2 jobannoncer matcher din søgning 2 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Verisure

Rekrutteringskonsulent til Verisure

Glostrup

Du vil indgå i et ambitiøst team, som er ansvarlig for at ansætte vores nye kompetente sælgere til en af virksomhedens største og mest betydningsfulde afdelinger.

Vi søger dig som brænder for at arbejde med rekruttering eller er nysgerrig og ønsker at dygtiggøre dig indenfor området. For os betyder det, at du både kan komme med relevant rekrutteringserfaring men vi er også åbne for anden erfaring, hvilken kan være indenfor bl.a. salg, kommunikation eller HR generelt

Verisure
Vestforbrænding

Leder, HR-Administration

Glostrup

Teamet består af tre medarbejdere med en tæt samarbejdsrelation til vores regnskabsafdeling. Det er væsentligt at kunne sikre en høj faglighed på tværs og fastholde det gode samarbejde og den vidensdeling, der allerede er i teamet. Du arbejder tæt sammen med de øvrige medarbejdere i HR om at sikre at lønkørsler, administrative aktiviteter og personaleaftaler altid udkommer rigtigt og til tiden.

Du skal kunne se to skridt frem, koble mål og strategi til konkrete udviklingsaktiviteter og projekter, og sikre at teamet forbliver en attraktiv sparringspartner.

Vestforbrænding

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV