64 job matcher din søgning 64 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 64 resultater.
SwipBox
Project Manager

SwipBox, Sønderborg

SwipBox er en ung hurtigvoksende IT- & softwarevirksomhed, der er godt i gang med at disrupte logistik- og pakkebranchen globalt med vores unikke produkter. Kunderne tæller nogle af verdens største selskaber og vi opererer p.t. i mere end 50 lande med hovedkontor i Sønderborg og datterselskaber i Australien, Polen og Singapore.

SwipBox

Til vores Commercial-afdeling, der servicerer vores kunder – såvel nuværende som nye – søger vi en stærk og struktureret Project Manager, til større og langvarige projekter, der omhandler introduktion og udvikling af vores produkter på nye markeder og integration med nye internationale kunder.

Dit primære fokus vil være at strukturere og følge op på længerevarende projekter, der kræver vedholdenhed, fordybelse, research, dataarbejde etc. Hertil kommer mindre ad hoc-projekter, der kontinuerligt opstår i en vækstvirksomhed som SwipBox.

SwipBox
Vattenfall A/SProject Manager for O&M Projects

Vattenfall A/S, Kolding

We are looking for a Project Manager for O&M Projects within our Project Manager team, in our Business Unit Offshore Wind, a part of the Vattenfall Organization.

The Project Manager for O&M Projects works as part of the first line support and takes the lead and manage projects categorized as O&M projects of varying complexity and size and ensure a safe delivery within quality, time and budget.

The scope of work in a O&M Projects will be of various parts of the assets in all offshore wind farms in Vattenfall, such as but not limited to:

 • Replacement and repair of larger systems.
 • Larger repair campaigns on a site.
 • Exchange of submerge parts on the BOP (foundations, etc.).
PopulosKan du sikre Operation Excellence og kontinuerligt løfte organisationen til næste niveau?

Populos søger for kunde i Fredericia

Velkommen til en moderne IT-virksomhed med flere hundrede medarbejdere, der udvikler og drifter IT-løsninger til vores kunder og ejere, så de altid er konkurrencedygtige i forhold til den øvrige finansielle sektor.

I rollen som afdelingsleder refererer du til direktøren for Forretningskoncepter, og du bliver ansvarlig for at lede og udvikle afdelingens 4 agile coaches og 4 proceskonsulenter. På baggrund af behovsafdækning i de respektive forretningsområder skaber du – i tæt samarbejde med teamet – fundamentet for afdelingens leverancer i form af et servicekatalog. Det bliver både dit ansvar at implementere og institutionalisere introduktionen af vores procesportal, ligesom du sikrer, at procesejere er uddannet i forhold til beskrevne roller og ansvar; og at arbejdet med de agile principper vedligeholdes.

Fleggaard Holding A/SForretningsudvikler/Direktionsassistent til Fleggaard-koncernen

Fleggaard Holding A/S, Kruså

Vil du være med til at udvikle én af Danmarks største familieejede koncerner med 14 forskellige datterselskaber i 10 lande? Brænder du for at arbejde med strategi, forretningsanalyser og projektarbejde helt tæt på beslutningstagerne? Så er det måske dig vi søger til vores forretningsudviklingsteam på koncernens hovedkontor i Kollund i Sønderjylland.

Du vil få en bred vifte af opgaver indenfor strategi- og projektarbejde - både som deltager, projektleder og facilitator. Du vil få dine egne projekter som skal styres, udvikles, afleveres og implementeres indenfor en aftalt projektplan, og vil samtidig agere aktiv sparringspartner på afdelingens øvrige projekter. Som direktionsassistent bliver du ligeledes ansvarlig for kalenderstyring, forberedelse af direktionens møder og udarbejdelse af beslutningsoplæg.

Energinet
Senioringeniør til planlægning af fremtidens eltransmissionsnet

Energinet, Fredericia

Vær med til at sætte retningen for Danmarks fremtidige eltransmissionsnet, som i forbindelse med den grønne omstilling står over for milliardinvesteringer de kommende mange år.

Som senioringeniør i Netplanlægning bidrager du til at Energinet vælger de teknisk og samfundsøkonomisk bedste løsninger, når el-transmissionsnettet udbygges eller ændres.

Energinet

Du kan se frem til at arbejde inden for et strategisk vigtigt område, hvor du får indflydelse på både den kortsigtede og langsigtede udvikling af eltransmissionsnettet. Glæd dig samtidig til et udfordrende job med store udviklingsmuligheder, hvor du bliver en del af en rigtig god afdeling og et stærkt specialistmiljø, hvor vi hjælper hinanden og spiller hinanden gode.

Energinet
Lidl Danmark K/SJunior Project Manager til finansafdeling

Lidl Danmark K/S, Kolding

Brænder du for at gøre tingene rigtigt første gang og samtidig være med til at sætte dit præg på udviklingen af vores afdeling. Er du god til at arbejde struktureret og systematisk, så er du måske vores nye Junior Project Manager til Lidls hovedkontor i Kolding.

Med vores nuværende 125 Lidl-butikker i Danmark samt fremtidige ekspansionsplaner, har vi brug for en selvstændig og målrettet Junior Project Manager, der kan varetage den daglige drift i vores finansafdeling. Har du lyst til at indgå i et team, hvor der er fart på og hvor den digitale udvikling er i fokus, så er det dig vi søger!

Om jobbet:

 • Gennemførelse af betalinger
 • Afstemning af banker
 • Finans- og likviditetsplanlægning
 • Likviditetsstyring
 • Daglig indlæsning og udligning af data i SAP mv.
Lidl Danmark K/S
Fonden Universe Science ParkMarketingkoordinator søges til barselsvikariat i Sønderjyllands største oplevelsespark

Fonden Universe Science Park, Nordborg

Universe Science Park søger en struktureret marketingkoordinator til et barselsvikariat frem til 31. marts 2021.

Som marketingkoordinator er du projektleder for alle marketingkampagner i Universe. Du sikrer, at alle kampagner kører i løbet af 2020-sæsonen og er med til at udvikle kampagnerne frem mod 2021-sæsonen. Du bliver ansvarlig for ekstern kontakt i forbindelse med annoncering og kampagner i både Danmark og Nordtyskland.

Vi tilbyder dig

 • Et udfordrende og selvstændigt job i en unik oplevelsespark, som har stærke ambitioner om at gøre en forskel.
 • En livlig og humørfyldt arbejdsplads, hvor hver dag byder på faglige og personlige udfordringer og masser af oplevelser.
 • En tidsbegrænset stilling på fuld tid med fleksible arbejdstider og arbejdsopgaver.
HumanTrust A/S
Projektleder

HumanTrust A/S søger for HM Entreprenør A/S

Vil du arbejde med entreprenørprojekter i hele landet, og motiveres du af at skabe et stort engagement og stærkt sammenhold på den enkelte byggeplads? Trives du som det centrale omdrejningspunkt, hvis kompetencer alle projektets deltagere ønsker at trække på? Så læs mere om denne nyoprettede stilling.

HM Entreprenør A/S har speciale inden for jord-, kloak-, beton- og belægningsarbejde. På grund af et højt aktivitetsniveau ønsker virksomheden nu at styrke sit projektteam, så virksomheden har de fornødne kompetencer til at løse kommende projekter inden for virksomhedens krav til fleksibilitet og kvalitet.

Som projektleder bliver du ansvarlig for projektledelsen på byggepladserne og får følgende nøgleopgaver:

 • Nærværende, tillidsfuld og tæt kunde- og leverandørkontakt
 • Styring og optimering af byggepladsen
 • Ansvarlig for økonomi og kvalitet på byggepladsen
HumanTrust A/S
Danfoss A/SManagement Reporting Consultant / Financial Controller (ID 20367BR)

Danfoss A/S, Nordborg

Danfoss is looking for a Management Reporting Consultant/Financial Controller for the Hyperion Financial Management (HFM) Team, which is part of Group Reporting within Corporate Finance. Group Reporting is responsible for consolidated Financial reporting which is used by Danfoss management, and the HFM Team secures all operations, maintenance and development of the reporting systems used for consolidated Financial reporting. The HFM Team is a team of 4 dedicated employees working out of the office in Nordborg.

As Management reporting consultant/Financial controller, your key responsibilities will be:

 • Development, maintenance and operations of system setup for Danfoss consolidated Financial Reporting in HFM.
 • Development, maintenance and operations of corporate Dashboards in PBI (Power BI).
 • Change management, communication and stakeholder management.
Banedanmark
Projektchef med ansvar for koordinering af jernbaneprojekter og programmer på strækningen Fredericia-Aarhus-Aalborg

Banedanmark

Banedanmark har i de kommende år en række store projekter og programmer for udvikling af jernbanenettet. Udrulningen af ny signalteknologi skal sikre, at de gamle og udtjente signaler erstattes af et moderne signalsystem, og elektrificeringen gøre den danske jernbane grønnere ved at muliggøre overgangen fra dieseldrevne til elektriske tog.

Din hovedopgave bliver at koordinere de mange projekters udførelse og sikre både sammenhæng mellem og overholdelse af tidsplaner i samarbejde med projektledere og styregrupper. Du skal have overblikket over den samlede plan og grænsefladerne mellem projekterne, og du skal have viden om det enkelte projekts fremdrift, risici og udførelsesmuligheder. Det er derfor vigtigt, at du har erfaring med gennemførelse af store og komplekse projekter og programmer og hurtigt kan sætte dig ind i komplicerede tekniske løsninger.

Banedanmark
Danfoss A/SSenior Specialist – Total Rewards (ID 20399BR)

Danfoss A/S, Nordborg

Danfoss is looking for a Senior Specialist to join our Total Rewards team which is covering global Danfoss processes within Mobility, Job Evaluations, Performance Management, M&A, Benefits and Total Compensation. As Senior Specialist, your main responsibility and focus are to work with Total Rewards data and C&B processes with especially/specifically high focus on mergers & acquisitions. Furthermore, your tasks will be to:

 • Understand and analyze data in supporting compensation processes including salary processes, short term incentive, and pay for performance analysis. Tasks within these areas include downloading data from the HRIS database, creating reports and using pivot tables in excel to analyze data and prepare data results, as well as, creating presentations and supporting materials.
 • Work in the HRIS database and talent management systems.
 • Assist the Total Rewards Team in general where needed.
Total E&P Danmark A/S
External Communications and CSR Partner

Total E&P Danmark A/S, Esbjerg

As External Communications and CSR Partner you have an important role in driving the reputation of our Danish North Sea business, and you will be responsible for delivering and executing communication and stakeholder engagement plans in close collaboration with a wide range of internal stakeholders.

Maersk Olie og Gas A/S a Company of TOTAL

You are equally used to and comfortable advising leaders strategically and rolling up your sleeves to deliver written products such as messaging documents, presentations, briefing packs and speeches.

In this role you will:

 • Plan, shape and deliver external communications deliverables including activity plans, briefing materials, speaks, holding statements and presentations to a high standard.
 • Project lead and support media engagements – both proactive/reactive.
 • Lead the Danish crisis communications set-up according to Total Group protocol.
Total E&P Danmark A/S
Antalis A/S
Product Manager Packaging

Antalis A/S, Holstebro eller Vejle

Drives du af selvstændigt ansvar og et højt aktivitetsniveau, og har du erfaring med styring af sortimenter og lancering af nye produkter? Så kan du være vores nye Product Manager i Packaging-teamet.

Antalis A/S

Du vil have det overordnede ansvar for produktgruppen bølgepap, og dine opgaver vil bl.a. bestå i:

 • Produktgruppestrategi
 • Evaluering, analyse og optimering af sortiment og markedsføringstiltag
 • Forhandling med leverandører på større tenders

Du kan sikre en kontinuerlig vækst og indtjening indenfor produktgruppen via dit samarbejde med marketing omkring markedsføringstiltag samt gennem sortimentsstyring og forhandlinger med vores leverandører.

Antalis A/S
Energinet
Local stream lead på SAP-support, -optimering og -udvikling

Energinet, Fredericia

Du bliver en del af afdelingen Asset Optimering, som er en del af selskabet Eltransmission i Energinet. Ambitionen for Eltransmission er løbende at opsamle erfaring med anvendelsen af SAP-løsningerne i forretningen og få implementeret store såvel som små løsninger, der kan lette brugen af SAP for medarbejderne. Det foregår både i de enkelte moduler, men lige så vigtig er den tværgående optimering for at sikre bedst mulig værdi.

Energinet

Glæd dig til at blive en del af et stærkt og tværfagligt team, hvor du i samarbejde med dygtige og engagerede kolleger på tværs af hele Energinet er med til at sikre en effektiv anvendelse af vores SAP-løsninger. Energinet er en fleksibel arbejdsplads med stort fokus på medarbejdernes trivsel og mulighed for faglig og personlig udvikling.

Energinet
Energinet
Specialist inden for højspændingskomponenter og systemer

Energinet, Fredericia

Energinet og energibranchen er under stor forandring. Om bare 10 år skal alt strøm i Danmark være fra vedvarende energikilder, og i 2050 skal Danmark være 100 pct. uafhængig af fossile brændsler.

Energinet

Energinet Eltransmission arbejder med at udvikle Danmarks fremtidige eltransmissionsnet, der som led i den grønne omstilling står over for milliardinvesteringer de kommende mange år. Derfor er det vigtigt, at vi sikrer, at vores anlæg bliver driftet og udviklet optimalt – og her får du en særlig rolle.

Du bliver en del af afdelingen Asset Optimering, som er en del af et større asset-område i Energinet Eltransmission. I området Asset har vi en række strategiske pejlemærker, som vi aktivt arbejder med. Vi arbejder for at fastholde og udvikle fagligheden omkring vores anlæg gennem personlige kompetencer og faglighed samt via fagmiljøer med tværgående deltagelse i Eltransmission.

Energinet
Vattenfall A/SSenior Load Engineer Offshore in our Business Area Wind

Vattenfall A/S, Kolding

As our Senior Load Engineer for Offshore Structures you will be responsible for delivering the centrepiece of the future offshore wind farm together with the existing team of Load and Control Engineers. You will be in charge of providing highly competent, helpful and dedicated answers to internal and external stakeholders.

Furthermore, the following main responsibilities will be a central part of your new job:

 • Provide load related solutions to internal and external stakeholders/customers for our offshore wind projects, including wind turbine suppliers, certification, and external consultants, all in due time and with the agreed quality.
 • Communicate with project and line management on progress and issues. Establish a plan, a setup, a way forward for and execution of load solutions.
Bravida Danmark A/S
Projektleder, Vojens

Bravida Danmark A/S

ICS er en del af Bravida og er blandt de førende industrielle kølevirksomheder i Danmark. Vi har travlt, og har derfor brug for en dygtig projektleder til vores afdeling i Vojens, der vil arbejde med industrielle køle- og varmepumpeprojekter. Der er tale om en spændende projektlederstilling, hvor du vil få dine egne køle- eller varmepumpeprojekter fra designfasen til efterfølgende installationsproces og aflevering hos kunden.

Som projektleder refererer du direkte til projektchefen. Du vil blive en del at et større team, hvor der er god mulighed for sparring og derfor rum til at udvikle sig.

ARBEJDSOPGAVER

 • Deltage i design screeningsprocessen og i byggemøder hos kunden
 • Projektansvarlig for tidsplan, installation, opstart, aflevering og økonomi
 • Ansvarlig for projektsupervisorer og tæt samarbejde med montørerne
Bravida Danmark A/S
Lidl Danmark K/SProjektleder til byggeteknisk afdeling

Lidl Danmark K/S, Kolding

Til Lidls byggeteknisk afdeling med nuværende base i Kolding, søger vi en ambitiøs projektleder. Du skal have masser af gåpåmod, være klar til at tage ansvar i forbindelse med udarbejdelse af fremtidens standard for dagligvarebutikker. En standard som hele detailbranchen vil skue i mod.

Som projektleder i byggeteknisk afdeling vil du få stor indflydelse på, hvordan fremtidens butikker skal udføres samt processen forinden. Du vil ydermere være med til, at udføre KS og bistand ift. butiksbyggerierne, udvikle og beskrive retningslinjer, ajourføre og optimere vores byggeprogram m.v.

Vi tilbyder:

 • En spændende stilling i en virksomhed i kraftig vækst, der vil udfordre og udvikle dig såvel fagligt som personligt
 • Et uformelt arbejdsmiljø med faglig sparring og humor
 • En spændende og varierende arbejdsdag med ansvar og frihed til selv at planlægge arbejdsdagen
Lidl Danmark K/S
DGI
Idrætskonsulent til DGI Fodbold

DGI, Bredsten

Har du spidskompetencer indenfor fodbold? Har du drive, engagement og gennemslagskraft til at udvikle fodbolden i DGI? Så er det måske dig, der er vores nye kollega på landskontoret i Vingsted.

Vi søger pr. 1.5. 2020 en ny kollega, der skal være med til at styrke DGI’s arbejde med fodbold. Du vil sammen med frivillige og kollegaer skulle udvikle DGI Fodbold til at blive en endnu mere kompetent og værdifuld samarbejdspartner for foreningerne. Vi forventer, at du både tør gå nye veje, men også evner at holde et fast fokus på de fælles indsatsområder i idrætten, så DGI Fodbolds profil står endnu stærkere overfor foreningerne.

DGI
Semco Maritime A/S
Project Lead – Electrical Engineer

Semco Maritime A/S, Esbjerg

Do you have an electrical engineering background and experience with management of others? Does it motivate you to be responsible for the execution of projects?

We offer an exciting job in a dynamic working environment with excellent opportunities for professional challenges and development. Semco Maritime is an attractive place to work, with initiative and commitment in an informal environment. Results are created together as a team with a high degree of professionalism and dedication.

The tasks include:

 • Design and execution of both single- and multi-discipline projects (site surveys, estimates/quoting, all aspects within electrical, instrumentation and telecom, coordination, PTW preparation, etc.)
 • Organise and perform day-to-day management of the project team (planning, budgets, quality, resources)
 • Liaise with other contractors (i.e. structural, piping, scaffold, carpenters etc.)
Semco Maritime A/S