2 jobannoncer matcher din søgning 2 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

GML-HR A/S søger for Frøslev Træ A/S
Gem
GML-HR A/S

CFO

Padborg

Drømmer du om at tage finansielt ejerskab og få en nøglerolle i Frøslevs kommende udvikling? At være en nøglespiller i at fastholde og udvikle Frøslevs markedsposition og sikre en fortsat robust forretningsmodel?

Som CFO får du det overordnede ansvar for den løbende økonomiske rapportering i en traditionsrig virksomhed med historie helt tilbage til 1931.

Du bliver en del af et stærkt team, som hver dag arbejder passioneret for den samme vision: At Frøslev skal være den førende videnspartner inden for bæredygtigt kvalitetstræ i Nordeuropa.

GML-HR A/S
GML-HR A/S søger for Fleggaard Leasing A/S
Gem
GML-HR A/S

Accounting Manager – Finansiel og nærværende leder

Padborg

Tænk nu, hvis du hver dag skulle anvende din brede erfaring med bogholderi, månedsafstemninger og finansielle analyser og rapporteringer – i en foranderlig leasingbranche, der både er spændende og alsidig.

Denne mulighed venter dig hos Fleggaard Leasing, hvor du som Accounting Manager vil medvirke til at motivere, sætte retning og have det store overblik!

Du bliver ansvarlig for et team, bestående af 12 kompetente bogholdere, elever og studentermedhjælpere, hvor du vil have ansvaret for den daglige drift af bogholderiet. Teamet har en god dynamik, et godt samspil og en høj grad af faglig stolthed.

GML-HR A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV