10 jobannoncer matcher din søgning 10 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Tivoli A/S

HR koordinator

København V

Har du et digitalt mindset, og kan du tænke dig et varieret job, hvor du både arbejder systematisk med HR administration og kreativt med at skabe events til Tivolis medarbejdere?

Du får en hverdag, hvor du bruger meget tid på at administrere medarbejderdata, udarbejde kontrakter, assistere udenlandske kolleger med dokumentation og være en del af rekrutterings- og onboarding opgaverne.

Du bliver en del af et HR Team på 11 kolleger, som har en sjov, uformel og samtidig professionel samarbejdsform.

Københavns Politi

Detaljeorienteret HR-medarbejder med gode samarbejdsevner til bemandingsplanlægning

København

Som medarbejder i HR-afdelingen får du en spændende og udfordrende arbejdsdag, hvor du sammen med dine kollegaer skal sikre god og professionel understøttelse af bemandingsplanlægningen på tværs af politikredsen.

Bemandingsplanlægningen skal i videst mulig omfang tage hensyn til medarbejdernes egne ønsker, men også til gældende arbejdstidsaftaler og kravet til en omkostningsbevidst planlægning. Det kan skabe modstridende hensyn, hvor du som medarbejder skal være ihærdig, vedholdende og gerne se det som en personlig udfordring at få tingene til at gå op i en højere enhed.

Rigspolitiet

Projektledere til psykisk arbejdsmiljø i Rigspolitiet

København V

Trives du med at styre spændende projekter i en dynamisk organisation, som gennemgår store forandringer? Vil du gøre en forskel for de ansatte i dansk politi, som passer på os og samfundet?

Er du solidt funderet i psykisk arbejdsmiljø og har du erfaring med at samarbejde med ledere og medarbejderrepræsentanter på alle niveauer? Så er du måske vores nye kollega i sektionen for Ledelse og Psykisk arbejdsmiljø, Koncern HR, Rigspolitiet.

DGI Storkøbenhavn

Udviklingskoordinator til Kanalbyens IF

København SV, København V

Brænder du for foreningsidræt og udvikling, og kan du rekruttere medlemmer samt motivere trænere og frivillige? Så er det måske dig, vi leder efter!

Til at sikre succes med dette projekt søger vi en udviklingskoordinator til at samarbejde med bestyrelsen om at drive, organisere og udvikle bæredygtige lokalt forankrede fællesskaber.

Vi tilbyder en stilling med stort ansvar, ejerskab og indflydelse på foreningens udvikling.

DGI Storkøbenhavn
Copenhagen Search Partners P/S

Rekrutteringskonsulent

København V

Synes du, at rekrutterings- og headhunterbranchen lyder spændende? Kunne du tænke dig at være med til at rekruttere nogle af Danmarks dygtigste ledere og specialister?

Vi tilbyder dig en spændende stilling, hvor du er med på projekterne fra A-Z, og hvor du får stor indsigt i en række af Danmarks førende virksomheder. Vi arbejder på en bred vifte af stillinger indenfor blandt andet Corporate Finance, M&A, Investment Banking, Finans, strategi, IT og jura.

Sabroe Selection søger for JP/Politikens Hus
Gem
Sabroe Selection

HR Data Specialist

København

Er du god til data, har flair for udarbejdelse af modeller, rapporteringer og processer og lyst til at arbejde i en af Danmarks førende medievirksomheder?

Som HR Data Specialist får du reference til Koncernpersonalechefen og vil være en del af HR-teamet, der arbejder tæt sammen med løn og koncernøkonomi.

Arbejdsopgaverne spænder vidt og vil bl.a. omhandle:

  • Optimering og vedligeholdelse af HR-system og HR-processer, herunder beskrive, udvikle og vedligeholde processer.
  • HR-analyser fra idé til implementering
Arbejdernes Landsbank

Lønkonsulent til HR-afdeling

København V

Se video om Arbejdernes Landsbank som arbejdsplads

Har du lyst til at arbejde med lønadministration i en ansvarlig og værdibaseret bank? Og er du omhyggelig, struktureret og har blik for detaljerne?

Du vil i samarbejde med kollegaer varetage lønadministrationen og lønkørslen, og dine primære arbejdsopgaver vil omfatte:

  • Oprettelse og fratrædelse af medarbejdere og anden registrering i lønsystemet
  • Gennemgang og revidering af revisionsrapporter
  • Bogføring og afstemning af løn herunder E-Indkomst
Arbejdernes Landsbank
Gem

Tivoli søger HR koordinator

København V

Du får en hverdag, hvor du bruger meget tid på at administrere medarbejderdata, udarbejde kontrakter, assistere udenlandske kolleger...

Indrykket:

Talent Acquisition Manager

København V, Aarhus

Are you an experienced TA Partner with a passion for data and smooth processes?

Indrykket:

Talent Acquisition Partner

København V

Er du en motiveret Talent Acquisition Partner, der er klar til at bringe dit talent til vores team og bidrage til at realisere vores spændende vækstplaner?

Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV