our vision to be recognised as the most trusted financial partner.

As a Project Manager, you have a number of responsibilities in Wealth Management, but the primary is to drive and support projects and get the “product” out the door and implemented in business processes. You will support the business and ensure that we meet regulatory requirements. Your responsibility will focus on different regulatory projects. You will be also part of a great team working in an ever-changing environment, and represent Risk & Regulation in relevant business projects.

TrackMan A/S
Product Owner, Golf

TrackMan A/S, Vedbæk

TrackMan is looking for an ambitious and business-oriented Product Owner, who is ready to take responsibility for the product strategy of our Driving Range Solution.

Your key responsibilities are :

 • Drive the product-, pricing, and marketing strategies for the product throughout the product life cycle.
 • Lead the Project Group, together with the Project Manager.
 • Define and take ownership of the roadmap and drive progress in sound collaboration with internal resources
TrackMan A/S
OBH-Gruppen A/S
Erfaren projektleder

OBH-Gruppen A/S

OBH Rådgivende Ingeniører søger en dygtig projektleder, som kan påtage sig det overordnede projektledelsesansvar og som kan videreføre og forny vores energimærkninger, tilstandsvurderinger samt område for drift & vedligeholdelse.

Væsentligste opgaver

 • Planlægning og gennemførelse af projekter fra tilbud til aflevering, herunder at bistå i kalkulationer
 • Styring af projektøkonomi samt sikre fremdrift og ressourceforbrug
 • Koordinere faggrupper og sikre informations- og kommunikationsflow til alle projektets interessenter

Vi tilbyder et spændende og udviklende job i en veletableret rådgivningsvirksomhed med et bredt forretningsområde og mange forskellige medarbejdergrupper.

OBH-Gruppen A/S
Teknik Bureauet ApSSenior Projektleder

Teknik Bureauet ApS søger for BLUNOX A/S i Vedbæk

Teknik Bureauet søger for BLUNOX A/S i Vedbæk en Senior Projektleder, med kompetencer inden for mekanik. Du kan både arbejde med projektledelsen og kunderne samt konstruktion og CAD-dokumentation. Du kommer til at arbejde med verdens mest kompakte og energieffektive løsninger til NOx og er med til at skabe et bedre og grønnere miljø. Du indgår i Engineering-afdelingen med reference til direktøren.

Du arbejder selvstændigt med dine projekter og opgaverne involverer alsidige udfordringer indenfor planlægning, produktudvikling, konstruktion, dimensionering, beregninger, CAD og maskinsikkerhed.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Projektledelse, fra overdragelsen fra salg til implementering hos kunderne
 • Koordinering af projekterne, planlægning og opfølgning
 • Konstruktion og dimensionering
Teknik Bureauet ApS
Danmarks Tekniske UniversitetHead of Communication

Danmarks Tekniske Universitet, Kongens Lyngby

Do you want to be the communication and PR fulcrum - cooperating with multiple Danish and international stakeholders within energy research and innovation?

As Head of Communication, it will be your responsibility to develop and sustain knowledge and recognition of the DHRTC’s purpose, activities and results among its stakeholders within the relevant academic, industry and political communities. It will be critically important to develop a narrative and plan to communicate the centre’s role in the ongoing energy transition and to support the development of a vision for the future of DHRTC building on its success to date.

Your main responsibility will be to strengthen communication, PR and collaboration in relevant fora, in close cooperation with the Centre Director and management team, ensuring that the DHRTC is branded and recognized as an important and valuable partner by the relevant stakeholders.

M. Goldschmidt Ejendomme A/SErfaren ejendomsinspektør til Frederiksbro i Hillerød

M. Goldschmidt Ejendomme A/S

Vil du være med til at opbygge en ny serviceafdeling, der skal drifte og vedligeholde den helt nye bydel, Frederiksbro, vi er ved at opføre i Hillerød?

Frederiksbro er et stort og ambitiøst boligprojekt, hvor der de kommende år opføres i alt ca. 1.300 lejelejligheder, en storslået grøn kile med en 300 meter lang sø, badefaciliteter, store legepladser og attraktive grønne områder.

Har du styrken, viljen og evnen samt ikke mindst erfaringen til at opbygge, lede og inspirere det bedste team, og til at sikre Frederiksbro som et smukt grønt boligområde med alt, hvad det indebærer, så er du måske den person, vi søger.

Hillerød KommuneKoordinator til inkluderende læringsmiljøer

Hillerød Kommune

Hillerød Kommune har igangsat et ambitiøst forandringsarbejde på børne- og ungeområdet med henblik på at skabe stærkere fællesskaber på almenområdet med plads til forskellighed. Vi søger derfor en koordinator, som forankres i Skoleafdelingen, som bl.a. skal løse delegerede ledelsesopgaver som led i forandringsarbejdet. Som koordinator skal du være med til at understøtte skolernes fortsatte arbejde hen mod, at stadig flere børn og unge lærer og trives i folkeskolen.

Opgaverne vil udvikle sig over tid i samarbejdet med skolerne, og nogle af de opgaver som på nuværende tidspunkt er fastlagte er at:

 • Understøtte en proces, hvor de 7 almenskoler prioriterer og videreudvikler brugen af ressourcepersoner til at understøtte udviklingen af inkluderende læringsmiljøer lokalt
 • Udvikle og tilbyde praksisnære kompetenceudviklingsforløb for decentrale medarbejdere og ledere samt for psykologer og rådgivere