9 jobannoncer matcher din søgning 9 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Elis Danmark A/S

Dygtig og rejsevant maskinmester/ingeniør som brænder for bæredygtighed

Søborg

Se video om Elis Danmark A/S som arbejdspladsVi søger en dygtig og rejsevant maskinmester/ingeniør som brænder for at arbejde med grøn omstilling og bæredygtighed - og som har styr på energi, vand- og proces management.

Du vil i første omgang få ansvar for alle WECO-aktiviteter på +25 industrivaskerier i Sverige og Norge, men også med opgaver i Danmark, med muligheden for at arbejde i andre lande på et senere tidspunkt.

Elis Danmark A/S
ROI Consulting A/S søger for Artelia
Gem
ROI Consulting A/S

Afdelingsleder til E&I i Pharma & Life Science Divisionen

Vipperød eller Søborg

Hvis du har interesse for ledelse og en elektrisk fagnørd indeni, er dette job som afdelingsleder i Pharma & Life Science måske noget for dig.

Dine primære arbejdsopgaver omfatter bl.a.

  • Lede og udvikle E&I-afdelingen
  • Udarbejde og vurdere udbudsmateriale og design
  • Udarbejde indstillinger til kontrakter

Det skal være sjovt at gå på arbejde. Både i dagligdagen og også uden for arbejdstid, hvor der er et væld af muligheder for at dyrke sammenholdet med kolleger. Som en fast del af vores kultur inviteres alle medarbejdere hvert år med på en skitur i foråret.

Politiets Efterretningstjeneste

Projektledere/senior projektledere (bygge-anlæg) til PET (genopslag)

Søborg

Vi tilbyder dig en række spændende opgaver, hvor du bidrager med dine kompetencer indenfor bl.a. projektledelse gennem alle relevante projektfaser herunder udarbejdelse af udbudsmateriale og evaluering af tilbud. Du skal desuden udarbejde tidsplaner og kommunikationsplaner, sikre og facilitere professionel problemløsning i samarbejde med de involverede i projekterne, lede og tilse arbejdet i dine projekter og meget andet.

Vi har brug for din idérigdom og har en klar forventning om, at du bidrager i væsentlig grad til Facilitys igangværende forandringsproces. Et job, der kræver meget af dig, men hvor der også er gode muligheder for at udfolde og udvikle sig samt have stor indflydelse.

Gem
Terma A/S

Project Managers leading development projects in R&D

Lystrup, Søborg

You will drive project initiation, pro-active risk management and being persistent during project execution.

Key activities will also be to engage with key project and management stakeholders to ensure high transparency of project status during execution and to ensure a sustainable result after project closure.

A key element will also include having focus on improving the way we work throughout the project lifecycle, and to ensure to implement PMO best practices the best possible way in your own projects.

Rejsekort & Rejseplan A/S

Serviceejer til fremtidens løsninger til rejsende med kollektiv transport i Danmark

Søborg

Kan du levere, og er du skarp til at forstå nye teknologier? Kan du skabe og fastholde overblikket og håndtere servicemål ud mod interessenter? Så kan du blive vores nye Serviceejer. Hos os får du indflydelse, god sparring, opbakning og et engageret og socialt arbejdsmiljø.

I stillingen som Serviceejer får du mulighed for at arbejde med moderne, brugervenlige og integrerede løsninger til kollektiv transport. Dit ansvar omfatter videreudvikling, vedligeholdelse, ændringshåndtering, servicemål, drift, support og rapportering.

Rejsekort & Rejseplan A/S

Public Affairs Lead, Obesity Policy

Søborg

Do you have a track record in developing, shaping, and reforming health policy?

Indrykket:

CMC Project Director for Strategy Execution

Søborg

Are you looking for an exciting opportunity within CMC project management and strategy execution in close collaboration with key stakeholders?

Indrykket:

Portfolio Manager in Development Portfolio Analysis

Søborg

Do you have experience in driving strategic projects and enjoy working with different stakeholders across the organisation?

Indrykket:

Global Senior Project Manager - Device Strategy & Marketing

Søborg

Are you passionate about bringing innovations to the market?

Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV