10 jobannoncer matcher din søgning 10 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Arnsbo Group A/S

Er du skarp indenfor bogholderi? Og er du en ørn til at holde struktur og eksekvere?

Aarhus N

Er du god til at arbejde fokuseret, er vedholdende og sætter en ære i at levere til rette tid i rette kvalitet? Vi søger en udadvendt kollega til en fleksibel stilling på 30-37 timer ugentligt.

Du vil få et stort ansvar og en vigtig og central rolle i vores koncern, hvor du vil opleve, at du udvikler dig, både fagligt og personligt.

Om du er nyuddannet eller har nogle års erfaring er ikke afgørende – uanset hvad, sørger vi for den nødvendige oplæring samt løbende faglig sparring, så du kan lykkes og udvikle dig i rollen.

Energi Danmark A/S

Credit Controller

Aarhus N

Du har blik for detaljen, når du løbende vurderer Energi Danmark’s kunder og på en sund og kritisk måde kigger på eventuelle risici forbundet med de samarbejder, der indgås.

Du bliver en del af et mindre team, men bærer et stort ansvar, når du kreditvurderer Energi Danmark’s kunder og aktiviteter.

Du vil hurtigt føle dig velkommen, da dine kolleger lægger stor værdi i et socialt fællesskab og intern sparring, der gør at du hurtigt bliver sat ind i området og får luft under vingerne.

Energi Danmark A/S
Whiteaway Group

Lønbogholder

Aarhus N

Har du styr på den gode lønproces og et godt overblik? Og vil du bidrage til at holde det økonomiske maskineri kørende i en markedsledende virksomhed? Så søger vi en ny kollega til vores lønbogholderi.

Du bliver en integreret del af vores økonomiafdeling, der består af i alt 20 medarbejdere, som værdsætter faglig sparring og et godt socialt samvær. Du får mulighed for at sparre, udveksle erfaringer og arbejde tæt sammen med både dine kolleger i lønteamet og HR-afdelingen.

Whiteaway Group
HKScan Denmark A/S

Regnskabsspecialist

Vinderup og Aarhus

Vil du både i dybden og bredden med dit fag i en spændende fødevarevirksomhed? Har du lyst til at bidrage til vores økonomi team, og betyder det noget for dig selv at være med til at sætte præg på dine opgaver? Så har vi den helt rette stilling til dig!

Vi er på udkig efter en sulten revisor eller en skarp økonomiassistent med et stort gåpåmod og en opdateret værktøjskasse til vores økonomiteam. Du kommer til at rapportere til vores Accounting Manager og bliver en del af det samlede finansteam, der består af dedikerede fagfolk, der glæder sig til at møde dig.

Europcar Danmark

Økonomimedarbejder til debitoropgaver i bogholderi – vikariat

Aarhus N

Har du lyst til at være med til at supportere en spændende organisation i udvikling gennem sikring af udestående tilgodehavender og derved bidrage til, at vi fortsat leverer relevante løsninger til vores kunder?

Vi tilbyder dig at blive en del af en helt særlig arbejdsplads, som arbejder på tværs af geografiske og kulturelle grænser. Det er vigtigt for os, at sammensætningen af vores team afspejler vores hverdag, hvor vi sammen vender vores forskellighed til fælles fordele.

Europcar Danmark
Whiteaway Group

Accounting Assistant – Butiksbogholder

Aarhus N

Har du styr på tallene og et godt overblik? Og vil du bidrage til at holde det økonomiske maskineri kørende i en markedsledende virksomhed?

Vi søger en kollega til vores afdeling for Retail Finance, der servicerer Skousen-butikkerne i Danmark og Norge på det regnskabsmæssige område.

Du får mulighed for at sætte dit præg, og hvor frihed og ansvar går hånd i hånd. Vi har en flad, uformel organisation, hvor du vil opleve stor fleksibilitet til at planlægge din hverdag.

Whiteaway Group
VIA University College

Projektøkonomer til VIA Økonomi

Aarhus N

VIA har årlige projektindtægter i eksternt finansierede projekter på 80 mio. kr. De eksternt finansierede projekter er med til at styrke vores mange velfærdsuddannelser og den grønne omstilling.

Vi søger 1-2 nye projektøkonomer, der motiveres af at arbejde i et udviklende miljø med tal og projekter og som brænder for god økonomistyring, rådgiverrollen og som kan tage et selvstændigt ansvar.

VIA University College
Energi Danmark A/S

Financial Controller

Aarhus N

Har du stærke analytiske evner, en detaljeorienteret tilgang til opgaverne og stor interesse for rapportering? Kan du se dig bidrage til den grønne omstilling og blive en del af en vækstende international energikoncern med højt til loftet og et uformelt arbejdsmiljø?

Du bliver en del af et sammentømret og dedikeret Reporting-team, som har ansvaret for bl.a. regnskabsaflæggelse, budgetter, indberetninger for Energi Danmark-koncernen, herunder for vores datterselskaber i Norge, Sverige, Finland og Tyskland.

Energi Danmark A/S
Sweco Danmark A/S

Formidlingsstærk og detaljeorienteret Senior Project Controller

København eller Aarhus

Er du klar til at tage det næste skridt i karrieren og er du en person med godt humør, højt energiniveau og ønsket om at være en succes gennem vores projektledere og ledere i forretningen.

Med reference til vores Head of Project Controlling vil du få en tværgående rolle i alle vores divisioner i Danmark med ansvar, selvstændighed og spændende opgaver.

Du bliver en del af et dynamisk team, der sætter en ære i at supportere/servicere forretningen med et højt fagligt niveau, et smil på læben og stor fleksibilitet.

Sweco Danmark A/S
Moment recruiting on behalf of Unzer/Clearhaus A/S
Gem

Outsourcing Manager for regulatory compliance

Are you experienced within the field of fintech compliance, and do you have a passion for handling outsourced services?

On behalf of our client Unzer/Clearhaus, Moment is looking for a regulations/compliance specialist who is motivated to work in the outsourcing sphere of handling 3rd party collaborators.

As part of the Outsourcing team, you are expected to deeply immerse yourself into topics and areas, to identify and manage any obstacle that could hinder the organization to meet its strategic objectives and ensure that the organization acts within the set risk appetite set by Unzer.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV