2 jobannoncer matcher din søgning 2 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
twoday A/S

Head of Facility Management

København

twoday Danmark søger en erfaren chef for vores Facility-område til at varetage ledelsen af vores faciliteter samt de interne servicefunktioner på tværs af landet. Du vil være med til at skabe grundlaget for en hverdag for vores kolleger og kunder, hvor samarbejde, gode kundeoplevelser og ikke mindst fællesskabet trives.

Dine primære opgaver vil omfatte ledelse af vores dygtige personale, der arbejder på forskellige lokationer rundt om i Danmark, leverandørstyring og sikring af effektive tværgående processer, herunder organisering og ledelse af de interne servicefunktioner.

twoday A/S
Visma e-conomic a/s

Marketing Team Lead (Maternity Cover)

København

Søger du en mulighed for at gøre en forskel og lede et team, hvis fokus er at skabe engagerende og personaliseret content, og mappe kunderejser på tværs af forskellige digitale kanaler? Er du samtidig typen, der trives med at støtte og udvikle dit teams færdigheder og trivsel, og kan du naturligt balancere menneskelige behov med forretningsmæssige mål?

Som team lead bliver du ansvarlig for ledelsen af et team på ca. 7 content specialister (copy writers og designers), hvis formål er at skabe værdiskabende og konverterende indhold til B2B kampagner og øvrige marketingaktiviteter.

Visma e-conomic a/s

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV