293 job matcher din søgning 293 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 293 resultater.
SEGES
Projektleder

SEGES, Aarhus

SEGES HusdyrInnovation, Team Miljøteknologi, søger en engageret projektleder til udvikling og test af løsninger til reduktion af ammoniak, lugt og drivhusgasser fra kvæg- og svinestalde.

Til daglig arbejder vi med en bred vifte af innovative og konkurrencedygtige løsninger inden for miljøteknologi, stalddesign og ventilationsprincipper med det formål at reducere miljøpåvirkningen.

Som projektleder er du ansvarlig for hele projektet, fra planlægning til den praktiske gennemførelse og afrapportering. Opsamling og analyse af data foregår i samarbejde med teknikere og statistikere. Vi anvender avanceret måleudstyr til at måle ammoniak, lugt og drivhusgasser. Resultaterne formidles via publikationer, artikler og foredrag. Vi yder også professionel backup til landbrugsrådgivere vedr. miljøteknologier og miljøgodkendelser.

SEGES
Jobindex A/S
Projektleder til markedsledende nichevirksomhed

Jobindex A/S søger for IAC Acoustics i Hvidovre

Vil du lede projekter, der skaber støjfrie universer og rum for fantastisk lyd? Og har du lyst til at arbejde med alsidige projekter inden for akustik i en førende virksomhed, som bygger akustiske testfaciliteter og laver støjdæmpning hos mange forskellige kunder i Norden?

Din nye hverdag
Som projektleder bliver du en del af vores akustikafdeling og leder forskellige projekter, hovedsageligt i Danmark, men også i udlandet og Skandinavien. Du spiller en aktiv rolle i alle projektfaserne, og du arbejder typisk på 2-4 projekter med forskellig kompleksitet ad gangen.

Har du det, der skal til?

 • Du har en relevant uddannelse bag dig og projektledererfaring fra en lignende rolle – måske inden for byggebranchen eller maskin- og anlægsbranchen.

Interesseret?

Jobindex A/S
FinansforbundetOrganisations- og ledelseskonsulent til ledelsessekretariatet i Finansforbundet

Finansforbundet, København

Vi søger en erfaren og ambitiøs organisations- og ledelseskonsulent til ledelsessekretariatet i Finansforbundet.

Der er tale om et alsidigt job, hvor opgaverne veksler mellem analyse, udvikling og mere operationelle opgaver. Opgaverne involverer altid samarbejde med et eller flere af Finansforbundets faglige områder og/eller Finansforbundets politiske kredse, så du vil komme godt rundt i huset, og ind i mellem også godt rundt i landet.

Din hverdag kommer blandt andet til at indeholde:

 • Udvikling og understøttelse af lederudvikling, ledelsesaftaler og ledermøder.
 • Projektledelse af tværgående organisationsprojekter.
 • Deltage i arbejdet med at udvikle og implementere organisations- og ledelsesinformation.
FORCE Technology
Kemikere eller kemiingeniører til produkttest

FORCE Technology, Brøndby

Vil du bruge din faglighed til at teste produkter hos en af Danmarks førende GTS-virksomheder?

Som produktester træder du ind i et nicheområde og driver unikke projekter for kunder i alle tænkelige brancher. Du får ansvar for det samlede testforløb i tæt kontakt med mange forskellige kunder.

Hvis du er interesseret i kemi og test, tror jeg ikke, du kan finde en mere spændende stilling. Vi arbejder med unikke, kundespecifikke test, og vi tester alt det, de andre ikke vil røre ved. Så der er sådan lidt Georg Gearløs over det. - Ingeniør Kasper Eliasen

FORCE Technology
GEA Process Engineering A/S
Lead Designer

GEA Process Engineering A/S, Søborg

Vi leder efter en teknisk rørdesigner, der viser et stort potentiale for at blive medlem af vores meget dygtige team. Vi tilbyder et spændende job i et udfordrende internationalt arbejdsmiljø. Vi giver gunstige muligheder for personlig såvel som faglig udvikling og omfattende muligheder for efteruddannelse. Du får en grundig introduktion af dine nye kolleger inden for spraytørring og det marked, vi opererer i, og du vil blive støttet af et erfarent team af interne eksperter.Unik System Design A/S

Sammen med dine øvrige GEA-kollegaer, i Søborg såvel som andre steder i verden, er du ansvarlig for at sikre, at vi indfrier vores kunders forventninger, hvorfor både dine tekniske færdigheder vil blive udfordret dagligt.

GEA Process Engineering A/S
HumanTrust A/S
Projektleder

HumanTrust A/S

Vil du arbejde med entreprenørprojekter i hele landet, og motiveres du af at skabe et stort engagement og stærkt sammenhold på den enkelte byggeplads? Trives du som det centrale omdrejningspunkt, hvis kompetencer alle projektets deltagere ønsker at trække på? Så læs mere om denne nyoprettede stilling.

HM Entreprenør A/S har speciale inden for jord-, kloak-, beton- og belægningsarbejde. På grund af et højt aktivitetsniveau ønsker virksomheden nu at styrke sit projektteam, så virksomheden har de fornødne kompetencer til at løse kommende projekter inden for virksomhedens krav til fleksibilitet og kvalitet.

Som projektleder bliver du ansvarlig for projektledelsen på byggepladserne og får følgende nøgleopgaver:

 • Nærværende, tillidsfuld og tæt kunde- og leverandørkontakt
 • Styring og optimering af byggepladsen
 • Ansvarlig for økonomi og kvalitet på byggepladsen
HumanTrust A/S
Ørsted Group Functions
Employee Experience Consultant to drive employee experience improvement

Ørsted Group Functions, Gentofte

Do you want to facilitate a step change in employee experience across HR processes?

Join us and become Employee Experience Consultant in Organisation Development where you’ll be responsible for facilitating our work with employee experience of HR processes across HR, IT, Facility Management and other related functions.

Ørsted

Your key tasks will be to:

 • advance our approach to developing great employee experiences
 • drive process improvements across the HR value chain
 • work in and lead cross-functional project teams
Ørsted Group Functions
Banedanmark
Nyuddannet eller erfaren konsulent til udvikling og drift af processer

Banedanmark, København

Er du klar til at kickstarte din karriere i Banedanmark?

Du kommer til at være en del af sektionen Sikkerhedsuddannelser, hvor du kommer til at arbejde med udvikling og drift af Banedanmarks koncept for kompetencestyring og processerne, der understøtter kompetencestyringen og uddannelse af de medarbejdere, der skal arbejde på Banedanmarks infrastruktur. Banedanmark er underlagt lovgivning og en række regler på jernbaneområdet, og det er vigtigt at dette er afspejlet i processerne, og samtidigt imødekommer de behov, der er i virksomheden og hos vores eksterne samarbejdspartnere.

Du vil få opgaver som projektleder og indgå i projekter som projektdeltager, og du vil også få ansvar for sagsbehandlingsopgaver.

Dine opgaver vil bl.a. omhandle:

 • Udvikling og vedligehold af HR-divisionens processer.
 • Udvikling og drift af Banedanmarks koncept for kompetencestyring.
Banedanmark
Forsvarsministeriet
Information Security Program Manager

Forsvarsministeriet, København

Vil du være med til at lede udviklingen af store, strategiske informationssikkerhedsinitiativer? Trives du i projektlederrollen? Er du rutineret inden for forandringsledelse, og kan du motivere et projektteam til at levere stærke og sikre løsninger? Så vil vi gerne høre fra dig!

Vi søger en dygtig kollega til en nyoprettet afdeling i Forsvarsministeriets departement. Afdelingens opgave er at styrke cyber- og informationssikkerheden i Forsvarsministeriets ministerområde.

Som Information Security Program Manager står du i spidsen for tværgående og gennemgribende projekter, med flere spor, der skal eksekveres over de kommende år. Du får brug for din store erfaring inden for program- og projektledelse. Du skal nemlig støtte andre projektledere og specialister, og du skal selv stå i spidsen for udvalgte projekter.

Danske BankLeader – Executive support and AML awareness, AML PMO, Group Compliance

Danske Bank, Copenhagen

We are fourteen colleagues working in the AML Programme Management Office (PMO), and we are currently looking for an experienced leader to strengthen our management team.

We need to prove to our customers and the societies that we live up to our core values and our responsibilities. As a very important milestone on this journey, we are executing diligently on our AML programme and delivering results in line with the expectations of our Financial Supervisory Authorities (FSAs).

An important part of driving the AML agenda is to ensure proper governance and facilitating critical decision making. We are looking for a leader who can drive our Executive Management Information activities enabling efficient decision making in the Group AML steering committee, which is chaired by our Chief Compliance Officer, Philippe Vollot.

Banedanmark
Projektchef med ansvar for koordinering af jernbaneprojekter og programmer på strækningen Fredericia-Aarhus-Aalborg

Banedanmark

Banedanmark har i de kommende år en række store projekter og programmer for udvikling af jernbanenettet. Udrulningen af ny signalteknologi skal sikre, at de gamle og udtjente signaler erstattes af et moderne signalsystem, og elektrificeringen gøre den danske jernbane grønnere ved at muliggøre overgangen fra dieseldrevne til elektriske tog.

Din hovedopgave bliver at koordinere de mange projekters udførelse og sikre både sammenhæng mellem og overholdelse af tidsplaner i samarbejde med projektledere og styregrupper. Du skal have overblikket over den samlede plan og grænsefladerne mellem projekterne, og du skal have viden om det enkelte projekts fremdrift, risici og udførelsesmuligheder. Det er derfor vigtigt, at du har erfaring med gennemførelse af store og komplekse projekter og programmer og hurtigt kan sætte dig ind i komplicerede tekniske løsninger.

Banedanmark
SKODADistriktschef til SKODA Danmark

SKODA, Brøndby

Brænder du for biler? Har du et analytisk mindset og god forretningsforståelse? Trives du med en stærk performance-kultur, og vil du være med til at sætte fokus på den digitale kunderejse?

Som vores nye distriktschef kommer en stor del af din tid til at gå med følgende:

 • Sikre performance hos forhandlerne – salg, lagerstyring, kundetilfredshed og markedsføring
 • Sparringspartner for vores forhandlere, herunder løbende kontakt og opfølgning via skype og telefon
 • Statistik og analyse af bl.a. markedsandele, ordretilgang og markedstendenser; både på forhandler- og importørniveau
KOMBIT A/SRessource- og kompetence manager

KOMBIT A/S

Har du lyst til at blive en del af et stærkt HR-team, hvor projektleverancer og mennesker skal være i balance, og hvor vi har blik på den enkelte medarbejders fortsatte udvikling?

Vi arbejder dagligt ud fra et mål om, at vi fortsat skal være en attraktiv it-virksomhed, så vi er i stand til at levere resultater i vores projekter og for kommunerne. Medarbejdere og leverancer skal gå hånd i hånd, og vi søger nu en dygtig og effektiv ressource- og kompetence manager, som kan skabe strategien for ressourceoptimering og dagligt styre normering og people pipeline med blik for KOMBITs og løsningernes økonomi, ressourcebehov og kompetenceudvikling i den samlede projektportefølje.

Dine primære ansvarsområder er følgende:

 • Strategi for ressourceoptimering og styring af normering og people pipeline forecast
 • Sikre en smidig ressourceallokering ift. proces, ledere og medarbejdere herunder understøtte ledere i arbejdet med ressourceoptimering
Banedanmark
Konsulent til at drive forandringsledelse og strategisk kommunikation

Banedanmark, København

Vil du være med til at sætte fart på den digitale omstilling i Banedanmark, og er du god til at arbejde i krydsfeltet mellem formidling, forandringsledelse og digital transformation?

I Banedanmark har vi sat digital transformation højt på dagsordenen. Det betyder, at vi løbende bliver bedre til at udnytte vores data til at få nye indsigter og mere effektive processer til understøttelse af jernbanen. Det er en stor opgave, og vi har gang i mange initiativer. Vi søger derfor en konsulent til at drive disse projekter.

Du bliver en del af sektionen Data & Digitalisering, som er en stabsfunktion direkte under økonomidirektøren. Vores arbejde i sektionen er at have det langsigtede strategiske fokus, så vi samlet får omstillet både vores organisation og vores it-teknologi til at blive en moderne digital virksomhed.

Banedanmark
mind A/SIndtag rollen som projektleder og løft niveauet for projektledelse på tværs af alle kontorer i landet

mind A/S søger for Oluf Jørgensen A/S i København

I en nøglerolle som Projekt- og Projekteringsleder hos Oluf Jørgensen, vil du i fællesskab med projektledere fra hele landet, stå i spidsen for at kvalitetssikre og løfte niveauet for projektledelse i Oluf Jørgensen. Du vil, som en del af projektlederteamet, stå i spidsen for at sikre en fælles værktøjskasse og effektive arbejdsgange, styrke samarbejdet på tværs af alle afdelinger, samt bidrage til at løfte sagsfaktorniveauet på tværs af alle projekter i Oluf Jørgensen.

Hvis din motivation er for teknisk udfordrende projekter eller for mere komplekse processer, kan du få lov til at komme på almen- eller sygehusprojekter, hvor du vil blive hjulpet godt i gang af erfarne kræfter. Hvis din motivation går i retning af salg, bygherrerådgivning, eller oplæring af yngre kollegaer, vil der på sigt være mulighed for at tilføje det til rollen.

ISS Facility Services A/S
Local RPA Manager, der brænder for automatisering og procesoptimering

ISS Facility Services A/S, Søborg

Brænder du for automatisering og procesoptimering, kan du bygge bro mellem forretning og IT, og vil du have ansvaret for at drive automatiseringsagendaen hos ISS Danmark? Så er du måske den RPA Manager, vi mangler til videreudvikling af vores danske RPA-initiativer.

Som RPA Manager får du det overordnede ansvar for videreudvikling og implementering af vores RPA-automatiseringer og initiativer for ISS Danmark. Du skal i samarbejde med driften identificere, analysere og følge automatiseringsprojekter fra vugge til grav på tværs af ISS Danmarks kunder, lokationer og afdelinger.

En af dine primære arbejdsopgaver bliver at identificere, beskrive og analysere processer i tæt samarbejde med procesejere i ISS Danmarks forskellige forretningsenheder.

ISS Facility Services A/S
Teach First Danmark
Bliv Teach First Graduate i 2020

Teach First Danmark

Vi søger topmotiverede bachelorer og kandidater på tværs af universitetsbaggrunde, som har viljen og kompetencerne til at løse et af Danmarks største problemer. Det handler om at bryde den sociale arv, så alle børn i Danmark udvikler deres fulde potentiale.

Bliv del af et toårigt lærer- og ledelsesudviklingsprogram, hvor du underviser og løfter de børn og unge i Danmark, som har allermest brug for det:

 • Du har som minimum en bacheloruddannelse
 • Du afslutter din uddannelse senest i sommeren 2020
 • Du er fagligt dygtig og har stærke sociale kompetencer

Programmets opbygning

 • Du underviser på en folkeskole i et udsat område i to år med fuld løn
 • Du udvikler dine evner til at motivere, lede og lære fra dig
 • Du får tilknyttet en professionel mentor
 • Du sparrer med andre graduates til workshops med fokus på læring og ledelse

Det bliver noget af det hårdeste, du har prøvet – og noget af det mest givende.

Teach First Danmark
Talents2work ApSProject Manager

Talents2work ApS søger for Comcores ApS i Lyngby

For the growing business at Comcores, we are looking for a talented and dedicated Project Manager with a passion to drive our leading development projects to success.

Comcores is looking for a motivated and passionate project manager to join the operations group reporting to Comcores COO. As the right candidate for this position, you have an interest in being at the forefront in the industry, as you will be leading complex digital engineering projects for tomorrow’s technologies.

You will be responsible for managing several projects in parallel and will be the projects’ point of contact for all involved parties. You will be responsible for the projects from the project initiation to product delivery and ensure that projects are executed according to development processes and further make sure that quality, reviews and gates are in compliance with the customer agreements.

TOPDAHL Ingeniører og Arkitekter ApSEr du den nye projektleder hos Topdahl Ingeniører & Arkitekter?

TOPDAHL Ingeniører og Arkitekter ApS, Herlev

I vores bygningsafdeling oplever vi en stigende tilgang af kunder samt renoveringsprojekter og har derfor behov for en erfaren bygningsingeniør/bygningskonstruktør, der har lyst til at arbejde med ombygning, istandsættelse og vedligeholdelse af byens ældre beboelsesejendomme.

Vi forventer, at du besidder følgende væsentlige kompetencer:

 • Gode analytiske evner
 • Struktureret tilgang til gennemførelse af sagsforløb
 • Du skal være erfaren bruger af MS Office pakken

Du vil komme til at være tovholder og styre dine egne byggesager fra budgetlægning til afleveringsforretning og dine hverdage vil foregå både på kontoret og på byggepladser.

Høje-Taastrup KommuneDigitaliseringsprojektleder med fokus på Monopolbrud og SAPA

Høje-Taastrup Kommune

Har du lyst til at være projektleder og arbejde med digital samfundsudvikling indenfor monopolbruddet? Og har du viden og indsigt i SAPA, som er kommunernes overbliksløsning over borgeres og virksomheders sager?

Så er det måske dig, vi søger som vores nye engagerede kollega til at varetage rollen som IT-projektleder indenfor digitaliseringsprojekter med et strøg af IT-tekniske kompetencer oven i hatten.

Dine IT-projektledelsesopgaver vil være afvekslende med fokusområder. Blandt andet indenfor:

 • Monopolbrud.
 • Projektledelse (også gerne IT-teknisk) af nye fagsystemer.
 • Deltage i planlagt tværkommunal implementering, med fokus på allerede aftalte leverancer.