13 job matcher din søgning 13 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 13 af 13 resultater.
Maersk Container Industry (MCI)
Sales Manager - Americas

Maersk Container Industry (MCI), Tinglev or USA

Maersk Container Industry (MCI) is looking for a Sales Manager to be responsible for sales of the full MCI product portfolio in the Americas.

The position will be preferably based in USA. The precise location will be discussed with the successful applicant.

As Sales Manager, your responsibilities will include:

  • Selling MCI’s full portfolio of cold-chain products – the Star Cool (integrated/picture frame) reefer, controlled atmosphere system, MCI reefer box and our newly launched Sekstant® digital connectivity system.
  • Key account management and business relationship development within a defined geographical area/account list.
  • Winning new customers, retaining existing customers and increasing customer satisfaction.
BrinchPartners

Brinch & Partners søger for Flügger i Kolding

Head of Logistics

Vil du være med til at sætte dit footprint på et stærkt brand og en unik virksomhed? Vil du med på en rejse, hvor du er med til at sætte kursen på store og markante logistiske forandringsprojekter? Er du ambitiøs, strategisk og stærk til at eksekvere og sikre fremdrift? Har du erfaringen og evnen til at skabe fremtidens logistiksetup? Så er du måske Flüggers nye Head of Logistics.

Flügger Group A/S tilbyder en spændende og udfordrende position i en nyoprettet stilling som Head of Logistics i en moderne og vækstorienteret virksomhed. En arbejdsplads med gode udviklingsmuligheder og med stor viden og stolthed inden for sit fagområde.

Et job, hvor du selv er med til at skabe rammerne for et stærkere Flügger, der er rustet til fremtiden. En arbejdsplads, hvor vi møder hinanden med tillid, ansvar og loyalitet understøttet af vores værdier: TEAM, TIME, TRUST.

Brinch & Partners
Abena
Teamleder for vores ordrekontor

Abena, Aabenraa

Du får enhver ordre sikkert i havn, du har blik for det gode samspil i et professionelt ordreteam, og samtidig motiveres du af impulserne fra et internationalt marked i evig bevægelse

Vi søger en eksportkoordinator, der også har mod på at prøve kræfter med teamledelse. Du er både strategisk og operationel i din tilgang til opgaveløsningen og bidrager til optimal opgaveafvikling samt koordinering af mulige løsninger med de øvrige afdelinger.

Vi arbejder sammen mod målet
Med direkte reference til vores International Director bliver du teamleder for ordrekontorets otte eksportkoordinatorer. I tæt samarbejde løser I dagligdagens mange udfordringer, hvor I servicerer globalt og derfor er i kontakt med hele verden. I er bindeleddet mellem salg, produktion, indkøb, lager, transportører, shipping, GCM teams og datterselskaber, og derfor er I en vigtig brik i et godt tværfagligt samarbejde.

Abena
Jobindex A/S
Driftsleder til logistikvirksomhed med fuld fart frem

Jobindex A/S søger for Bring Express Danmark A/S

Kunne du tænke dig at blive en del af en virksomhed i rivende udvikling og et ambitiøst team med fokus på nytænkning og optimering?

Vil du være med til at udvikle et nyt produktionssetup, og motiveres du af at sikre en driftsafvikling med høj kvalitet og i et godt samarbejde med mange afdelinger og lande i koncernen?

Hvis du kan svare ja til ovenstående, så har du nu en unik chance for at blive en del af en forretning i rivende udvikling. Vi vokser kraftigt, og vi har brug for dig til at tage det næste skridt.

Jobindex A/S
Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
Transport Manager - Offshore Project Management

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S, Vejle

As a Transport Manager in Projects you play a vital role in the execution of our offshore wind farm projects. You work as an integrated member of each project’s core Project Management team – while referring back into the line organization of the PM Transport team.

The Transport Manager holds full ownership of the end-to-end logistics package of the offshore wind farm project. Your core mission is to define, shape and execution on this package, from hand-over from sales team until commercial closing of the project.

Your main responsibilities and deliverables will include

  • Defining and implementing overall logistics strategy for execution of your project(s)
  • Identifying risks and opportunities within the executional plan
  • Creating project’s schedules for deliveries to site (trucking, shipping etc).
Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
Arla Foods
Logistikkoordinator - Vejle

Arla Foods

Kan du holde hovedet koldt, samtidig med at du jonglerer med flere hundrede tons varer? Så læs endelig videre og se, om stillingen som logistikkoordinator kunne være noget for dig. Du bliver ansat i Vejle Eksportterminal.

Arla Foods

Vi servicerer kunder i mere end 100 lande og håndterer knap 100,000 tons produkter hvert år. Din indsats vil meget hurtigt kunne aflæses på vores resultater. Så har du et førsteklasses overblik og er den fødte planlægger, så vil vi rigtig gerne arbejde sammen med dig.

Du baserer dine indkøb på kundeordrer, forecast og gældende aftaler og arbejder tæt sammen med dine kolleger om at sikre den helt rigtige planlægning og målrettede indkøb fra mejerier i ind- og udland. Du håndterer samtidig de mange ordrer, vi modtager fra eksportmarkederne.

Arla Foods
DACHSER Denmark A/S
Forwarding Assistant til vores eksportafdeling i Kolding

DACHSER Denmark A/S

Er du en dygtig speditør? Kan du navigere i en travl hverdag fyldt med logistiske udfordringer? Hvis ja, så er det måske dig, vi mangler i vores team! DACHSER Denmark er på udkig efter en team-orienteret og fleksibel Forwarding Assistant til vores eksportafdeling i Kolding.

DACHSER Denmark A/S

Vi er på udkig efter dig, som kan være med til at fremtidssikre vores høje kvalitets- og serviceniveau. Du vil få en stor kontaktflade og vil dagligt være i dialog med kunder, samarbejdspartnere og kollegaer fra ind- og udland.

Du vil blive en del af et team, hvor der er fuld fart på, og arbejdsmiljøet er præget af seriøsitet og ansvarsbevidsthed, samtidig med at vi har en sjov og spændende hverdag, hvor vi sætter stor pris på, at alle kan trives med hinanden.

DACHSER Denmark A/S
Danfoss A/S

Brinch & Partners søger for Danfoss A/S i Rødekro

Global Freight and Procurement Director

Danfoss is looking for a Global Freight and Procurement Director for our Global Services Logistics, who is able to comprehend the global logistics set-up and see across the two interconnected disciplines, freight management and procurement.

In Danfoss Global Services Logistics you will become a vital part of a team who is responsible for trade compliance, freight management, transport procurement and global freight management support. You will report to the Global Freight and Trade Compliance Director.

Together with your team you will control the full tender process, lead negotiations of regional/global contracts and define freight strategies, tools and policies globally.

Brinch & Partners
POULSENSupply Chain Manager til energi- og industriløsninger

POULSEN søger for HYTOR Group A/S i Esbjerg

Synlig og stærk leder til leverandør af bl.a. systemløsninger til industri- og energisektoren.

Vil du have det overordnede ansvar for HYTORs supply chain og være med til at udvikle både økonomiske og menneskelige ressourcer? Kan du lede og udvikle supply chain-funktionen, så indkøb, lager, produktion og service altid yder optimalt? Så har HYTOR Group en spændende lederstilling til dig.

Du har ansvaret for den daglige ledelse af supply chain-funktionen og sikrer, at afdelingen til alle tider har de nødvendige kompetencer, der understøtter HYTORs behov og udvikling.

Dansk Avis Omdeling A/SProduktionsleder – Til Driftsstyring og overvågning

Dansk Avis Omdeling A/S, Vejle

Vi søger en produktionsleder, der primært arbejder om natten.

dao tilbyder:

  • Engagerede kollegaer, med et højt fagligt ambitionsniveau og fokus på et arbejdsmiljø, hvor vi hjælpes ad som team
  • Teamet udmærket sig ved at være gode til tværgående samarbejde og vidensdeling.
  • Et udfordrende job, hvor du har ansvaret for, og kompetencerne til at træffe de nødvendige beslutninger

Du har 4 ugentlige vagter, og arbejde hver anden weekend. Med forskellige mødetider som fremgår af en vagtplan. Timerne placeres indenfor afdelingens arbejdstider der er hverdage 17.00-7.45. I weekender og på helligdage er arbejdet også placeret i dag og aften. Reference til en teamleder i driftsafdelingen.

BrinchPartners

Brinch & Partners søger for Flügger i Rødovre eller Kolding

Procurement Business Partner parat til en stærk digital rejse

Vil du være med til at sætte dit aftryk på et stærkt brand og en unik virksomhed? Vil du med på en digital rejse indenfor e-Procurement? Er du ambitiøs og analytisk, og har du et digitalt mindset? Har du erfaring med strategisk indkøb? Er du god til at udfordre det eksisterende og få folk med dig? Så er du måske Flüggers nye Procurement Business Partner.

Flügger group A/S tilbyder en spændende og udfordrende position som Procurement Business Partner i en moderne og vækstorienteret virksomhed. En arbejdsplads med gode udviklingsmuligheder og med stor viden og stolthed indenfor sit fagområde. Et job hvor du selv er med til at skabe rammerne for et stærkere Flügger rustet til fremtiden. En arbejdsplads, hvor vi møder hinanden med tillid, ansvar og loyalitet, understøttet af vores værdier TEAM, TIME, TRUST.

Brinch & Partners
Monjasa
Trader

Monjasa, Fredericia

Are you a potential Trader with aspirations to develop in an international bunker company? Are you willing to go an extra (nautical) mile when needed, and do you thrive with sales and building relations? Then, this is just the right career opportunity for you.

Monjasa

As our new Trader in Fredericia you will join one of our dedicated and stabile teams characterised by proactivity and passion for the industry. Your primary role is day-to-day trading, covering sales, purchase of bunker fuel and logistical planning to optimise profits. Your main focus will be to identify and open new customers. Thus, you will be in contact with networks all over the world and have an international exposure. This will also give you the opportunity to travel and visit our customers.

Monjasa
Disponent (vognafdeling)
H. P. Therkelsen A/S, Padborg
Sydjob