50 jobannoncer matcher din søgning 50 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Sjællands Kirkemusikskole

Studiekoordinator (deltidsstilling)

Roskilde

Sjællands Kirkemusikskole søger en struktureret og engageret studiekoordinator med musikfaglige kompetencer til planlægning og tilrettelæggelse af skolens studieaktiviteter i tæt samarbejde med skolens studievejleder.

Stillingen er på 18,5 time pr. uge med mulighed for senere udvidelse af stillingen.

Vi tilbyder en arbejdsplads i gode fysiske rammer med lejlighedsvis mulighed for hjemmearbejde.

Planetarium

Formidlingschef

København V

Du skal stå i spidsen for at drive og udvikle Planetariums fremtidige formidlingsindsats – herunder udstillinger, skoleindsats, weekend- og ferieprogram, foredragsprogram, aktiviteter, særarrangementer, rundvisninger, tilbud til årskortindehavere, tilbud til virksomheder fx teambuilding.

Se video om Planetarium som arbejdsplads

Vi søger en formidlingschef, der brænder for at tage aktivt ansvar for alle processer – fra strategi og ledelsesfunktion til kreativ konceptudvikling, oplæring af medarbejdere og gæstehåndtering – du skal altså som resten af organisationen være begejstret for at løse mangfoldige arbejdsopgaver og deltage direkte i eksekveringen.

Planetarium
Det Kgl. Bibliotek

Musikproducent til Det Kgl. Bibliotek, Den Sorte Diamant

København K

Det Kgl. Bibliotek søger en musikproducent til bibliotekets Kulturafdeling. Musikproducenten skal deltage i planlægningen af og være praktisk ansvarlig for afviklingen af koncerter i Den Sorte Diamant.

Vi søger en musikproducent, der brænder for at skabe den bedste koncertoplevelse for både musikere og publikum, og vægter følgende kompetencer: Musikvidenskabelig uddannelse med særlig interesse for og viden om musikgenrerne klassisk og jazz.

Du vil få et bredt indblik i det danske og internationale musikliv.

Det Kgl. Bibliotek
Planetarium

Salgs- og servicemedarbejder

København V

Se video om Planetarium som arbejdsplads

Sætter du en ære i at give gæsterne en nærværende, glad og professionel service? Så er det måske dig, vi tilbyder en stilling som salgs- og servicemedarbejder (minimum 18 år).

Som salgs- og servicemedarbejder vil du være det første ansigt, gæsterne møder i Planetarium. Du udgør derfor en unik del af husets samlede team.

Planetarium
Kongernes Samling

Sommerværter til serviceteamet på Rosenborg Slot og Amalienborgmuseet

København K

Vil du være med til at skabe spektakulære oplevelser for vores gæster på Rosenborg Slot og Amalienborgmuseet? Vi søger lige nu engagerede og imødekommende sommerværter til at sikre den bedst mulige gæsteoplevelse i vores travle højsæson.

Serviceteamet er det første gæsterne møder, og som servicevært bliver det dit ansvar altid at give den bedste service og sikre, at alle gæster får den relevante information i forbindelse med deres besøg.

Du vil blive en del af et ambitiøst team, hvor vi supplerer hinanden med opgaverne og sammen skaber de gode oplevelser.

Gem
OMBOLD

Frivillig- og stævnekoordinator til barselsvikariat

København S

Vil du koordinere AsfaltLigaen, de udsattes svar på Superligaen?

OMBOLD er er et forandringsskabende og inkluderende fodboldfællesskab for mennesker i udsatte positioner; det kan fx være mennesker, der kæmper med misbrug, hjemløshed og/eller psykisk sårbarhed.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. bestå i at facilitere AsfaltLigaen i København, herunder rekruttering og dokumentation, samt at koordinere og rekruttere frivillige til afvikling af OMBOLDs arrangementer.

Sparta Atletik og Løb

Dynamisk og erfaren kommerciel chef

København Ø

Sparta Atletik & Løb søger en dynamisk og erfaren kommerciel chef til at lede vores kommercielle strategi.

Se video om Sparta Atletik og Løb som arbejdsplads

Med en unik position inden for events, løbetræning og atletik ønsker vi at styrke vores partnerskaber og sponsorrelationer. Vi leder efter en erfaren og strategisk tænkende kommerciel chef med stærke analytiske kompetencer, som samtidig kan mestre balancen mellem det kommercielle fokus og foreningens bløde værdier.

Sparta Atletik og Løb
Greve Kommune

Violinlærer og kompagnon-underviser til Musikskolen, Greve Kultur-Base

Greve

Musik skal være for alle, og i Greve Kultur-Base er vi drevet af fokus på eleverne!

Musikskolen, Greve Kultur-Base søger en violinlærer til at varetage holdundervisning, soloundervisning samt fællestimer, og herudover vil du skulle varetage 2-3 kompagnonforløb i 0.-klasser på en eller flere af Greve kommunes folkeskoler.

Vi er en arbejdsplads i konstant udvikling, så idéer til anderledes og eksperimenterende projekter er altid velkomne.

Greve Kommune
Det Kongelige Teater

Administrationschef til Den Kongelige Ballet

København K

Vil du have en ledende rolle på Det Kongelige Teater og sammen med balletmesteren sikre et højt professionelt niveau både på og bag scenen og i de administrative processer for Den Kongelige Ballet?

Som administrationschef varetager du selvstændigt økonomiske, driftsmæssige og administrative ansvarsområder, og du er en drivende kraft for organisatoriske udviklingsprojekter.

Samtidig er du ballettens repræsentant i en række fora på tværs af teatret, og du medvirker aktivt til at sikre en tæt koordinering og et godt samarbejde med andre ledere og afdelinger på teatret.

DGI Storkøbenhavn

Udviklingskoordinator til Kanalbyens IF

København SV, København V

Brænder du for foreningsidræt og udvikling, og kan du rekruttere medlemmer samt motivere trænere og frivillige? Så er det måske dig, vi leder efter!

Til at sikre succes med dette projekt søger vi en udviklingskoordinator til at samarbejde med bestyrelsen om at drive, organisere og udvikle bæredygtige lokalt forankrede fællesskaber.

Vi tilbyder en stilling med stort ansvar, ejerskab og indflydelse på foreningens udvikling.

DGI Storkøbenhavn
FGU Nordvestsjælland

Skal du være faglærer til vores nye fagtema Turisme, kultur og fritid?

Fårevejle

Vi søger lige nu en ny kollega, som har lyst til at planlægge, opstarte og udvikle undervisningen på vores nye PGU-fagtema Turisme, kultur og fritid (TKF).

Der vil også være undervisning på vores almene spor i dansk, så derfor skal du have en læreruddannelse med dansk som linjefag.

Du tilbydes et spændende og udviklende job på en skole i positiv udvikling, hvor du får stor mulighed for at sætte dit præg og udvikle dit fag.

Esrum Kloster & Møllegård

Organisationskoordinator til et barselsvikariat på op til 12 måneder

Græsted

Vi søger en barselsvikar på 30 timer ugentligt, som med sine relationelle og administrative færdigheder kan få hverdagen for både kunder, kolleger og frivillige til at glide så nemt som muligt på Esrum Kloster & Møllegård.

Du vil spille en central rolle i at understøtte fremdrift og kvalitet i både udviklingen og afviklingen af arrangementer og projekter, ligesom du vil være en tæt sparringspartner for dine kolleger og ledelse i den daglige drift af Esrum Kloster & Møllegård.

Esrum Kloster & Møllegård
Gem
Lavendla

Bliv begravelsesrådgiver i København - og gør en forskel

Drømmer du om at gøre en forskel for familier og pårørende der har mistet? Så har du her muligheden for at indgå i et samarbejde med Lavendla.

Som begravelsesrådgiver er du med til at hjælpe familier og pårørende i en svær tid. Det er dig, der i tæt samarbejde med de pårørende, planlægger afskedsceremonien og hjælper med alle de praktiske og administrative opgaver. Du skal altså være både projektleder og koordinator, ide-bank og udfører af de mange praktiske opgaver og detaljer. Under hele processen er du samtidig en vigtig samtalepartner for de pårørende.

Lavendla
Gem
VEGA

Venue Manager Trainee

København V

Du vil arbejde i et team bestående af 6 erfarne Venue Managers og 1-2 Venue Manager Trainee’s, som samlet har ansvar for omkring 150 servicepersonalemedarbejdere og afviklingen af 300-350 koncerter og events årligt.

Opgaverne spænder vidt fra forberedelse og afvikling af koncerter, ledelse af servicepersonale, kontakt med promotors og bands samt ansvar for åbning og lukning af huset. Du vil være med til at dække sygemeldinger, vagtplanshuller osv.

Dansk Squash Forbund

Projektkonsulent

Brøndby

Dansk Squash inviterer dig til at blive en del af vores ambitiøse og engagerede team af ansatte og bestyrelse, som arbejder målrettet mod at løfte squashsporten til nye højder i Danmark. Ansøg allerede i dag og vær med til at forme fremtidens dansk squash.

Den primære opgave vil bestå i at styre og planlægge implementeringen af Squashlevels, en international online ranking platform (der kan så meget mere), på både klub- og forbundsplan, med det formål at styrke sporten og bidrage til dens vækst frem mod OL 2028, med fokus på bredden. Flere skal spille mere og bedre squash.

Godafsked ApS

Bedemand med sort bælte i kundeservice

Charlottenlund

Vi søger en dygtig bedemand til koordinering, der er dedikeret til at yde kundeservice i verdensklasse. Du bliver en del af et ambitiøst team, hvor dine primære opgaver inkluderer:

  • Besvarelse af telefonopkald og e-mails samt kommunikation med kollegaer og bedemænd over hele Danmark.
  • Kontakt og koordinering af ceremonier med præster, kirker, kirkegårde og pårørende.
  • Daglig opfølgning i sagshåndteringssystem og andre relevante programmer på computeren.

Vi tilbyder mulighed for hjemmearbejdsdage efter oplæring (maksimalt 2 hverdage om ugen).

Faxe Kommune

Frisk og udviklingsorienteret kulturkonsulent

Haslev

Faxe Kommune har et bredt udbud af kulturelle tilbud. På kulturområdet og de øvrige forenings- & fritidsaktiviteter har vi mange engagerede ildsjæle. De bidrager alle med aktiviteter til glæde og inspiration for mange, børn, unge og voksne. Samtidig er der potentialer i kulturområdet og tværgående samarbejder, som vi gerne vil understøtte og udvikle som led i den nye kulturpolitik, hvilket vi er på vej med.

Vi forventer at vores kommende, friske og udadvendte kulturkonsulent har lyst og energi til både udviklingsopgaver og forankring af velfungerende tilbud og aktiviteter. Du har også en positiv og imødekommende tilgang til kulturelle ildsjæle, frivillige og foreninger.

Virum Kirkekontor

Kirketjener

Virum

Stillingen er en fuldtidsstilling fordelt på en 5-dages uge med ret til 2 friweekender i kvartalet. Der er gensidig vikarforpligtelse med nuværende kirketjener under ferier og fridage. Lejlighedsvis aftenarbejde må påregnes.

Arbejdet omfatter:

  • Medvirken ved gudstjenester og kirkelige handlinger
  • Forberedelse af kirkens eftermiddags- og aftenarrangementer
  • Rengøring og oprydning i kirke og menighedslokaler
  • Renholdelse og vedligeholdelse af udendørsarealer
DanskHåndbold

Fagansvarlig til bredde-dommerområdet

Brøndby, Odense V, Hobro, Ikast

Brænder du for dommergerningen og vil du spille en vigtig rolle i udvikling af bredde-dommerområdet i DanskHåndbold?

Som den ideelle kandidat vil du blive ansvarlig for en bred vifte af opgaver, der spænder fra rekruttering af nye dommere, samarbejde med det nationale dommerudvalg og til behandling af dommerindberetninger.

Du bliver en del af et inspirerende arbejdsmiljø og et stærkt hold, hvor passionen for at skabe de bedst mulige rammer for håndbolden er i centrum.

Dansk Kulturinstitut

Administrativ fonds- og sekretariatsmedarbejder

København K

Dansk Kulturinstitut (DKI) søger en Administrativ fonds- og sekretariatsmedarbejder til at sikre opbygningen af et bevillingssystem på tværs af organisationen. DKI administrerer en række bevillinger og er ved at udvikle systemer og strukturer, der er skræddersyede til de respektive bevillingsspor med forskellige krav og retningslinjer. Nu mangler vi den rigtige person til at få alle disse processer helt i mål, så systemerne kan komme ud og leve.

Den administrative fonds- og sekretariatsmedarbejder vil have som hovedopgave at lede processen for færdigudvikling af bevillingssystemer i tæt samarbejde med ekstern systemudvikler, partnere og DKI-projektledere.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV