6 jobannoncer matcher din søgning 6 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
BOVIA

Kontorelev – skab din egen karriere hos Bovia!

Kolding

Banker dit hjerte for enestående serviceoplevelser? Trives du i en dynamisk hverdag, hvor kommunikation med mennesker fra forskellige samfundslag er en naturlig del, og mestrer du det administrative?

Du har mulighed for at vælge mellem to spændende specialer:

  1. Økonomi: Bliv specialist inden for regnskabsdisciplinen og løs opgaver fra almindeligt bogholderi til budgettering og regnskab – ja, alt derimellem.
  2. Administration: Specialiser dig i den sublime kundeoplevelse, hvor daglig kontakt med kunder, leverandører og kollegaer er i fokus. Løs administrative opgaver hurtigt, præcist og altid med kundetilfredshed for øje.
H. Daugaard A/S

Kickstart din karriere som speditørelev

Kolding

Som elev hos H. Daugaard A/S bliver du hurtigt en del af et team, hvor du får dit helt eget ansvarsområde.

Vi tilbyder dig en god og solid speditøruddannelse, som du kan bruge til at danne grundlag for din fremtidige karriere.

Tidligere elever udtaler bl.a.:

Som elev i en nichevirksomhed får man hurtigt berøring med de mange forskellige transporttyper og specialopgaver, der findes. Det er dejligt med en flad organisation, hvor chefens dør altid er åben.

DACHSER Denmark A/S

Speditørelev

Kolding

Vil du være med til at sætte dit præg på fremtiden inden for logistik? Vil du have en uddannelse, hvor du får rig mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt?

Som elev bliver man betragtet som en vigtig og fremtidig arbejdskraft. Der er god balance i læringsprocessen, hvor man får lov til at prøve selv helt fra start, men i det tempo, som den enkelte har brug for.

Anders Sandgaard, elev siden 1. september 2022.
DACHSER Denmark A/S
BDO
Gem
BDO

Start din karriere som trainee inden for Business & Outsourcing - september 2024

Vi søger lige nu nysgerrige og dygtige profiler, der ønsker at kickstarte deres karriere inden for digital økonomisk rådgivning i vores forretningsområde Business Services & Outsourcing (BSO).

Hos BDO klæder vi dig godt på og skaber rammerne, så du kan udfolde dit talent og dine personlige ambitioner.

Vi tilbyder dig en uddannelse i en organisation præget af vilje, indlevelse og ambitioner om at være de bedste til det, vi gør.

BDO
Alfa Laval Kolding A/S

Indkøbs- & Planlægningstrainee

Kolding

Er du en dygtig student, med vilje til succes, der vil kickstarte din karriere med en spændende traineeuddannelse i en succesfuld international koncern?

Som trainee får du ansvar på lige fod med dine kolleger og bliver en del af et arbejdsmiljø, hvor faglig dygtighed og arbejdsglæde er en del af hverdagen. Du får samtidig mulighed for at dygtiggøre dig med mange forskellige arbejdsopgaver, samt et ansvar, der løbende matcher din udvikling og kompetencer.

Traineeforløbet er 2-årigt, med 1 år som henholdsvis planlægger og operationel indkøber. Der vil i forløbet være fokus på udvikling af dine kompetencer inden for indkøb, planlægning og ordreprocesser.

Alfa Laval Kolding A/S
Davidsens Tømmerhandel A/S

Salgstrainee - butik

Er du i tvivl om, hvilken karrierevej du skal gå? Og drømmer du om en uddannelse, hvor du ikke skal sidde på skolebænken hver dag?

En salgstrainee-uddannelse hos Davidsen er for dig med ambitioner og lysten til at arbejde i krydsfeltet mellem mennesker, handel og indkøb.

Gør en god handel for dig selv - søg i dag!

Davidsens Tømmerhandel A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV