6 jobannoncer matcher din søgning 6 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Københavns Kommune

Enhedschef med ledelseskraft og erfaring med jord- og grundvandsområdet til Teknik- og Miljøforvaltningen

København S

Vil du være med til at håndtere myndighedsopgaverne på jord- og grundvandsområdet og sikre et ufarligt miljø i forbindelse med Københavns byudvikling og byggeaktiviteter? Kan du se dig selv i et spændende krydsfelt mellem faglighed, lovgivning, ledelse og politiske interesser?

Som enhedschef i Jord og Grundvand får du personaleansvar for 20 fagligt dygtige og dedikerede medarbejdere, der arbejder i tre selvkørende teams.

Sweco Danmark A/S

Chef til Swecos Afdeling for Miljø, Natur og Bæredygtighed

København S

Har du lyst til at indgå i en tværfaglig afdeling for miljø, natur og bæredygtighed med et godt sammenhold og spændende opgaver?

En af dine vigtigste opgaver og ansvarsområder bliver ledelse – at motivere og engagere teamet, sikre trivsel og fremme personlig og faglig udvikling, samt lede teamet gennem forandringer.

Det er vigtigt, at du har en faglighed og et stort netværk inden for enten forurenet jord- og grundvand, bygningsforurening, industrimiljø, natur, miljøkonsekvensvurderinger eller livscyklusanalyser.

Sweco Danmark A/S
Dinos Legeland KBH ApS

Assisterende legelandschef til Ørestad

København S

Du kan se frem til et rigtig godt job med en masse kolleger, der elsker en park fuld af liv og sjov. Og som en del af et stort legeland får du rigtig stor indflydelse på den daglige drift.

Legelandschef Louise Jensen

Du bliver en del af ledelsesteamet på 3 fastansatte medarbejdere, som har hovedansvaret for at drive forretningen samt coache og vejlede de 35 timeansatte medarbejdere.

Dinos Legeland KBH ApS
Gem
DR Byen

DR Koncerthuset søger baransvarlig floormanager

København S

DR Koncerthuset søger en struktureret og erfaren floormanager, der kan gå ind i rollen som spillende træner og tage ansvaret for barerne når huset er i drift.

Din rolle bliver at lede og sikre driften på gulvet, og med det gode eksempel gå forrest med hvordan servicen og effektiviteten i driften skal være.

Som Floormanager bliver du en central medarbejder ift. at sikre den gode gæsteoplevelse, en effektiv service, og løfte det samlede område.

Gem
DR Byen

Ledende redaktionschef til DR Ung

København S

DR søger en ambitiøs og visionær ledende redaktionschef til DR Ung, som kan sikre, at DR fortsat leverer attraktivt public service-indhold til morgendagens generationer af unge.

Det er en spændende og udfordrende opgave – for konkurrencen er hård, og målgruppen har høje, omskiftelige forventninger, og deres opmærksomhed og medieforbrug bevæger sig hastigt fra platform til platform og fra én type indhold til en anden.

Som ledende redaktionschef bliver du medlem af DR Kultur, Børn og Unges øverste ledelse og får en helt central rolle i at sætte de publicistiske ambitioner for DR’s indhold til den unge målgruppe 15-31 år.

SOS International A/S

Head of International Network

Frederiksberg og København S

Brænder du for at skabe resultater sammen med andre, eksekvere og drive ledelse og udvikling med et high performing team?

I International Network har vi det overordnede ansvar for at drifte, optimere og udvikle vores strategiske aftaler i Travelcare. Du vil få en vigtig rolle i Travelcare, som har en bred opgaveportefølje, der er forankret omkring bl.a.:

  • At skabe gode leverandør-/procesmæssige/økonomiske resultater
  • Business Partnering, god til at skabe samt sikre netværket world wide
SOS International A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV