6 jobannoncer matcher din søgning 6 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Coop Danmark A/S

Lønmedarbejder/-controller

Albertslund

Er du en knivskarp controller med stor løn erfaring? Vægter du kvalitet, grundighed og faglighed – og er du ikke bleg for at komme med dit bud på, hvordan vi løser nye opgaver, er du den medarbejder, Coop Invest savner.

Du skal stå for løn og HR i det ene datterselskab og lave controlling af løn på alle øvrige selskaber vi administrerer. Dine primære opgaver vil være centreret omkring løn, men generelt kendskab til en større koncerns økonomi prioriteres.

Coop Danmark A/S

Erfaren økonomaassistent til tidsbegrænset stilling

Albertslund

Er du en dygtig økonomiassistent med en bred regnskabsmæssig profil? Vægter du kvalitet, grundighed og faglighed højt– og er du ikke bleg for at komme med dit bud på, hvordan vi løser nye opgaver, er du den økonomiassistent, Coop Invest står og mangler.

Du indgår i teamet med ansvar for bogholderierne i Coop Invest koncernens datterselskaber, samt moderselskab, så arbejdsopgaverne kan være meget forskelligartede.

G4S Security Services A/S

Lønafdelingen hos G4S søger erfaren medarbejder og god kollega

Albertslund

Til spændende og udadvendt stilling, søger vi snarest muligt en ny kollega til lønafdelingens friske og engagerede team, hvor du i en alsidig stilling på fuld tid, vil få ansvaret for håndtering af løn og refusioner for dele af vores ca. 1.900 medarbejdere.

Vi tilbyder et afvekslende og selvstændigt job, hvor du samarbejder med kompetente og engagerede kolleger i et dynamisk miljø, hvor ikke to dage er ens.

G4S Security Services A/S
G4S Security Services A/S

G4S søger udadvendt og opsøgende driftscontroller til Erhvervsservice, Albertslund.

Albertslund

Til nyoprettet stilling, hvor vi søger en klon mellem en skarp business controller og en dynamisk driftskoordinator, får du selv stor indflydelse på, hvordan din nye stilling skal formes.

Du kommer til at arbejde meget selvstændigt og målrettet med at optimere afdelingens processer, gennem et analytisk og økonomisk perspektiv og du vil indgå i et team med 4 ledere og 2 specialister.

G4S Security Services A/S
G4S Security Services A/S

Kommerciel Business Analyst til Markedsafdelingen i G4S Privatalarm

Albertslund

Hvis du har succesfuld erfaring med at agere i en kombination mellem en kommerciel og analytisk funktion, og du har evnen til både at gennemskue nøgletal, budgetter og KPIér, så læs med her.

Som Business Analyst får du ansvaret for at etablere nye samt udvikle eksisterende forretningsmodeller, analyser og rapporter.

Der er tale om en spændende og selvstændig stilling, hvor du selv er med til at præge både indhold og måden at arbejde på.

G4S Security Services A/S

Specialkonsulent med flair for økonomi

Albertslund

Kan du overskue komplekse problemstillinger, se sammenhænge på tværs og finde løsninger?

Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV