5 jobannoncer matcher din søgning 5 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
JYSK

Deputy Store Manager til Skejby

Aarhus N

Se video om JYSK som arbejdsplads

Er du klar til at motivere dit team i samarbejde med din Store Manager? Kan du sikre, at teamet har masser af Sales Attitude og altid yder Danmarks bedste kundeservice? Og trives du i en hverdag præget af konkurrence og en topmotiveret salgskultur? Så er du præcis den Deputy Store Manager, vi er på udkig efter!

Du får chancen for at arbejde i en Retail virksomhed, der stræber efter at være medarbejders førstevalg.

JYSK
Lidl Danmark K/S

Souschef - Fuldtid - Århus

Aarhus N

Kan du motivere branchens bedste kolleger og bidrage til, at butikken altid står snorlige og salgsklar?

Som souschef tager du aktiv del i det daglige arbejde i butikken, og får medansvar for butikkens drift og resultater. Hos os får du ansvar lige fra første arbejdsdag og bliver samtidig en del af et ambitiøst karriereudviklingsforløb.

Lidl Danmark K/S
Gem
føtex

Slagtermester - Aarhus N

Aarhus N

Er god ledelse dit vigtigste redskab, når du skal nå dine mål, og vil du udvikle dig fagligt og ledelsesmæssigt i en organisation med mange karrieremuligheder?

Bliv en del af sammenholdet i føtex Hos føtex deler vi en vinderånd og en stolthed over at gøre det hele lidt mere lækkert. Vi er sammen om at give kunderne en ekstra god service og tilbyde de bedste varer i en indbydende butik med højt til loftet.

Gem
IKEA

Ledertrainee, 37 timer pr. uge

Aarhus N

Se video om IKEA som arbejdsplads Hos IKEA vi tror på, at mennesker er hjertet af vores succes. Vi søger nu passionerede kandidater til vores ambitiøse ledertraineeuddannelse, og vi mener, at du kan være den, vi leder efter.

Vi søger en person, der ikke blot ser muligheder, men som også er motiveret til at lære og vokse som en fremtidens leder. Din ydmyge tilgang til mennesker og forretning er nøglen, men du er samtidig i stand til at udfordre og forbedre eksisterende metoder.

IKEA
Coop365 Discount

Souschef, 365discount Djursland/Aarhus Nord

Er du klar til udvikling på fast speed?

Når du vælger at være souschef hos 365discount, er du garanteret en spændende udvikling; af dit lederskab, af din faglighed og personligt.

Vi lærer alle sammen – hele tiden – og du får gode muligheder for at lære i 365discount: sammen med din butikschef i dagligdagen og selvfølgelig via såvel digitale som fysiske kurser og uddannelse.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV