6 jobannoncer matcher din søgning 6 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

MERKUR ANDELSKASSE

Bliv presse- og kommunikationschef hos Merkur Andelskasse

København V

Se video om MERKUR ANDELSKASSE som arbejdsplads

Har du erfaring med strategisk PR- og pressearbejde, og gerne fra den finansielle sektor, så er det lige præcis dig, vi mangler.

Du bliver overordnet ansvarlig for kommunikationsområdet, herunder pressearbejde i tæt samarbejde med den administrerende direktør. Du bliver leder for et lille selvkørende team på to kommunikationskonsulenter og en studentermedhjælper.

Vi er en lille organisation, hvor du hurtigt får rigtig gode muligheder for at få indflydelse og for at udvikle dig både fagligt og personligt.

MERKUR ANDELSKASSE
Gem
Tivoli A/S

Er du klar til at tage ansvaret for gæsteoplevelsen som Manager for Nimbs eksklusive Afternoon Tea og Rooftop?

København V

Afternoon Tea, bar, bobler og bogstaveligt talt højt til loftet bliver en del af hverdagen, når du har et øje på alle gæster og kolleger og kan se, hvad deres behov er, før de selv er klar over det.

Med din sans for kvalitet, store charme, gedigne overskud og motivation for at tage ansvar repræsenterer du Nimb og sørger for, at gæsterne får den bedst mulige oplevelse.

Vi tilbyder de absolut bedste kolleger i branchen, ordnede forhold og løn/pension mv. efter overenskomst samt gratis adgang til Tivoli for dig og din ledsager – inkl. alle de ture i vores forlystelser du orker.

Industriens Uddannelser

Sekretariatschef for Snedkernes uddannelser

København V

Du bliver sekretariatschef for Snedkernes Uddannelser, der betjener Snedkerfagets Fællesudvalg, Træindustriens Uddannelsesudvalg, Det faglige udvalg for Bolig og ortopædi og Træets Efteruddannelser.

I tæt samarbejde med udvalgene har du ansvar for at udvikle og administrere de erhvervsuddannelser og arbejdsmarkedsuddannelser samt projekter, der hører hjemme i udvalgene.

Scandic Hotel A/S

General Manager, Scandic Webers

København

Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye hoteldirektør på Scandic Webers.

Se video om Scandic Hotel A/S som arbejdsplads

Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og er god til at lede og dele din viden, mål og nye muligheder. Og vi ved, at du sætter overliggeren højt og altid går forrest, holder hovedet koldt og kan skære igennem, når det gælder.

Du har aldrig nok i dig selv og er til inspiration for alle andre, du arbejder sammen med. Du får ting til at ske, er likeable og spreder god energi. Vi glæder os til at byde dig velkommen. Vi tror på dig.

Scandic Hotel A/S
DGI Storkøbenhavn

Udviklingskoordinator til Kanalbyens IF

København SV, København V

Brænder du for foreningsidræt og udvikling, og kan du rekruttere medlemmer samt motivere trænere og frivillige? Så er det måske dig, vi leder efter!

Til at sikre succes med dette projekt søger vi en udviklingskoordinator til at samarbejde med bestyrelsen om at drive, organisere og udvikle bæredygtige lokalt forankrede fællesskaber.

Vi tilbyder en stilling med stort ansvar, ejerskab og indflydelse på foreningens udvikling.

DGI Storkøbenhavn
TUR - Transporterhvervets Uddannelser

Administrationschef til uddannelsessekretariat

København V

Trives du med at jonglere mange opgaver samtidigt, og har du både øje for detaljerne og det store overblik?

Som administrationschef vil du få ansvaret for den daglige drift af TUR både administrativt og økonomisk. Derudover får du også ansvaret for vores Kommunikations- og Projektteam.

Dine opgaver kommer til at spænde bredt, og du forventes at være fleksibel og klar til at træde til, hvor der er behov.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV