2 jobannoncer matcher din søgning 2 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Finanstilsynet

Kontorchef med ansvar for tilsynet med skadesforsikringsselskaber

København K

Motiveres du af komplekse og udfordrende faglige problemstillinger, samtidig med at du er god til at inspirere, motivere og udvikle andre mennesker? Og brænder du for at sikre beskyttelsen af forsikringstagernes interesser og bidrage til berettiget tillid til de finansielle virksomheder? Så har du forudsætningerne for at få succes som kontorchef med ansvar for tilsynet med skadesforsikringsselskaber.

Du har det overordnede faglige ansvar, og vi forventer, at du sætter en klar ramme og struktur for arbejdet, og dermed bidrage til realiseringen af Finanstilsynets mission om at arbejde for finansiel stabilitet og tillid til de finansielle virksomheder og markeder.

Netcompany A/S

Talent Acquisition Manager

København K

Motiveres du af ledelse og tæt samarbejde med interne stakeholders, og bringer du solid erfaring med dig indenfor search og rekrutteringsaktiviteter?

Dit faste arbejdssted vil være på Netcompanys hovedkontor i København, hvor du vil have ansvar for den daglige ledelse og udvikling af vores Talent Acquisition Team, der tæller 25 dygtige og fagligt stærke kolleger, som arbejder i fleksible teams.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV