6 jobannoncer matcher din søgning 6 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Banedanmark

Projektchef/senior projektleder med teknisk indsigt til store sporprojekter

København V

Se video om Banedanmark som arbejdspladsEr du en dygtig projektleder, der kan drive processer helt i mål? Så har du nu mulighed for at stå i spidsen for udvikling, fornyelse og opgradering af fremtidens store jernbaneprojekter som en del af Banedanmarks stærke projektorganisation.

Du bliver ansvarlig for ledelsen af projekternes tidsplan og økonomi, mens Banedanmarks egne projekteringsledere vil bistå dig fagligt og sikre kvaliteten af projekterne. Du vil ligeledes være ansvarlig for oplæring af projektlederkollegaer samtidig med, at du får mulighed for at præge udviklingen af sektionen.

Banedanmark
Banedanmark

Projektledere til styring af grænseflader

København V

Vil du være med til at realisere nogle af danmarkshistoriens største projekter inden for anlæg og infrastruktur?

Se video om Banedanmark som arbejdsplads

Dit ansvar bliver blandt andet at følge op på de indgåede aftaler, så leverancerne mellem grænsefladeprojekterne bliver styret og håndteret. Desuden kommer du til at arbejde med udviklingsopgaver samt konstante forbedringer i forbindelse med projekterne.

Banedanmark
Banedanmark

Projekteringsleder indenfor perroner og føringsveje

København V eller Fredericia

Se video om Banedanmark som arbejdsplads

Vi søger en projekteringsleder med erfaring og interesse for projektering og koordinering af perroner og føringsveje til at hjælpe med at løfte store samfundskritiske projekter som led i Infrastrukturplanen mod 2035.

Som projekteringsleder får du det faglige ansvar for leverancer vedrørende perroner og føringsveje på de projekter, du deltager i. Her vil der være en stor grad af koordination imellem forskellige fag, så du skal trives med at foretage grænsefladekoordination.

Banedanmark
Banedanmark

Projektleder til spændende projektportefølje i Anlægsprogrammer & Strøm

København V

Se video om Banedanmark som arbejdsplads

Du er den daglige ansvarlige for ledelsen af både din interne projektorganisation og de eksterne aktører, der arbejder på dit projekt. Du vil være ansvarlig for koordinering med andre projekter, både interne Banedanmark projekter og eksterne projekter fra kommuner, regioner, elselskaber og mange andre.

Vi tilbyder et stærkt fagligt miljø med mulighed for personlig udvikling og sparring med gode kollegaer. Vi giver gode muligheder for balance mellem arbejdsliv og privatliv, bl.a. med mulighed for hjemmearbejde.

Banedanmark

Project Managers for LC&I Project Execution

København V

Get to deliver change at scale, with great colleagues across borders, business lines & functions in this role where you will be supporting...

Indrykket:

Projektleder til Bæredygtighed

København V

Vil du samarbejde tæt med ledelsen i Danica Pension – og projektlede opgaver inden for bæredygtighed?

Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV