2 jobannoncer matcher din søgning 2 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Professionshøjskolen UCN

Strategisk Forskningsleder til UCN Pædagogik

Aalborg SØ

Professionshøjskolen UCN søger en forskningsleder, der vil stå i spidsen for og understøtte udviklingen af praksisnær forskning indenfor pædagoguddannelsens genstandsfelt.

Som forskningsleder vil du – i samarbejde med lederne af forskningsgrupperne – have ansvar for at lede det samlede forskningsmiljø, og du vil have ansvar for at implementere UCN’s strategi på det forskningsmæssige område.

Som forskningsleder og docent vil du have ansvar for at:

  • Understøtte og strategisk udvikle UCN Pædagogiks samlede forskningsportefølje
  • Understøtte udviklingen af interne og eksterne forskningssamarbejder og -netværk, både lokalt, regionalt, nationalt og internationalt
Tetra Pak Processing Systems A/S

Commercial Project Manager

Aalborg SØ

Vil du arbejde med spændende og varierende projekter indenfor fødevareudstyr, og kunne du tænke dig at blive en del af et dygtigt tværfagligt team hvor humøret og ambitionerne er tårnhøje?

Vi arbejder med opbygning af mikseranlæg til fødevarebranchen world-wide, og vi er specialister i mekanisk konstruktion, el-konstruktion, procesdesign, QA og projektledelse..

Konkret har vi brug for en projektleder, som har en en multiteknisk baggrund Den faglige indgangsvinkel kan være teknolog, ingeniør, maskinmester, etc.

Tetra Pak Processing Systems A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV