22 job matcher din søgning 22 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 22 resultater.
TDC NET(Supply Chain) & Logistik specialist

TDC NET, Odense

Kan du skabe resultater med dine evner for logistik og bidrage med en nysgerrig tilgang? Får du et kick ud af at have et alsidigt arbejde, hvor det er dig i samarbejde med dygtige kollegaer der får puslespillet til at gå op? Vi søger en logistik specialist til vores Group Supply Chain og som kommer med på en spændende rejse i TDC NET.

I teamet er vi ansvarlige for at supportere logistikcentret med daglig frigivning af ordrer, planlægning og transport management. Vi er samtidig kontaktpersoner for vores interne og eksterne samarbejdspartnere samt kunder.

Vi ser dine arbejdsopgaver og ansvar som følgende:

 • Drive og identificere supply chain optimeringsprojekter
 • Produktionsplanlægning på uge og dagniveau inkl. opfølgning
 • Kontakt til disponering (produktions forecast og status møder)
Erhvervshus Fyn P/SProjektkonsulent

Erhvervshus Fyn P/S, Odense

Er du interesseret i teknologi og digitalisering? Trives du i spændingsfeltet mellem virksomheder og udviklingsorienterede erhvervsindsatser, der er underlagt såvel dansk som europæisk lovgivning? Vil du bidrage til at gøre en stor forskel for danske virksomheder?

Stillingen er i udgangspunktet 25 timer, og du vil være interesseret i yderligere opgaver, hvis disse opstår. Der er således mulighed for, at stillingen med tiden opnormeres til flere timer eller en fuldtidsstilling i løbet af den kommende tid.

Den første opgave bliver at være virksomhedens faste kontaktperson i vores populære satsning ”Strategi for Digitalisering”, hvor små og mellemstore virksomheder får medfinansiering til at gå fra en analog platform til en digital.

HumanTrust A/S
Projektleder

HumanTrust A/S søger for HM Entreprenør A/S

Vil du arbejde med entreprenørprojekter i hele landet, og motiveres du af at skabe et stort engagement og stærkt sammenhold på den enkelte byggeplads? Trives du som det centrale omdrejningspunkt, hvis kompetencer alle projektets deltagere ønsker at trække på? Så læs mere om denne nyoprettede stilling.

HM Entreprenør A/S har speciale inden for jord-, kloak-, beton- og belægningsarbejde. På grund af et højt aktivitetsniveau ønsker virksomheden nu at styrke sit projektteam, så virksomheden har de fornødne kompetencer til at løse kommende projekter inden for virksomhedens krav til fleksibilitet og kvalitet.

Som projektleder bliver du ansvarlig for projektledelsen på byggepladserne og får følgende nøgleopgaver:

 • Nærværende, tillidsfuld og tæt kunde- og leverandørkontakt
 • Styring og optimering af byggepladsen
 • Ansvarlig for økonomi og kvalitet på byggepladsen
HumanTrust A/S
Odense Kommune

Uddannelseskonsulent til strategisk udvikling af vejledningspraksis og attraktive læringsmiljøer

Odense Kommune

Brænder du for at arbejde med elever og studerendes læring og uddannelse? Kan du tænke nyt samtidig med, at du styrer en stor proces med sikker hånd? Så er det måske dig, vi leder efter!

Din vigtigste opgave bliver at sikre kvalitet i vejledning på uddannelsesområdet. Den første store udviklingsopgave bliver derfor en afdækning af og udarbejdelse af rammer for struktureret og professionel vejledning på erhvervs- og professionsuddannelser.

Du skal også arbejde med:

 • Større udviklingsopgaver i forhold til vejledning og læringsmiljøer som skal forankres og omsættes til praksis i samarbejde med andre.
 • Understøtte teamet i den fælles ambition for udvikling af læring og vejledning.
 • Forestå for eksempel temadage, undervisning, workshops i samarbejde med uddannelseskoordinatorer.
Odense Kommune
Kata FondenGør en forskel for grundskolen som projektleder for et nyt innovativt LEAPS-videnscenter

Kata Fonden

Kata Fonden søger en ambitiøs projektleder med kendskab til den danske grundskole og med flair for analyse, dokumentation og systematisering. Du vil indgå i vores LEAPS-team, hvor dit ansvar bliver at opbygge vores nye LEAPS-videnscenter, hvor vi opsamler, analyserer, udvikler og formidler bedste praksis i et tæt samarbejde med de øvrige projektledere, projektchef og direktør. Tiltrædelse snarest muligt.

Til LEAPS søger vi en fastansat projektleder, der skal være vores ”knowledge manager”. Dine opgaver vil inkludere analyse af data fra LEAPS skoler, systematisering af LEAPS metoder, koordinere online formidling af LEAPS praksis gennem web-løsningen leapsskoler.dk og LEAPS PRO i samarbejde med en ekstern konsulent. Du vil være med til at lægge en flerårig strategi for udviklingen af et virtuelt LEAPS-videnscenter.

Jobindex A/S
Erfaren projektleder til fødevare- og procesindustrien

Jobindex A/S søger for kunde i Odense

Kan du få tingene til at ske uden at brænde broer på vejen? Og vil du lede store projekter i størrelsen fra 5 til 50 millioner kr.?

Bliv den 4. kollega i vores dygtige projektlederteam og vær med til at skabe bæredygtige og klimavenlige løsninger til vores danske og udenlandske kunder.

Som projektleder får du selvstændigt ansvar for dine egne projekter. Efter vores salgsafdeling har lukket en aftale, tager du over og laver en samlet projektplan, så vi kan gennemføre projektet inden for aftalt tid, kvalitet og økonomi.

Det betyder, at du:

 • udarbejder projektplaner, og du sikrer, at alle involverede kender og overholder deadlines
 • er ansvarlig for økonomistyring og kvalitetssikring
 • sikrer at al logistik i projektet kører, og du samarbejder tæt med vores indkøbere, logistikmedarbejdere og sælgere undervejs
Nyborg KommuneDigitaliseringskonsulent til Digitalisering og I-sikkerhed

Nyborg Kommune

Vil du være en del af vores nye enhed Digitalisering og I-sikkerhed? Kan du håndtere et projekt fra idéfase og implementering til overdragelse og drift, herunder dialog med afdelinger og leverandører samt løbende dokumentation?

Digitalisering og I-sikkerhed er ansvarlige for igangsætning og koordinering af alle større og mindre digitaliseringsprojekter. Vi understøtter også de løbende aktiviteter forbundet med at opfylde gældende regler inden for I-sikkerhed (GDPR, ISO-standarder m.m.).

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet være at bidrage til at:

 • Realisere Nyborg Kommunes digitaliseringsstrategi
 • Være projektleder på konkrete digitaliseringsprojekter
VandCenter SydOperational Technology chef

VandCenter Syd, Odense

Vi søger en motiverende og erfaren leder for afdelingen OT og El. Automatisering er en hjørnesten i VandCenter Syd, og du skal derfor være med til at udvikle og løfte dette område yderligere.

Som Operational Technology chef bliver du en del af et velfungerende lederteam i driftsområdet for spildevand og vandforsyning. Du får reference til vores områdechef for driften. Du får hovedansvaret for:

 • VandCenter Syds udvikling af SCADA og PLC samt installationer på det strategiske niveau
 • den daglige ledelse og udvikling af afdelingens syv medarbejdere
 • koordinering og sikring af tæt samarbejde med VandCenter Syds øvrige afdelinger, primært inden for Drift, Forretningsudvikling & Investeringer samt IT.
ABB A/SElectrical Engineer – tværfaglige energiprojekter

ABB A/S, Esbjerg, Odense eller Skovlunde

Når du bliver en del af ABB, bliver du del af en førende, global virksomhed, der er drevet af at skabe en bæredygtig fremtid. Med innovative, digitale teknologier baner vi vejen for adgangen til renere energi.

Har du din el-tekniske værktøjskasse i orden, og kunne du tænke dig et job, hvor du tager en styrende el-rolle i spændende energiprojekter for industrikunder i hele Danmark? Så er dette job dit perfekte match.

Du bliver el-ansvarlig i projekterne. Du er med hele vejen fra opstart til aflevering, og det er dig, der får tingene til at ske. Grundlæggende laver du alt det, du kan klare på egen hånd og uddelegerer, når det giver mening ift. omkostninger og/eller tempo.

Rambøll
Stærk profil til Bæredygtigt Byggeri

Rambøll, Aarhus, Esbjerg, Roskilde, København, Fredericia og Odense

Området for bæredygtigt byggeri er i hastig vækst, og derfor søger vi nu endnu flere projektledere indenfor bæredygtigt byggeri til vores landsdækkende afdeling for bæredygtigt byggeri i såvel Aarhus som København.

Rambøll

Som Projektleder inden for bæredygtighedsledelse, DGNB-certificering og bæredygtigt byggeri vil hovedvægten i jobbet være bæredygtighedscertificeringer, bæredygtighedsrådgivning i alle byggeriets faser samt at bidrage til rådgivning om bæredygtighed for private og offentlige organisationer.

De daglige opgaver er en kombination af opgaver indenfor:

 • Auditering og projektledelse for DGNB-certificeringsprojekter
 • Rådgivning om bæredygtighed i kontekst til det enkelte byggeri eller for bygningsejere
 • Arbejde med andre certificeringer af bæredygtigt byggeri (herunder LEED, BREEAM, WELL mv.)
Rambøll
AMBIZZIONBygningskontruktør/teknisk designer

AMBIZZION

Er du den erfarne profil med baggrund i byggebranchen og stor forståelse for byggeri? Er du stærk hvad angår tegning og kalkulation? Kan du håndtere et projekt fra A-Z og ønsker du at være en del af en veletableret mindre virksomhed med handlekraft og en flad organisationsstruktur?

Dine væsentligste opgaver:

 • Projektstyring fra start til levering og opfølgning
 • Kalkulere projektet/løsningen
 • Tegne og projektere opgaven
OBH-Gruppen A/S
Erfaren projektleder

OBH-Gruppen A/S

OBH Rådgivende Ingeniører søger en dygtig projektleder, som kan påtage sig det overordnede projektledelsesansvar og som kan videreføre og forny vores energimærkninger, tilstandsvurderinger samt område for drift & vedligeholdelse.

Væsentligste opgaver

 • Planlægning og gennemførelse af projekter fra tilbud til aflevering, herunder at bistå i kalkulationer
 • Styring af projektøkonomi samt sikre fremdrift og ressourceforbrug
 • Koordinere faggrupper og sikre informations- og kommunikationsflow til alle projektets interessenter

Vi tilbyder et spændende og udviklende job i en veletableret rådgivningsvirksomhed med et bredt forretningsområde og mange forskellige medarbejdergrupper.

OBH-Gruppen A/S
Meneta Advanced Shims Technology A/SProject Engineer

Meneta Advanced Shims Technology A/S, Odense

Ønsker du nye udfordringer i et job med ansvar og indflydelse, og er en af dine kernekompetencer, at du selvstændigt kan planlægge og drive projekter, så har du muligheden for at få et spændende job som Project Engineer hos Meneta Advanced Shims Technology A/S

Din primære arbejdsopgave og ansvarsområde bliver planlægning og gennemførelse af større og mindre projekter i vores produktion. Opgaverne vil i høj grad byde på projekter omhandlende automatisering og optimering af produktionen på vores fabrik i Danmark.

Projekterne vil være med fokus på maskinbygning og implementering af nyt udstyr i produktionen. Du bliver en del af et fagligt stærkt og velfungerende team som har en central rolle i realiseringen af virksomhedens vækstmål over de næste år.

Danfoss A/SProject Manager – Marine fire fighting systems (ID 20283BR)

Danfoss A/S, Odense

Danfoss Fire Safety is looking for an strong Project Manager with experience from the marine/naval industry. Danfoss Fire Safety A/S is part of the Danfoss Group and a global leader in the sale, development, production and service/commissioning of certified fixed fire fighting systems under the brand name SEM-SAFE®. Our fire fighting systems are based on two key technologies: high-pressure water mist and low-pressure CO2.

As our new Project Manager, you will be responsible for your own portfolio of marine fire fighting systems projects and ensure that projects and products meet the latest requirements from flag states and classification societies. You will play an active role during the tender processes, clarification phase and contract negotiations, in close collaboration with Sales, and you will ensure project execution with the highest possible level of predictability for budget and schedule.

RUFAC ApSEr du vores nye Projektleder?

RUFAC ApS, Rudkøbing

Trives du med stort kundeansvar, og kan du styre projekter sikkert i mål i en travl hverdag alene og i samspil med kollegaer i Danmark og USA.

Så er det måske lige dig, vi mangler.

Om jobbet:

 • Daglig projektledelse
 • Tegningsudarbejdelse (vi anvender – Solid Works)
 • Samarbejde mellem vores danske og amerikanske udviklingsafdeling

Vi tilbyder attraktive ansættelsesforhold og et job i en international virksomhed.

Alumeco A/S
Projektkonsulent, byggebranchen

Alumeco A/S, Odense

Er du en ildsjæl inden for bygningskonstruktion og er du klar til at præge fremtidens byggeri sammen med vores kunder? Hvis ja, så kan du være vores nye kollega til vores hovedkontor i Odense.

Aluwind

Du vil som projektkonsulent medvirke til udvikling og opbygning af et nøgleområde i Alumeco Gruppen, og du bliver en del af et dynamisk og professionelt team på 4 medarbejdere. Du vil indgå i et tæt samarbejde med teamet, hvor du skal bidrage til en fælles salgs- og marketingstrategi for produktområdet og hvor du også vil arbejde sammen med de øvrige kollegaer i salgsafdelingen (ca. 40).

Dagligdagen vil være præget af en stor berøringsflade til kunder og leverandører, hvor du varetager styring af projekter, herunder sikrer alle funktioner fra tilbud til levering samt har øje for projektets mange detaljer.

Alumeco A/S
Saferoad Daluiso A/S
Entrepriseleder søges til vores Delivery Team i Odense

Saferoad Daluiso A/S

Har du lyst til at sætte dit aftryk på den fremtidige infrastruktur i Danmark? Så er du måske den nye entrepriseleder i vores Odense afdeling?

Som entrepriseleder i vores Delivery Team vil du få ansvaret for at styre opgaverne fra igangsætning til afslutning og aflevering til kunden. Du vil indgå i et team bestående af i alt 4 personer, som dækker Syddanmark.

Du får en varieret hverdag og dine primære arbejdsopgaver bliver:

 • Projekt- og økonomistyring af større og mindre opgaver
 • Projekteringsopgaver
 • Deltagelse i byggemøder og koordinering af diverse opgaver
Saferoad Daluiso A/S
Selectors ConsultingBusiness Development Manager

Selectors Consulting søger for GASA GROUP i Odense

Spotter du hurtigt de nye trends, og kan du tænke ud af boksen, samtidig med du former et kommercielt koncept?

Som Business Development Manager bliver du ansvarlig for at lede og drive udvalgte projekter samt udvikle langsigtede innovations pipelines. Du skal forudse forbrugernes nuværende og fremtidige behov og derudfra arbejde fokuseret og fleksibelt for at skabe værdi for såvel GASA GROUP som for kunder og forbrugere.

Med reference til den kommercielle ledelse, og tæt dialog med salg og marketing, prioriterer I de innovative idéer og projekter, der skal skabe fremtidens salg og indtjening. Du evner hele tiden at se den næste trend, og i sammenspil med et projektteam af engagerede medarbejdere, med høj faglig viden, gennemfører I en struktureret innovationsproces, der skal resultere i salg af flere GASA GROUP-produkter.

Steno Diabetes Center Odense (SDCO) søger en konsulent med erfaring inden for projektledelse og samarbejde med almen praksis
Region Syddanmark Steno Diabetes Center Odense (SDCO) søger en konsulent med bred indsigt i sundhedsområdet og erfaring med projektledelse, planlægning og...
Region Syddanmark, Odense
Region Syddanmark
Forskningskoordinator ved Hæmatologisk ForskningsEnhed
Region Syddanmark Som forskningskoordinator indgår du i staben i Hæmatologisk ForskningsEnhed (HFE-X) ved Hæmatologisk Afdeling X Dine primære...
Region Syddanmark, Odense
Region Syddanmark